Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96
Raspunsuri - Pagina 11
hionati spune:
multumesc mult fetelor ,
am fost ieri la doc si tot asa mi-a spus ca valoarea asta confirma ceea ce a aparut la ecografie , adica acel chist endometriozic. Mi-a spus sa fac laparo dar am vazut ca reapare si dupa laparo , deci tot nu scap de ea :(
jasmine30 spune:
Neata dragele mele !
Eu nu am mai scris de mult, insa am facut o multime de lucruri, numai bebe nu...
Am facut HSG, totul destul de bine, trompite bune, etc, sfatul lui B. Marinescu: mai incercati... Asta e, mai vedem dupa post, poate inflorese si burtica mea cat de curand !
In restm-am apucat si eu de salaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Fetele fac aerobic, tae bo si stepper aerobic. E super tare, numai ca am facut o febra muscularaaaaaaaa. Mama, mama... Si am si racit un pic ca de, iesi infierbantat de la sala, mergi pe afara si iaca vine raceala.
Acum sa vedem ce va mai fi. Astept sa treaca Postul, sa vina Pastele si sa ne bucuram de perioada urmatoare.
Voi ati auzit de utilizarea siropului de tuse pentru a produce mai mult mucus cervical? Ca eu nu prea am mai avut in ultima vreme si ma gandesc ca poate asta o fi o problema....
Sarah, iubita nu mai stim nimic de tineeeeeeeeee. Pe unde umbli?
Crisarh, ce mi-as dori sa iti vad frumoasa burtica !
Restul de gravidute hai trageti-ne si pe noi mai repede dupa voi, ca nu mai avem rabdareeeeeeeeeee.
va pupicesc pe toate si sa auzim numai de bine !
Cu mult drag !
sarrah spune:
buna dragutelor,
e a 3-a oara cand incerc sa scriu... sper sa si reusesc... dupa ce am scris cate ceva pentru fiecare cd am vrut sa trimit...mi s-a spus ca parola sau userul sunt gresite !!!! si nu a mai ramas nimic... a doua oara s-a terminat bateria la laptop...magdita iti scosesem de pe net mai multe articole in care este spus clar ca embrionul se vede cd sacul gest are cel putin 15 mm. asa ca rabdare ! nu stiu de ce ti-a spus T ca il poti vedea luni !!!! te-ai ingrijorat degeaba...
eu, sunt bine, a trecut perioada ferila, am prestat in fiecare zi(asa nu incercasem), am fost la monitorizare doar in Z 11 , apoi am renuntat pt ca m-am enervat ca endometrul era de doar 4,5 mm. aveam un folicul de 16,5. am simtit ca am ovulat duminica seara. acum astept sa-mi vina cm si apoi ...nu stiu ce o sa fac luna viitoare...poate imi pun cei doi bulgarasi...poate !
salutari tuturor, fara exceptie si multa bafta !!!!
gabrielarusu spune:
Buna fetele,
Nu am mai scris de mult ca nu am ce raporta, sunt in a 17 zi de la ultima injectie si astept sa vad dc mai va veni cm sau nu.
Magdita o sa fie totul bine , gandeste pozitiv are grija DD de tine.
Elena ce faci ? cum te simti?
eu sper ca esti ok
Coca1978 ai aflat ceva in legatura cu histeroscopul de la spital dc sa reparat? ma intereseza ar treb sa fac si eu histeroscopia .
Va pup pe toate si sa de-a DD ca iepurasul sa vina cu II.
O zi buna.
sper viitoare mamica
tinuta78 spune:
toate fetele
adita, eu nu mai am nimic de raportat. dupa perioada fertila, acum iau utrogestan 14 zile. cand am incercat sa-l intreb pe dr T daca asi putea lua doar 10 ptr ca luna trecuta mi-a intarziat menstruatia, s-a cam suparat; asa ca il ascult cumintica, sunt deja la a 5a zi. Ieri si dimineata parca am avut o senzatie ciudata in burtica( ca un gol, o arsura) nu stiu exact s-o explic. sanii sunt moi si nedurerosi, am mici dureri de cap ca in preajma menstruatiei, care daca n-ar fi fost dereglata de utrogestan ar fi trebuit sa vina vineri, asa il astept, sau mai bine zis astept marea veste in vinerea mare( poate vrea D-zeu sa ne binecuvanteze si pe noi). Incerc sa stau calma si sper sa nu mai fiu iar insarcinata doar ptr 2 sapamani.
lalitica2000 spune:
ana, felicitari pentru caruciorul albastru.Sarcina usoara in continuare.
magdita, ma bucur ca te gasesc mai linistita. Beta ti-a crescut frumos, asa ca te asteptam luni cu impresii despre cum ii bate inimioara samburelului tau.
aditzule, ai mare dreptate. si pe mine forumul m-a ajutat sa cunosc persoane cu un suflet mare.
felixicule, fii tu castigatoarea lunii aprilie, da?. Te asteptam cu vesti bune peste 2 saptamani. Eu azi sunt mai bine, dar ieri de exemplu a fost ziua tatalui meu si ar fi implinit 62 de ani, deci a fost o zi tare trista. Am zile mai bune si zile mai putin bune. Incetul cu incetul revenim...sanatosi sa fim.
sarrah, sa vii cu vesti bune peste 10 zile. Sa stii ca si sotul meu este convins ca noi vom reusi natural, asa ca anul acesta ma duc pe mana lui, sper sa si aiba dreptate.
aris, cu intarziere, iti urez si eu FELICITARI pentru Alexandros. Sa cresca mare, sanatos, voios si sa aiba priza la gagici.
sandyprs spune:
Buna fetele,eu ieri am facut o echo si aveam un folicul de 21mm deci teoretic trebuie sa ovulez.Sper sa se prinda si la mine un samburel.O sa va dau de veste peste vreo 2-3 saptamani .Va pup si va doresc multa sanatate.
magdita spune:
Ana, nu, merg luni, cand m-a chemat. Pana luni mai are timp sa creasca, nu vreau sa disper iar .
Lali, imi pare rau pentru pierderea si suferinta ta. Timpul va vindeca aceasta durere si o sa te gandesti cu nostalgie la tatal tau, eu sunt convinsa ca de acolo, din ceruri, ei ne privesc si poate ne si ajuta cateodata.
Sandy, bafta multa, sa fie luna norocoasa.
Jasmine, si tie bafta si noroc, sa vii in curand cu vestea cea mare.
Tinuta, la fel si tie draga noastra .
Sarrah, multumesc mult pentru info .
Gabita, multumesc pentru incurajari, sper sa imi urmezi exemplul si sa nu mai vezi rosu decat peste vreun an cel putin, asa .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
coca1978 spune:
gabrielarusu Din cate stiu histeroscopul din spital tot nu sa reparat .Eu fac pe 10 aprilie la clinica cu dr.tutunaru.