Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Vun cu vesti nu foarte bune : am vazut sacul gestational, care a crescut de la 3mm saptamana trecuta la 11mm saptamana asta, insa nu se vede embrionul. Cred ca stiti ce inseamna asta, ma rog la DD sa nu trec tocmai eu prin asa ceva. Am o mare rugaminte la gravidutze sau la mamici: vreau sa stiu daca la aceasta marime de sac gestational voi v-ati vazut embrionii si ce marimi aveau. Stiu ca nu e stiinta exacta, ca nu seamana un organism cu altul, ca fiecare are ritmul lui, bla, bla, insa vreau sa stiu concret, la fiecare dintre voi, marimea sacului gestational cand v-ati putut vedea embrionii.

Va multumesc si astept raspunsurile in cursul zilei de azi, ca sa stiu daca mai pot spera luni sa vad embrionul sau ma obisnuiesc cu ideea ca asta a fost.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Magdita, imi pare rau, eu nu te pot ajuta, ca la mine se pare ca nu-i prea vorbaret doctorul. Mie mi-a zis cat are bebele, ca-i bine, mi-a aratat ecografia, din care n-am inteles nimic la inceput si cam atat. Habar n-am nici de sac gestationar, nici de embrion, nici de bataile inimii. Dar eu am incredere ca stie el ce face, ca are cativa ani de experienta in spate. Daca vrei pot sa-ti trimit ecografiile, ca le-am scanat, daca tu crezi ca-ti sunt de folos cu ceva.
Va pup pe toate si multa sanatate

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
14+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Anaomaria, multumesc pentru raspuns. Daca poti sa-mi trimit pe mail ecografiile de pana la 10 sapt, poate m-as lamuri. Mergi pe numele meu si trimiti mail acolo, cu ecografiile atasament. Nu stiu daca merge, dar incercam. Daca nu, iti trimit adresa de mail pe PM.
Sarcina usoara in continuare .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Magditza nu te descuraja. Daca ar fi fost ceva rau, dr tau ti-ar fi spus-o deja. In general, doctorii nu dau sperante desarte in astfel de situatii. Tu roaga-te in continuare pt tine si puiul tau si totul o sa fie bine. Dumnezeu si sfintii lui fac minuni, mai ales ca mai e atat de putin pana la Paste.
O sa ne rugam si noi pt tine si ai sa vezi ca la urmatorul ecograf o sa ii vezi si bataile inimii.
Abia asteptam sa ne povestesti de urmatorul ecograf.
Eu una sunt atat de optimista pentru tine, ca iti pot transmite si tie o doza mare

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magditusca,
nu cred ca DD o sa-i ia tie asa o bucurie ... si daca mvb e optimista chiar ca nu pot sa cred ca vei trece asa o durere ..cum ti-am mai zis .. io cred ca e micuta sarcina si ca nu are inca ce se vedea la eco ..roaga-l pe DD sa-l tina sanatos pe bb si sa o intareasca pe mami sa nu mai planga ca ii face rau lui bb

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

magdita eu m-am dus la primul ecograf exact la 6 saptamani si mi-a zis ca e sarcina gemelara atat.Nu se vedea nimic de cat sacii.Apoi la 8 saptamani am avut o scurgere maronie si abia atunci mi-a zis ca un sac e gol si celalalt s-a oprit din evolutie.Deci eu zic sa nu iti faci griji de pe acum is sa astepti pana la urmatorul ecograf.Daca nu ai dureri de burtica si nici o scurgere atunci nu ai motive sa te ingrijorezi.Orice sarcina oprita din evolutie sau o sarcina cu embrion gol atrage dupa sine si anumite reactii.Asa ca fruntea sus si mai asteapta un pic.Te pup dulce si Bunul Dumnezeu sa te fereasac de ce e mai rau.Stiu prin ce treci dar ai mare grija ca stresul e un factor ffff important.Nu te mai gandi ci gandestete ca totul va fi bine.Sa ne tii la curent..

Mergi la inceput

Mvb, Georgi
Nanei, eu, dupa masuratori, azi am 7 sapt. Sigur luni voi vedea exact.
In momentul asta sunt bulversata, parca nici sperante nu mai am ca va fi bine. Cum o vrea Dumnezeu.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata fetele!!
magdita - tu in cate saptamani esti? Daca ai mai putin de 6 e posibil sa nu se vada, nu stiu ce sa-ti spun. La mine s-a vazut din sapt. 5 si 5 zile, dar sunt fete care la varsta asta nu au putut vedea prea multe. Eu zic sa te rogi si sa crezi ca e bine puiutul tau, sa porti neincetat snur atins de Braul Maicii Domnului. Tu cum te simti? Ai simptomele specifice?? Poate ca sarcina este mai mica decat a calculat medicul, te rog din inima sa speri si sa gandesti pozitiv. Si mai ales... sa multumesti Domnului, orice ar fi. Maicuta Domnului sa te mangaie!!
georgia_c ce frumos ai povestit despre puterea si protectia snuruletului de la Braul Maicii Domnului . Eu il port permanent, chiar si noaptea, mai ales de cand am aflat ca port un sufletel in pantec. Are mare, mare putere. Cand fac baie il dau jos. Si uite ce am patit si eu sambata ca am facut baie si m-am "suparat" pe sot cand m-a intrebat de ce ma leg cu snurul dupa baie. Ii mai povestisem de cateva ori dar are stilul asta enervant sa ma intrebe mereu . Ei bine, duminica am observat ca pierdusem snuruletul din jurul braului, caci nervoasa fiind, nu l-am legat bine si s-a pierdut prin casa... sau pe afara, cine stie... M-am amarat putin, dar din fericire am mai pastrat un snurulet tocmai pt. astfel de situatii, ca ma stiu cam imprastiata. Totusi, inainte sa ma leg cu noul snur, m-am rugat la Maica Domnului si am ramas cu convingerea ferma ca-l voi gasi. Ieri m-a sunat mama sa-mi spuna ca l-a gasit ea in bucatarie pe scaun! Asa lucreaza Maicuta Draga !! Si ea are grija de noi toate, de absolut toate!!! Putina credinta numai sa avem.
Asaaaa... acum sa va spun de mine. Am fost aseara la dr. si am vazut bebe mic si miscator in burtica , Doamne, ce fericire!!! Acum inteleg cum povestea Ana Maria . Mi-a aratat dr. cum se misca... parca se tinea de cordonul ombilical - a fost minunat, minunat. E inca mic, are doar 37 mm si 160 de batai de inima pe minut, insa am putut distinge foarte bine capul, manutele si piciorusele... si chiar si niste degetele s-au vazut - gata, m-am indragostit. Eu nu am mai fost la eco de la 5 saptamani... si va dati seama... aveam niste emotii, dar totusi si o liniste ca totul va fi bine. Acum dr-a m-a chemat in Vinerea Mare pt. masuratorile din saptamana 12. Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare!
Va multumesc mult pt. rugaciuni si sustinere!!! Nu pot decat sa va doresc la fiecare minunea asta mica in burtica sa va bucurati din plin de ea. Si sunt convinsa ca dupa Pasti vor fi puzderie de burtici pe aici!!! Sa nadajduim in mila, marea si nemasurata mila a Domnului nostru Iisus Hristos! Domnul sa va binecuvinteze!!

Doamne ajuta!
10+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Fetelor si cipicah - rugati-va pt. Ana-Maria caci are mare nevoie de rugaciune.... ieri in urma unui CT medicii au constatat ca a facut lichid de ascita in abdomen....voiau sa o deschida iar, dar Slava lui Dumnezeu pentru toate!...au zis ca ii vor face doar o punctie...organismul ei nu mai rezista la o interventie chirurgicala...acum 2 minute am vorbit cu soacra mea si mi-a zis ca Ana s-a trezit de cateva ore.... era pe dializa renala pt. a mai elimina toxinele.... mi-a zis ca era linistita....SA NE RUGAM IN CONTINUARE PT. EA CA BUNUL DUMNEZEU SA O MILUIASCA SI SA O TAMADUIASCA!AMIN!
Va multumesc tuturor celor care ati purtat-o in rugaciunile voastre pe Ana - Maria....Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Of, Magdita cat de devreme te-ai dus la dr! Se mai intampla probabil cand e bb cat un varf de ac sa se vada si gresit. Eu am fost prima oara la dr la 13 sapt cand deja i-a vazut putzica. Eu am avut o sarcina ok acum cativa ani si m-am prezentat prea devreme, m-au speriat doctorii in ultimul hal, eu am innebunit de stres, iar in ultima zi, cand mi-au zis ca e totul ok, m-a suparat si mai tare pe mine si am pierdut sarcina.
Parerea mea e sa incerci sa fii cat mai linistita si sa-ti pui toate sperantele in Dumnezeu si in Sfantul Nectarie, care sigur te va ajuta. Mai lasa-i pe doctori macar o luna.

24+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput