Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anadominca te cred cs esti indragostita lulea.....ideea e ca o sa te tina vesnic starea asta....si ai sa vezi ca dragostea pt copilul tau nu se compara cu nici un alt sentiment trait de tine pana acum. E ceva unic care te inalta pana la cer. Iti doresc sa ramai la fel de indragostita si emotionata pana la adanci batraneti.

Georgia abia astept sa ne spui ca ai ramas gravi. Parca nu mai am stare, abia astept sa aflu vestea asta de la tine. Acusi e gata postul si o sa ploua cu bebei si cocutze mici
Pe toate va astept cu vesti bune! Eu pana la toamna va fac galerie, daca vreti ma imbrac si in majoreta numai sa ramaneti gravide

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

magditzu drag , nu te mai stresa ca nu este bine.
Totusi tu nu stii exact cate saptamani ai , doar ce crede doctorul cu apriximatie.Tot ce iti pot spune este ca asa a patit cumnatica mea draga.La prima eco de 6 saptamani si 2 zile nu sa vazut decat sacul embrionar . Abia la 9 saptamani si 4 zile la vazut pe bebe. Acum am un nepotel de 2 ani....o mandrete de baiat :)
Te rog mult ai grija de tine si stai linistita , se face el bebe mare.
fata draga cu suflet mare. in continuare si pentru Ana Maria.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

mvb - multumesc
Fetelor, totusi mi-a mai zis d-na dr. ca placenta e inserata cam jos. A spus ca poate se mai ridica in timp. Poate sa ma ajute cineva in problema asta?? Oare ce-ar trebui sa fac ... Dr. nu era prea impacientata din cauza asta, dar ma gandesc sa caut si eu niste informatii.

Doamne ajuta!
10+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, brauletul il port mereu, dinainte de a afla ca sunt insarcinata. Sa iti traiasca minunea din burtica si sa se faca mare. Ca tot ma intrebai cum ma simt, eu ma simt fff bine, parca nici nu as fi insarcinata. Nu am doare nimic, nu am greturi, cateodata ma apuca foamea. Si poftele. Dar cam atat. Pana acum, sunt fff bine. Sper din suflet sa fie la fel si de acum incolo.
Noce, multumesc pentru sfaturi, dar luni merg din nou la eco. E o sarcina obtinuta ffff greu, in urma a 5 ani de investigatii si tratamente, de tot felul, si nu putem risca sa nu fie bine. Asteptam cu totii sa se vada embrionul ca sa incep un tratament de sustinere puternic, prin care sunt asigurata ca sarcina nu se opreste in evolutie decat daca ar avea, Doamne fereste, defecte genetice. Asa ca de-aia tot asteptam sa vedem embrionul ca sa incep sustinerea.
Luca2008, multumesc mult scumpa mea pentru vorbele frumoase. Sper din tot sufletul meu ca toata nelinistea asta sa fie mult zgomot pentru nimic si bebelusul meu sa creasca firesc, independent de stresul maica-sii. Sanatate multa iti doresc.

Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ana
din ce am auzit, la inceputul sarcinii placenta e mai jos, dar ea ar trebui sa se ridice in timp. cauta aici pe DC si gasesti o groaza de fete care au avut sau au aceeasi nedumerire. oricum, sa ai grija un pic mai mult de tine si bebe, decat pana acum. sarcina usoara in continuare.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Anadomnica, foarte mult mi-o placut cum ne-ai povestit de minunea ta din burtica. Abia astept sa simt si eu asemenea.

Sa ne rugam in continuare pentru Ana Maria. Fecioara Maria impreuna cu maica ta, Sfanta Ana, rugati-va Domnului pentru cea care va poarta numele!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Neata fete dragi,

Vun cu vesti nu foarte bune : am vazut sacul gestational, care a crescut de la 3mm saptamana trecuta la 11mm saptamana asta, insa nu se vede embrionul. Cred ca stiti ce inseamna asta, ma rog la DD sa nu trec tocmai eu prin asa ceva. Am o mare rugaminte la gravidutze sau la mamici: vreau sa stiu daca la aceasta marime de sac gestational voi v-ati vazut embrionii si ce marimi aveau. Stiu ca nu e stiinta exacta, ca nu seamana un organism cu altul, ca fiecare are ritmul lui, bla, bla, insa vreau sa stiu concret, la fiecare dintre voi, marimea sacului gestational cand v-ati putut vedea embrionii.

Va multumesc si astept raspunsurile in cursul zilei de azi, ca sa stiu daca mai pot spera luni sa vad embrionul sau ma obisnuiesc cu ideea ca asta a fost.

La 8 saptamani se vede embrionul si la ecograf intra; nicidecum la 6! Stai linistita! Si ecograful a fost pe burtica sau intra?
pupici

32 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

mvb - multumesc
Fetelor, totusi mi-a mai zis d-na dr. ca placenta e inserata cam jos. A spus ca poate se mai ridica in timp. Poate sa ma ajute cineva in problema asta?? Oare ce-ar trebui sa fac ... Dr. nu era prea impacientata din cauza asta, dar ma gandesc sa caut si eu niste informatii.

Doamne ajuta!
10+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Draga mea stai linitita; placenta inca se mai formeaza si abia de la 13 saptamani preia toate functiile; ea se poate ridica, nu e nici o problema.Poate sta si toata sarcina jos si fara efort marit nu e nici o problema; grijile incep daca e posterioara caci atunci nu prea poti naste natural.Camdeodata e bine, stai linitita

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Va multumesc pentru gandurile voastre catre Alin; a fost un week-end greu, dar Dumnezeu va avea grija de el acolo in ceruro.

Ma rog ca Ana Maria sa se faca bine si mama sissic'ai sa se insanatoseasca

Sa nu ne uitati si pe noi fetelor - gravidutzele - in rugaciunile voastre; avem atata nevoie ca pruncii sa stea in burtica pana la termen si sa se nasca sanatosi....Multumim si Doamne ajuta!

elleni, multumesc de gandurile bune; si noi pe 24 mai ar fi trebuit sa mergem la nunta unui prieten bun; viata asa este, cu rele si buna....

Foarte furmos ati povestit cu braul; eu am o intrebare: daca nu ma ajunge la burtica cum pot sa-l port?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Laurra, multumesc mult pentru precizari. Am citit si eu azi mai multe lucruri despre sacul gestational, si, intr-adevar, cand are sacul 15-18mm se poate intrevedea embrionul si activitatea cardiaca. Ma rog sa fie bine si luni sa il vad in sfarsit la eco . Ecografiile le-am facut pe toate endovaginale.
Ana
Ana-Maria
Marta

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput