SALUT, fetelor!
Va urmaresc de vreun an, dar abia acum am indraznit sa va tin companie. De aproape 2 ani ne chinuim si noi sa facem un BB.Am pierdut 2 sarcini (in 6.12.2007-de 9sapt) si in martie 2008 un avort menstrual. Mentionez ca am facut toate testele si analizele necesare si au iesit OK. Pe 30.03.2009 am facut si eu HSG-ul ala nenorocit la Giulesti cu dmna dr. Moisa Anca, dar dupa ce am trecut prin chinuri am avut satisfactia ca a iesit macar perfect, pe 1.04.2009 m-a chemat la monitorizare (Z11 de la CM; il am regulat de 28-29 zile) si a fost incantata de rezultat: 1F=18mm si mi-a dat ESTROFEM si mi-a facut un PREGNYL de 5000u si pe 2.04.2009 ne-am inseminat si noi la cab. particular al dmnei dr.imi crescuse E=21,5mm(Z12), dar la noi problema e la sotul meu (spermograma a iesit cu scor bun 10-11; 0,5ml si A+B=8mil/ml).Acum sunt bine, nu a fost dureros, putin jenant doar(si eu chiar sunt rea de dureri). Mi-a dat duphaston+estrofem; sunt in concediu de o sapt si mai stau inca doua. Speram sa fie bine si sa vine la toata lumea IEPURASUL DE PASTE cu .NU am dureri ma simt doar ca un balon care sta sa bubuie, o presiune sub burta si stau cumintzica in pat. SUNT NORMALE SIMTOMELE? O FI DE BINE, DE RAU?Voi cum v-ati simtit dupa IAS? SUNT linistita, nu am prea multe sperante dupa cati au iesit la spermograma. Sotul e optimist. Nici nu stiu ce sa cred!?
Sweetie, nu ma pricep la inseminari , eu am facut FIV ,insa cred ca sunt niste reguli generale :stai linistita, fara stress, alimenteaza-te corespunzator, ia acid folic (e bine sa iei cu cel putin 3 luni inainte sa ramai gravida) , bea multe lichide (apa ) si mult rasfat.![]()
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!