Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

eu sunt speriata pt ca pe net mai scrie ca poate indica un cancer ovarian :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

hionati Eu dupa o saptamana de la laparoscopie am facut ca125 si mia iesit 23,75. Prababil din cauza ca la mine a curatat endometrioza la operatie si de asta a iesit mai mica.Am avut cateva puncte de endo.Eu analiza asta am facuto din proprie initiativa si tutunaru nici nu a vrut sa se uite pe rezultat mia spus ca si ce daca a iesit mai mare asta inseamna ca ai endometrioza si mia inchis gura.
Am reusit sa-mi fac programarea la histeroscopie cu ajutorul vostru si va multumesc pentru sfaturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

hionati nu am precizat ca doctorul nici nu stia rezultatul analizei cand mia spus asa .probrabil el a crezut ca este mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Adriana , de la Iosup am ecografia pe CD , mi-a dat si 3 poze , dar nu le am scanate , asadar nu le am in calculator . Data viitoare cand ajung la T , o sa-mi puna poze si pe stick , asa ca o sa am ce sa va arat !

14 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor,
Hionati, eu am facut CA125 la recomandarea unui medic de la mine din oras, inainte sa ajung la Tutunaru. La fel mi-a spus si mie ca valorile marite indica endometrioza, iar cele foarte mari indica o posibila tumora. Dar daca imi amintesc eu bine a zis ceva de genul 300. Stai linistita, endometrioza se curata la laparoscopie si se trateaza. Si eu am si astept laparoscopia in mai sau iunie... sa ma hotarasc exact cand.
Magdita, sper ca te-ai relaxat si te gandesti la altceva, la ceva frumos
Pupici pt toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

si pt. Magdita mea draga!
Nu am cum sa cred ca nu este bine samburelul. Vrea sa dea cateva emotii parintilor pt. a fi iubit si mai mult
In priv. valorilor, din pacate nu pot sa spun prea multe deoarece in perioada 5-8 saptamani, am fost de doua ori la Dr. T. Prima data la 5 sapt si 1 zi, iar a doua oara la 7 saptamani si 2 zile, cand avea 6.5mm si activitate cardiaca. Deci nu e relevant pt tine in acest moment.
Dar va fi bine

Felicitari Ana pt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Magdi, ma bucur ca esti un pic mai relaxata! Va fi bine pana la capat!

Jorjic

Lilisor Cand am febra musculara asa imi place, imi demonstreaza ca mai am inca muschi, nu s-au atrofiat de tot

Sarah, poate reusesti sa scrii ceva zilele astea!

Lali Ce mai faci? Esti bine?

Tamy, imi place ca esti bine!

Aditu, imi pare rau de z1 dar stiu eu ca tu esti fata puternica si luna asta te mobilizezi din nou. Eu sunt ok, tocmai sunt in perioada fertila, prestam cu drag si fara stres. Vedem ce va iesi, peste vreo doua saptamani.

Tinuta, lasa calculele ca astea creaza stres suplimentar! Daca ai prestat cum a zis dr atunci e ok. Bafta!

Anaconda, felicitari pentru putzica!

Mada, tu rarut mai intri pe la noi.

Raisa, bafta la homeopat!

Hionati, imi pare rau, nu te pot ajuta. Cred ca mai multe poti afla de la fetele de la capitolul "endometrioza...."

Alina06, poate nu vei mai avea nevoie de laparo daca nimeresti sa fii cu sotul in perioada fertila! Succes!

Pupacesc gasca,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Felixuc!
Iti urez II peste 2 saptamani! Si eu sunt uimita de atata optimism, dar imi place sentimentul! Parca ma simt mai puternica!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele,

Bebe, multumesc mult pentru ganduri bune si info. M-am mai linistit putin, nu mai sunt asa stresata, cred ca e prea micut sacul gestational ca sa se poate vedea embrionul. Am citit ca la un sac de 15-18mm incepe sa se vada un embrionas de 2-3mm, cu usoara activitate cardiaca. Eu nu ma pot lua dupa ultimul cm, pentru ca la mine ultimul cm a fost in noiembrie 2008, cand am inceput tratamentul cu diphereline. Asa ca, la mine asta nu e relevant. Eu ma bazez acum doar pe masuratorile ecografului. Eu stiam, din tot ce citisem pe forum, urmatoarea situatie :
daca ramai insarcinata, si iti intarzie cm 1 zi,2,3, faci teste de sarcina, faci beta si de-abia la 5 sapt ( adica o sapt intarziere) s-ar vedea punctuletul la eco, si la 6 sapt auzi inimioara. Asa stiam eu tot citind pe forum. Eu cand am fost la eco, mie dr.T, dupa masuratorile ecografului, mi-a spus ca am 5 s si 6 zile, adica aproape 6 sapt. Atunci am vazut punctuletul de 3mm, si la o saptamana, cand am fost din nou la eco, asteptam sa vad embrionul si activitatea cardiaca, mai ales ca asa imi spusese si dr.T, sa vin la o sapt sa vedem activitatea cardiaca. Si nu am vazut decat un saculet gestational de 11mm gol. Si atunci am cam intrat in panica, m-am gandit ca poate fi sarcina molara.
Oricum, ce am observat de cand sunt graviduta, sunt mai panicoasa decat inainte. Paranoia e la putere .
Sper din suflet ca luni sa vad in sfarsit embrionul ca sa incep pregnylul.
Aditu
Felicic, esti, nu esti gravida, traiesti toate starile gravideniei si toate emotiile ecografiilor odata cu mine , n-am ce sa-ti fac .
Madutz, multumesc pentru tot, iti tinem pumnii vineri la eco .
Hionati, eu te-am mai sfatuit, fa laparo si scapa de endo, pentru ca nu trece de la sine. Apoi fa tratamentul cu diphereline si o sa te simti mai bine. N-are rost sa te consumi aiurea.
Tamy, Elly, recuperare usoara.
Ana, fug pe prima pagina sa pun caruciorul albastru langa tine.

Pup toate fetele si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Ma bucur ca simt o nota mai optimista printre dragele mele prietene, abia astept sa intru sa vad ce ati mai facut, daca sunteti bine, e incredibil ca "va cunosc" doar de vreo 6 luni si deja imi sunteti f dragi
Magdita simt ca esti mai bine si ma bucur. De le teorie la practica e drum lung, si fiecare sarcina si femeie e diferita, o sa vezi ca luni se va vedea si la tine embrionasul cu inima mare...
Felix profita de zilele astea si cind stie ce minune va veni.
Eu sunt ok, am trecut surprinzator de bine peste z1 si acum abia astept sa ma duc la dr cu analizele si sigur va veni si ingerasul meu. Oricum eu te astept pe tine prima sa vii cu vestea maree....
Tamy suna asa de bine planul tau , cu plimbari, sport, munteeee
Mada bafta la eco vineri, si sa ne tii la curent
Lilisor la sala ai mai fost? sa stii ca ti-am urmat modelul si am inceput si eu sportul... vine primavara si tre sa avem grija de noi sa fim niste mamici frumoase. Vroiam sa te intreb tu ai facut dozari hormonale? ma gindeam la faptul ca ai ciclul mai scurt si faza lutelala e mai mica si poate ai vreo insuficienta de progesteron , care se poate rezolva....
Ana astept atunci pozele de la urma eco, atunci se va vedea bine flacaul
Hionati ai vazut ce ti-au zis fetele e vorba de endo si asta cu laparo se rezolva si cu diphe, asa ca curaj si mergem mai departe
Tinuta tu ce vesti mai ai?
Alina putin mai este pina in iunie...
Lali,jasmine,lady si pe toate va pup si va doresc o zi excelenta

Mergi la inceput