Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Da, Lavi, Ionut are o super freza si era imbracat si smechereste. ![]()
Uite aici e Roxana:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/MariaSiIonutHerastrau#5320561578927671378
Si mai apare in filmul asta: http://picasaweb.google.com/alina.buciu/MariaSiIonutHerastrau#5320563703023830386
Iasminei ii sta bine cum e, si neastamparata si vorbareata! Asa abia avem si noi cu ce sa ne vaitam sau sa ne laudam. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
da , o vazusem pe roxana in poza aia, vroiam mai de aproape...
arata superb!!!!! nici nu zici ca a avut un burtoi si atatea kg!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi da , o vazusem pe roxana in poza aia, vroiam mai de aproape... 3-4 pozici si cu iasmi de azi: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/aprilie%202009/ _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Arata foarte bine si acum face si sport, jos palaria pentru asta. Aproape ca m-a corupt si pe mine.
"Imi" e foarte dulce cu codite!

Ah, ca am uitat, Maria il striga mereu pe Ionut: Ionu sau Onu, dar i-ul abia auzit, iar Ionut venea la ea sau fugea razand. Acum avem 2 prieteni pe care mi-i arata mereu in poze: Adu si Ionu.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
sunt tare scumpi la varsta asta!!! mie imi place la nebunie poza in care e iasmi cu aylin de manuta.....
eu acum ii prega la iasmi pt maine un folder cu animale ![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
daca nu mai e nimeni ma retrag si eu ca maine am un chef nebun de shoping....
si ajunge si coletul de la mami meu pt iasmi de iepuras!!!!

adina, pupici multi, cand fac shoping ma gandesc la tine....![]()
hai mai intra si aici pe forum putin!!!

pupici
_
adra_bell spune:
Neata!
Vazut poze cu Iasmi, o dulcica! Nici Eva nu se omoara cu ascultatul, in casa are voie sa puna mana pe orice, totul e securizat, afara mai ridica mizerii de jos, dar a invatat-o ta-su sa calce, sara pe ele. Imi da mana cand are nevoie, in rest merge pe unde vrea ea, in nici un caz de manuta
Noi mancam miel, o sa-i dau si ei putina friptura. Ea a mai mancat si porc, nu unul intreg
, cate o bucatica de gratar, deci carne slaba.
Avem si noi poze de ieri, asa a fost Eva imbracata, asta era pe la 6 seara. Eu eram in maneca scurta, se cam uita lumea la noi, dar nu prea indrazneste nimeni sa-mi zica ceva
. Ne-am cam uitat in parc, ca nu mi-am setat ora de vara la telefon si abia era 18.30 dupa mintea mea, mai vroiam sa stam vreo juma de ora
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
S-o laud? a mea intelege(cand vrea) si ne asculta! merge cu mine de manuta, cu ta-su nu prea, intelege cand nu are voie/nu trebuie sa faca un lucru, a depasit faza cand il facea privindu-ma in ochi; ce nu vrea sa inteleaga e ca trebuie sa stea departe de tv, cand vede reclame, mai are putin si se lipeste de tv, desi are obstacole in cale...
Am vazut pozele cu Maria care e o scumpa si Ionut- un smecheras!
Ce plete are IASMI!
Si EVA e o frumusica! si nu a fost imbracata f subtire! si eu am vazut in parc mamici in tricou, eu, insa nu ma dezbrac asa devreme..adica sunt mai friguroasa!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
heiiii nu a mai scris nimeni azi???? 

ceaoooo
ellis, felicitari pt printesa cuminte!!!
astazi ii spun si eu mamei mele: oare o sa se cuminteasca iasmi in viitorul apropiat??? la care ea: tu esti fericita mama, cu un copil asa cuminte ca iasmi.....sa te fi vazut pe tine cand erai de varsta ei......iasmi nu e nici un sfert pe cat erai tu de neastamparata si incapatanata!!!! 
deci are pe cine semana fii'mea...![]()
astazi a ajuns coletele trimise de "iepurasul" ABA (buni lu' iasmi). a primit atatea hainute .....frumoase....nici nu stiu cand o sa i le dau pe toate!!!

_
bb_yasmi spune:
adra, ce carliontzi frumosi are eva!!!!!
si ce grasunica pare!!
_
ellis spune:
BB - sa poarte sanatoasa hainutele, Iasmi! sa ne pui poze!
Nu stiu daca e cuminte sau nu Alessia, de multe ori ne asculta, insa este un copil foarte activ si curios; ieri ne-a alergat prin parc de ne-a rupt, eram 4 adulti cu ea, noi eram rupti de picioare, ea parea ca mai vrea!![]()
asa fugareste porumbeii!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE