Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna tutunarici,

Magdita gandeste pozitiv!
Ana iti tin pumnii
Tamy, Ely anul asta sigur se va intampla minunea si la voi
Sarah nu am mai citi nimic despre tine...
Valy cum mai trece vremea..
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Buna fetelor,vad ca nimeni nu imi raspunde si mie la intrebare,spuneti-mi si mie va rog(PM)cat se da pentru o operatie laparo?Multumesc mult.
Magdita trebuie sa fii optimista si nu-ti pierde speranta,suntem alaturi de tine.Trebuie sa fie bine ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magdita te-as ajuta cu orice scumpa mea, dar eu chiar nu stiu sa iti raspund. In schimb cunosc puterea lui D-zeu si o sa ma rog la el pt samburelul tau si sunt convinsa ca totul va fi bine, tre sa ai incredere si totul va fi bine.
Eu delcar azi Z1, dupa 33 de zile a venit, nu stiu de ce aceasta intarziere....offf am sperat ma mult ca oricand, deja ma visam gravidutza...dar viata merge inainte si eu cu ea. Sunt optimista si sunt sigura ca acel moment se apropie. Pt moment m-am apucat de sport sa mai pierd si eu citeva kilograme, in week-end o sa ma duc la cumparaturi , saptamina viitoare ma duc la endocrinolog cu analizele si vom vedea ce plan de bataie avem....

Mergi la inceput

Valy ma bucur ca ne dai vesti despre burtica ta, am vazut ca ai o fetita ... sa stea la mamica in burtica pina la 40 saptamini si sa se nasca frumoasa si sanatoasa. E bine ca dr T a observat colul si a intervenit la timp. Pune-ne si noua o poza sa te vedem cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

adriana, capul sus, o sa vezi ca anul asta va veni si bebebele.

magditza draga, gandeste pozitiv. ai primit vestea asta mare ca esti insarcinata intr-o zi sfanta asa ca nu are cum sa se finalizeze altfel decat bine.

Mergi la inceput

lali sigur va veni si bebele la fiecare dintre noi, de asta sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Magdita, draga mea, nici nu vreau sa te aud ca esti pesimista! Tu ai o minune acolo! Uite ce raspuns am gasit privind vizualizarea embrionului: Cu ajutorul sondelor transabdominale detectarea sacului gestational se face de la 5 mm dimensiune (adica 5 saptamani de amenoree). Structurile embrionare (ecoul embrionar)nu v-a fi vizualizat prin ecografie transabdominala decat atunci cand sacul gestational atinge dimensiunea de 15 mm (corespunzator la 6 saptamani de amenoree).
Iti dau si linkul http://www. copilul. ro/Sacul_gestational-a2554.html si elimini spatiile.
Beta ai mai facut? Daca nu, poate mai bagi si un beta, sa te convingi ca a crescut valoarea!
Saculetul tau are 11 mm. Mai asteapta, caci sigur ii vezi auzi si inimioara!
DD nu te va lasa!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Coca, eu am fost cu hormonalele si ecografia la medicul endocrinolog si mi-a spus ca fiecare organism are o sensibilitate, iar la mine se manifesta la acest nivel! Nu sunt eu f multumita de raspuns, dar nu am gasit altul mai bun; si am tot fost si pe la medici endocrinologi! Ideea e ca nu evolueaza spre chisturi maligne! Cele maligne apar din start ca fiind asa! Asa ca de doua ori pe an fac ecografii mamare bilaterale, sa urmarim ce a mai aparut, ce a mai disparut.
In legatura cu T, mai bine ii dai un mesaj, caci sigur iti va raspunde.
Aditule, trecem si de Z 1!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ady, ai luat utrogestan? pana in ce zi? de la el si mie mi-a venit cm in z33, in conditiile in care foliculul s-a spart in z15. test de sarcina ai facut?

Mergi la inceput

Tamy normal ca trecem iubita si de z1 Tu cum te mai simti azi?
Tinuta nu am luat utrogestan pt ca am vrut sa imi fac analizele hormonale luna asta si am vrut sa fie corecte valorile in z21. Si nici monitorizare nu am facut, deci nu stiu cind am ovulat... Chiar nu gasesc o explicatie de ce a intarziat, de vreo 5 ani numai la fix venea, mai mult de 30 zile niciodata....la tine cred ca datorita utrogestanului a intarziat putin...cine stie...
Magdita sa fi tare draga mea, pt sansele mari caresunt sa fie totul bine, tre sa fii puternica si sa lupti pt copilasul tau.
Felix tu nu mai spui nimic?

Mergi la inceput