Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96
Raspunsuri - Pagina 4
aerlilian spune:
Felix ,sunt bine,am scapat de muci si am mai facut o isprava...Mi-am facut abonament la IDM si am mers la sala alaltaieri,ieri la piscina si jacuzzi.Am intrebat o d-ra instructor de acolo si mi-a spus ca pot face absolut orice exercitiu fizic,chiar si jacuzzi dar sa nu fac sauna si bai de aburi.Voi ce credeti,este ok sportul?Ce sa fac,m-am ingrasat si nu-mi convine...
Elly ,sa dea Dumnezeu sa vina bebe repede dupa interventia asta.Acum trage tare ca cica se prinde repede dupa laparo.La mine nu a functionat,dar la tine va merge sigur!Si eu am avut probleme cu gazele...Cred ca toate am avut.A durat o saptamana dupa interventie pana am scapat de ele.Ia carbune medicinal ca juta!Refacere rapida si spor la treaba!
Tammy,si tie mult succes!Nu credeam sa aud vreodata o femeie fericita ca a scapat de trompe...E trist,dar scopul e nobil,asa ca mult succes in continuare!
casamihaela spune:
Elly ma bucur tare mult ca nu ti-a gasit nimica, acum trage tare sa se prinda.
eu mai am putin dar tare mi-e frica de ce o sa gaseasca ca am nitele probleme(asa cred eu).recuperare usoara.
bellla77 spune:
Lume lume am deosebita placere de a va anunta venirea pe aceasta lume a mult iubitului,asteptatului,si doritului,VALENTIN CRISTI de 3.140gr si inalt de48 cm ,ochi caprui fura inima oricui,si bin enteles frumos foc.Ora sosiri este duminica dimineata la ora 7.15.
Mama acestei minunatii este nimeni alta decit carmen pe numele ei de scena carmencar.Am dorit sa i luam un interviu chiar dupa patul spitalului dar nu a fost posibil,datorita raguseli acesteia.
Nu ne ramine decit sa le dorim multa sanatate celor doi sa le spunem ca i iubim si ii asteptam cu drag acasa.Pina una alta ne ducem sa dam navala peste fericitul tatic.Negrabim sa mai prindem si noi putina sampanie
Vom reveni cu amanunte. La revederte
mimi_m spune:
Buna,
Povestea mea pe scurt : de 9 ani incerc sa am un bebe, am peste 14 IA la activ, un FIV toate nereusite si cauza infertilitatii este o necunoscuta ...
Am renuntat sa ma mai duc la Giulesti si cineva mi l-a recomadat pe dr. Tutunaru . Din cate am citit pe forum, am auzit numai de bine si vreau sa ma programez cat de curand la el la cabinet.
I-mi puteti spune cat dureaza de la telefon pana la programare ?
Singura investigatie pe care nu am facut-o pana acum este laparoscopie si mi se pare foarte ciudat ca la Giulesti nu mi-au recomandat deloc sa fac...
Am rugamintea sa-mi trimiteti si mie un PM sa-mi spuneti cam cat se da in spital pentru laparo ?
merci
felix76 spune:
Bella, felicitari Carmencitei! Sa-i traiasca flacaul si sa-si bucure parintii!
Magdi, tin pumnii stransi stransi stransi ca maine sa vezi inimioara patabum, patabum, patabum!
Lilisor, suuuper, ce mi-ar place sa am si eu o sala d-asta smechera in oras. Sa vezi ce energie si pofta de viata capeti!
Tamy, esti ok in sfarsit! Inca un hop la ungurieni si gata, creste burtica!
Elly, ma bucur ca esti teafara si cu rezultat beton. La ciclul urmator poate ne anunti si tu cele doua linite, tot asa fericita cum esti acum!
Valy, ce mari v-ati facut! Bine ca a vazut dr colul si l-a legat sa tina bebelina acolo!
Sarah, despre tine nada? Imi tot propun sa te sun dar imi vine ideea tarziu si aman pe maine, cand uit Tre sa iau lecitina, asta-mi lipseste pe langa farmacia ambulanta pe care o beu.
Aditu
Va pupicesc s-am plecat la plimbaceala ca-i tare frumos afara!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
elly_me spune:
Mihaela- nu te stresa,o sa fie okSi mie tot de acelasi lucru mi-a fost frica.
Insa, acum ma gandesc- daca-mi gasea ceva - tratam si era ok
Dar nu mi-a gasit nk- si ce sa fac??????????
Astept sa vb cu el joi- la fire.
Vally- sarcina usoara sio multa sanatate lu'bb.
Carmencar- un bb sanatos si FELICITARI
Mimi- ti-am dat detalii pe PM- insa o sa-ti dea si fetele
Succes
Aerlilian- eu stiu ca este chiar recomandat sa faci sport si sa slabesti
Mie asa mi-a recomandat dr.bajenaru si dr.corina neamtu.
Recunosc ca nu am slabit.
Dar daca kg in plus sunt cauza pt care nu raman - voi face tot posibilul sa slabesc.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
clau0072 spune:
Bun gasit , fetelor!!! Nu am mai venit in vizita pe la voi de un car de ani !!! Am vazut multe noutati !! Anaconda2 , te felicit din toata inima si iti doresc sarcina usoara!!! De asemeni, lui Poni !! M-am bucurat nespus sa aflu ca ati reusit !!!! Astept vesti bune si de la celelalte aspirante, pe care inca nu le cunosc !! Sa aveti o primavara minunata si sa dea Maica Domnului sa prindem mugurei....!!! Cu drag, raman aproape !!!
georgia_c spune:
m'neata ...
in primul rand ... BINE AI VENIT PE LUME BB VALENTIN , sa fi sanatos, papacios , frumos , si destept ..sa ai o viata lina si sa-ti bucuri parintii ...felicitari mamico pt baietel
bella multumim de vesti ... promit ca cele despre nasterea ta le dau io
tamy ..felicitari zanica .. mult a fost , putin a ramas .. demarezi fiv-ul, ramai gravi , si ne pui poze cu bb...asta e circuitul lucrurilor, ok?
elly , felicitari si tie ... sa dea DD sa vina bb cat mai repede cu putinta ....
lilisoara , da-i inainte cu slabitul , e chiar indicat , din cate stiu io , numai atentie , mare atentie la anemie
felixica... te pupa fata ca asculti toate aberatiile mele ... mai de bine , mai de rau ..
va pupacesc pe toate ..cu burtici , cu viitoare burtici ..cu bebici .....deci pup tot topicul .. si va doresc o saptamaa usoara
magditusca , aici sunt cu ochiul geana pe tine ...io fac pronosticuri daca canta pe gard sau nu ... intelegi tu ce vreau sa zic ..adica fetita 'au baiat ... ... nici nu ma gandesc altfel .. ... hai ca am scus si pamponatele ... asteptam vesti
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Clau , multumesc frumos !! Abia maine sper sa aflu daca e fata , ca am eco la Iosup ! Acum...ce-o fi , sanatoasa sa fie !
Elly , bun rezultat !!
Magdita , hai cu vestile !!
14 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza