Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 11
soricica spune:
neata dragelor!!!
am intrat repejor sa vad ce faceti si surpriza ieri nu a fost nimeni la cafeluta?
va spun , cu intarziere LA MULTI ANI !!! pt cei dragi voua cu numele de Gheorghe .
va pup pe toate si ne auzim mai tarziu
guzelnico spune:
Buna ziua, fete dragi!
Imi cer iertare pentru absenta. Am fost extrem de ocupata. Ma uitam cu un ochi la computer si ma mancau degetele dar a trebuit sa ma concentrez pe treburi casnice.
Mi-au venit neamurile din Romania (mama, tata, sora, cumnatul, nepotica)si mi-am dorit sa se simta bine.
Va astept cu drag si pe voi!
Surioarele mele de forum, sper din toata inima ca ati petrecut sarbatori frumoase. Va doresc tuturor multa sanatate, putere, rabdare, fericire si implinirea dorintelor!

Mona, da, da, sa stii ca am "profitat" la maxim de perioada aceasta de pauza, de dupa tristul FIV. Sper sa fi fost cu folos. Cica e posibil sa ramai insarcinata normal dupa stimulari ovariene. Inca nu stiu, sunt la faza cu "uitatul in chiloti".
Calde imbratisari tuturor si multe, multe lalele. Peste tot in Istanbul este Festivalul Lalelelor. O adevarata feerie! 

menics spune:
fetelor, ma primiti si pe mine??
eu am o poveste cam trista, vin de la odisee dupa ce sarcina s-a oprit din evolutie, dar nu ma las.... si cum am 35 de ani , cred ca ma incadrez, nu?
soricica spune:
menics bine ai venit
,normal ca te primim, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar sunt convinsa ca o sa apara si minunea
.
menics spune:
multumesc, da, sper din tot sufletul sa vina si minunea mea, dar deocamdata, suntem la recuperare...
guzelnico spune:
Menics, bine ai venit si fruntea sus!
Nu este timpul pierdut, nu renunta la visul tau!
Cinezee spune:
menics bine ai venit 
oricine este bine venita printre noi , multaa rabdareee si putere sa treci peste aceasta experienta
pana la
mai sunt cam 5 luni 
galliciana spune:
hello,hello!!!
bine ai venit menics, sau.....manix???!!!
cinezee, ai fost acasa???
fetelor ce mai faceti??
un cadou pt voi, toate!!!:
http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/paste%202009/
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
bebenov spune:
Bine v-am gasit!
As vrea sa ma alatur si eu "comunitatii" de aspirante peste 35 de ani.
Eu am 36 de ani si in urma cu o luna am avut o sarcina extrauterina (prima!!!) in urma careia mi-am luat adio de la o trompa. Bine ca sunt doua!!!
Sunteti de acord?
galliciana spune:
bine ai venit,bebenov!!!
neata, haideti la 
o zi buna va doresc!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!