Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 14
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p mai, io nu i-am dat lui Iusti carne de porc..am mai citit ca unele dati ..hm..parca am o retinere..cine ma convinge pro sau contra? |
io sunt contra. De ce? tati are colesterolul mare, si mama lui. Deci, nu ma risc. Ma gandesc ca o sa ii placa
Poate ca si io sunt fan legume, si nu carnivora..
pe de alta parte, sa fim realisti, sunt cupii care mananca si sunt super bine. Daca asta se mananca in casa, zic ca sa ii dai. Deja au puiutii aproape 1 an...cat o sa ii spui: asta e o otrava si sa te vaza cum bagi in gura?
nu am apucat - sa pup si sa urez la multi ani la cupiii mai mari cu o luna!!
si mai voiam sa zic iuliei, ca la Mara in 1 zi deja nu mai putea deschide ochiul, il spalam cu ser fiziologic pana reuseam sa inmoi si sa deschida. Uneori nu putea deschide deloc ochisorul, si nici cu compresa nu puteam sa curat (si mi-era si frica sa tot insist, canu mai ma suporta) asha ca ii stropeam ochiul cu ser, lasam 20-30sec sa se inmoaie, o tineam sa nu se frece ca ustura putin, si apoi luam compresa sterila si o udam cu ser. Fiecare ochi cu 1 compresa, de la coada ochiului spre baza nasului, o singura mishcare. Eram si atenta cum apuc compresa, sa nu vina mana mea sa o contamineze (oricat ash spala miinile, tot nu sunt curata). Si o mishcare, un colt al compresei, alt colt al compresei- inca o mishcare pe ochi.
schimbat com[presa, schimbat ochi
conjuctivita mai are un semn distinctiv: ochiul e roshu, pleoapele umfate si iritate. Ce vezi tu- poa sa fie canalul lacrimal semiinfundat. Dai batai cu ser inainte.
A, daca te lasa, un pic de masaj in coltul ochiului: infashori degetul in cmpresa, si masezi nasucul acolo unde e lipit de ochi. La Mara iesea si secretie ascunsa sub pleoapa in momentul canbd imi iesea masajul bine... mai apare cand e copilul infundat, si mucii infunda sf canalului dinspre nas.
partea buna e: cu cat creste, cu atat mai rar se poa intampla sa se infunde, ca creste si canalul lacrimal.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Victoria_mami spune:
Stefany, nu incerc sa te conving in nici o directie, iti spun doar ca Victoria mananca si e ok; ea mananca in general, ce mancam noi, asta in masura in care se poate. Se ex. si aseara cand am avut Pizza, i-am taiat salam bucatele mici si i l-am dat. sa o fi vazut ce manca...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
stefany_p spune:
Desiree, eu sunt convinsa ca mananca bine, nu de asta e vorba, ca e gustos..dar sanatos?
Victoria_mami spune:
Stefany, sincer eu nu mi-am facut prea multe griji de cate e de sanatos (stiu, sunt o mama rea din punctul asta de vedere), dar eu ma tot gandesc ca si eu tot asa am crescut si iacata-ma! nu mi s-a intamplat nimic. Adica, daca vine cineva si-mi spune CLAR ca nu e sanatos (ceva, orice) nu i-as da, de ex. cand mi s-a spus sa nu-i dau crenvursti nu i-am mai dat. Pana atunci, ii dau, daca o vad ca i rau de la ceva, nu-i mai dau... eu ma tot gandesc ca (,) cu cat o protejez mai mult cu atat mai rau ii fac, in the long run... si cu atat mai mofturoasa va fi la mancare. asa mananca orice (zic io acu', mai intreaba-ma peste vro' 10 ani
). Ma rog, asta e 'teoria' mea...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
MsBB spune:

Neatza! Trezireaaaaaaaaaaaaaaaa!
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
cleo78 spune:
citat din mesajul lui MsBB![]() ![]() ![]() Neatza! Trezireaaaaaaaaaaaaaaaa!Adriana mami de Andra , noastra! Poze Andra (20.05.08) Andra creste |
multsam!! bag si io
-le...ma bag la calcat.
voiam doart sa trimit un
lui Alysh. Si un comentariu: in toate cartile de psihologie de cupii cetite explica efectul certurilor parintilor asupra copiilor: devastatoare. Intodeauna. La orice cearta - copilul se autoinvinovateste, si incearca sa faca ceva, chiar daca nu depinde de el. In toate indoielile, temerile unui om mare, se vor gasi cel putin o experienta marcanta de genul acesta. Multi parinti spun: "lasa sa stie", sau "e in camera lui, nu aude", sau "ce stie el ce e aia greutate" etc. Copiii, la orice varsta, inteleg mai multe decat credem noi.de aceea, incerc sa discut cu tati despre orice. Comunicarea e esentiala, intr-un cuplu, chit ca zic o prostie, e bine ca am zis-o sau ca i-am zis-o. Nu putem citi gandurile celuilalt, globul de cristal nu imi mai functioneaza.
Alysh, asta nu stiu daca te poate consola. Dar, apreciez enorm ca ne-ai povestit experienta ta, aici pe forumul tinerilor mamici. Pt ca si noi vom ajunge in situatii critice (oo, sper ca nu..), si o sa invatam din asta. Nu spun ca nu o sa ma cert cu tati, asta e inerent in orice relatie interumana, dar macar sa explic copilului ca nu e vina lui, ca te-ai suparat ca tati a intrat incaltat, de ex. sau ca nu a mancat tot etc.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Hop si eu aici 
Eu nici acum nu-i dau lui Andrei porc sa fiu sincera. De fapt tot mananca porc, ce e in crenvusti, chiar daca scrie pe ei ca sunt crenvusti de pui.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
CLEO, merci de raspuns. mufi nu are niciunul din semnele spuse de tine. nu are ochiul rosu, pleoapa umflata. doar lacrimeaza..afara, cand e vant si in casa cand o mai scot in bucatarie si e abur sau prea rece. aseara am sters-o cu apa distilata bine bine la ochisor si acum vad ca nu mai are nimic!!!!! ochiul curat, fara urdorei, etc. continui asa deocamdata, vad cum evolueaza...nu cred ca e cnjunctivita..m-am agitat din cauza mucisorulor alora de pe ochi. vb ta: poate are canalul infundat 
iulia83 spune:
citat din mesajul lui MsBB![]() ![]() ![]() Neatza! Trezireaaaaaaaaaaaaaaaa!Adriana mami de Andra , noastra! Poze Andra (20.05.08) Andra creste |
ce-i galagia asta?
incerc sa dorm 
jady spune:
neatza multumim pt
,
la multi ani tuturor ce au implinit inca o luna
,
miss multumim pt explicati,apropo daca vi in SPAIN poti sa ma inviti si pe mine la o cafea![]()
respectiv la carnea de porc ,categoric de acord cu cleo...prefer sa mai astept atata timp cat el mananca de toate pt un copil de varsta lui ,nu voi incerca sai bag mancare care nui este de folos...
noi ieri am iesit intrun parc botanic,si alaturi de acel parc era un lac plin de lebede ,rate,fazani,etc,bebe era fascinat,apoi am mancat o inchetata pe malul mari a fost super fain.
se stie ceva de LAURA si MIRCI???