defect de sept atrial (DSA)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

titelu, profilaxia endoarditei se face la persoanele operate deja... ma gandisem si eu la asta !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

KAY ,nu numai la cele operate,si la cele care au probleme cardiace,deoarece complicatiile pot duce la modificari celulare care nu pot fi remediate.Am fost ieri la consult,Doctorii sunt foarte multumiti si au redus consulturile la 1 pe an,timpul va decide,succes la intilnirea din 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna ziua!
Am promis ca revin cu noutati, asa cum am scris in alt mesaj, trebuia sa mergem in 27 mai la programare pt operatie, din pacate a intervenit o infectie urinara si din aceasta cauza, mai amanam programarea pt operatie.

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna seara fetelor, ce mai faceti, sper ca sunteti bine...
eu sunt foarte foarte suparata, nu stiu ce sa fac si la cine sa cer ajutor, trebuia sa-i fac analizele la Ionut ca sa mergem cu ele la Institutul Inimii ca sa-l programeze pentru operatie, i-am facut un rand de analize si i-a iesit infectie urinara, am facut tratament cu antibiotic, si urma sa le refacem in speranta ca vor iesi bine, ca sa ne poata programa, apoi a facut enterocolita, si nu am mai facut analizele, saptamana viitore le-as putea face, dar nu au fonduri si sunt destul de scumpe, apoi habar nu am, nici nu stiu pe cine sa intreb cati bani i-mi vor trebui pt operatie, am aauzit variante ca intre 2000 si 4000 ron, care nu stiu de unde o sa-i procur, nici nu stiu ce sa mai zic...

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Buna maminci.
In primul rand sanatate maxima la toti puiutii vostri.
ploscariu bafta multa cu baietelul tau, sper din suflet sa se rezolve cu bine.

Ma alatur si eu grupului cu probleme. Baietelul meu Mihnea Stefan un dismaturel de 2350 gr nascut in S39 a fost diagnosticat in maternitate "suspiciune defect septal interatrial tip ostium secundum aprox 3 mm".
Deocamdata ni s-a indicat observarea defectului prin ecografie din 2 in 2 luni. Acum avem 5 sapt si in greutate a luat normal,are 3200 gr.
Imi puteti recomanda un medic bun in Buc pentru printisorul meu ?
Am incercat sa imi fac programare la Gr Alexandrescu la Cristina Olteanu dar de o sapt nu reusesc sa o prind.

Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa trecem cu bine de toate obstacolele.

Mami fericita de mic Mihnea Stefan

Mergi la inceput