Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96
Raspunsuri - Pagina 8
coca1978 spune:
tutidana eu stiu ca dr nu primeste bani dai la anestezist si la rezidenta lui poti intreba acolo pe cineva cat oricum foarte putin 100 cu 200
felix76 spune:
Magditu, sunt langa tine 120%. Te imbratisez! Daca as putea, as lua asupra mea gandurile triste care iti dau tarcoale. Nu vreau sa concep ca va fi altfel decat bine!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Felicicul meu drag, sper din suflet ca totul sa fie mult zgomot pentru nimic, iar luni sa imi vad in sfarsit embrionul la eco.
Aditu
Laliticule
Tamy, multumesc mult pentru postare, se pare, din ce am citit acolo, ca sarcina mea ar fi mai mica decat ce a estimat ecograful.
Sa fiu sincera cu voi, dr.T m-a incurajat, mi-a zis sa nu disper, asta probabil ca a vazut ca m-am schimbat la fata cand mi-a zis ca sacul e gol. El mi-a spus clar ca sunt in grafic si ca pana la 2,5 cm embrionul poate sa apara, eu avand ieri numai 1,1 cm. Numai ca trebuie sa ma controlez fff bine, sa nu intru in panica sau sa ma las napadita de ganduri negre. Citisem despre sarcini molare cu mult inainte, iar acum, vazand ca la mine embrionul nu se vede, sigur ca am inceput sa fac tot felul de analogii.
Mai bine n-as fi stiut niciodata despre nimic, infertilitate, probleme de sarcina sau alte chestii, dar sa imi tin copilasul sanatos in brate.
Va pup .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
tamaryllis spune:
Magdita, nu te ingrijora degeaba! In definitiv nu ai de unde sa stii exact varsta sarcinii, ca doar CM-ul nu ti-a venit dupa injectii! Asa ca ia in considerare in primul rand ce ti-a zis T, dupa aia ce iti zicem noi si alunga-ti gandurile negre!
Eu sunt sigura ca va fi bine!
2009 este anul in care voi reusi!
adrianaady spune:
Magdita sa stii ca si eu am tot citit pe net si sunt multe cazuri cind nu s-a vazut embrionul in sap 6-8, asa ca Tamy are dreptate, nu stii sigur varsta sarcinii si e prea devreme pe ginduri negre.
Asa ca te rog eu din tot sufletelul sa incerci sa ramai optimista si sa alungi gindurile cele urite , si cu multa rugaciune D-zeu te va ajuta si vei trece si peste asta si sa vezi fericire pe noi luni cind vei vedea si samburelul cel iubit
magdita spune:
Tamy, Aditu
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
anaconda2 spune:
Fetelor....fata mea pana la urma are penis !! It's a boy !!! Ecografia la Iosup e perfecta , am fost si am facut si triplul test la Genetic . Rezultatul mi-l trimite in vreo 3 zile . Mai merg la T peste vreo 3 saptamani .
Magdita , cunosc senzatia ...dar nu dispera , ai rabdare pana luni ! Desi , de ce nu te duci inca de vineri la T ? Poti face intre timp inca o beta , sa vezi cum se misca valoarea ?!
Sa-ti spun cum a fost la mine ,la 5 sapt si 1 zi , sacul gestational avea aproape 10 mm , si se vedea clar vezicula vitelina . La 6 sapt s-a vazut si embrionul , avea aproape 5 mm , si inimioara batea cu 121 bpm . La 7 sapt , embrionul avea 9 mm , si 145 bpm .
Am pastrat eco si de la cele dinainte ...de la ingerasi ..., mi-e greu sa ma uit din nou la ele , dar vreau sa-ti dau si de acolo valorile . Deci , la 5 sapt si 3 zile , se vedea vezicula vitelina , iar embrionul avea 2 mm , si 102 bpm .
La alta sarcina , la 6 sapt si 4 zile , embrionul avea 7 mm , si 80 bpm , apoi ...s-a oprit ..
Cam atat , sper sa-ti fi facut o idee . Vreau sa-ti spun ca depinde de la femeie la femeie . Fii optimista !! Te sfatuiesc sa mergi chiar zilele urmatoare la T , sa vezi ce si cum . Macar vezicula vitelina trebuie deja sa apara . BAFTA !!
14 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
ladyxe spune:
magdita iti repet si eu gandeste pozitiv... nu cunosc asemenea detalii, dar mi-as imagina ca acolo exista ceva mic si dragalas, care peste 9 luni va fi o mandrete
coca, incearca sa-i dai mesaj lui drT sau suna la clinica poate reusesti asa, eu programarea am obtinut-o cu ajutorul dr Matei, dupa cateva zile, pt ca T trebuia sa fie liber si sa aiba si anestezist... asa ca persevereaza...
hionati spune:
fetelor , ajutati-ma si pe mine... plsss
mi-a iesit valoarea CA 125 = 70 ... voi ce valori ati avut? (citesc pe net si vad ca este f f f mare)