Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96
Raspunsuri - Pagina 6
raisa75 spune:
felix- mersic de informatii, intradevar ginex nu am gasit la farmacie, am incercat sa-l comand pe net , dar deocamdata nimic.Incerc sa ma programez si la un medic homeopat dupa rezultatele de la progesteron din z 22 si cu rez sotului la dozari homonale.
deocamdata sunt z 14
testele de ovulatie au iesit neg, iar t 36,8 deci............
va pup si va doresc o saptamana usoara si plina de reusite
alina06st spune:
Buna fetelor! pentru operatele Tamy si Ely, s-auzim numai de bine mai departe.
Tamy imi place tare mult planul tau, relaxare, sport, munte, bicicleta... super. Eu stau cu bicicleta in casa degeaba. Dar dupa operatie sunt si eu hotarata pt acelasi plan. Din mai sper sa pot sa o las mai moale cu serviciul... sper. Si apoi la sf lui iunie vine si sotul acasa dupa 6 luni si Inca nu m-am hotarat daca sa fac operatia in mai sau iunie. Daca cresc asa mult sansele dupa laparo, as lasa sa o fac in iunie, ca sa nu pierd o luna dupa operatie degeaba, neavand cu cine sa prestez.
unde sunteti? Asteptam vesti de la niste ecografii. Cineva trebuia sa vada azi o inimioara
coca1978 spune:
mai am nevoie de un ajutor cum pot sa dau de tutu ca am sunat si vineri si luni toata ziua si nu raspunde trebuie sa fac histeroscopie la clinica saptamana asta. nu as putea lua legatura altfel sau la alt nr de telefon decat ala care il da el 39
aerlilian spune:
Multumesc frumos de incurajari,scumpele mele,dar in ultimele doua zile am fost scoasa din uz...adica m-am simtit "impaiata".Am avut o febra musculara cum n-am avut niciodata.Mai ales in acele parti ale corpului pe care le lucrez mai rar,cum ar fi zona din interiorul coapselor.Va dati seama cum am mers...O nebunie!Dar nu ma las,imi revin si merg mai departe!Va pup,cu drag!
magdita spune:
Neata fete dragi,
Vun cu vesti nu foarte bune : am vazut sacul gestational, care a crescut de la 3mm saptamana trecuta la 11mm saptamana asta, insa nu se vede embrionul. Cred ca stiti ce inseamna asta, ma rog la DD sa nu trec tocmai eu prin asa ceva. Am o mare rugaminte la gravidutze sau la mamici: vreau sa stiu daca la aceasta marime de sac gestational voi v-ati vazut embrionii si ce marimi aveau. Stiu ca nu e stiinta exacta, ca nu seamana un organism cu altul, ca fiecare are ritmul lui, bla, bla, insa vreau sa stiu concret, la fiecare dintre voi, marimea sacului gestational cand v-ati putut vedea embrionii.
Va multumesc si astept raspunsurile in cursul zilei de azi, ca sa stiu daca mai pot spera luni sa vad embrionul sau ma obisnuiesc cu ideea ca asta a fost.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
tinuta78 spune:
neatza fetele,
magdita, tu astepti vesti de la fetele care au trecut prin asa ceva, dar noi te incurajam sa speri ca totul o sa fie bine. Cred ca si Dl doctor a fost alaturi de tine cu incurajari si sperante. Probabil este prea devreme. te si sa creasca mare si sanatos, iar luni sa-i auzi inimioara
magdita spune:
Tinuta
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
lalitica2000 spune:
off mai magditza, iti tin pumnii stransi sa vii cu vesti bune. TREBUIE sa fie bine. Nici nu pot sa-mi inchipui ce este in sufletul tau acum. Sunt alaturi de tine cu tot sufletul.
hionati spune:
magditza, draga mea,
de ce iti faci atatea probleme uiti ca ai primit vestea intr-o zi sfanta de 25 martie? In burtica ta este o minune care o sa se faca mare mare , o sa vezi