Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

vreau sa va intreb si eu ceva. de 2 saptamani ii tot curge ochisorul stang fetii si eu ziceam ca e din cauza faptului ca a fost racita si a ramas sensibila. dar nu-i mai trece! de 2 zile observ pe ochisor ca niste mucisori asa, si acu vad ca au trecut si la dreptul, ceea ce sigur inseamna infectie din moment ce s-a imbolnavit si ochiul drept. oare este conjunctivita? nu se trezeste cu ochiul lipit, insa are mai multi urdorei ca de obicei..cleo parca Mara a avut conjunctivita! asa au fost simptromele? cum ai tratat? noua de la farmacie ne-a dat apa distilata. dr. mea este in concediu si nu raspunde, sau cel putin nu a raspuns week asta, iar la dr de fam nu mai apelez. am mai sters-o cu ser fiz si compresa sterila (nu cu aceeasi compresa la ambii ochi), insa n-am dat prea mare importanta. acu sunt cam ingrijorata. daca stie cineva, pls

DOLORESS, hav fun la Romanica! e cald si bine o sa va placa. ah! si pregatiti-va de cheltuieli masive, ca s-au scumpit toate. sa aveti sedere placuta

DESIREE, altcineva a zis de gummy bear, eu am zis doar ca nu-i place fetii mele. dar ma bucur ca puiului tau ii place. noi suntem cu old mcdonald de pe Baby Einstein...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost pe la noi fosta bona a lui Andrei, Dora. Sunt 90% sanse sa vina si la Raducu, as fi asa de multmita. Fetele care aveti bona deja, cat le dati? Sa stiu cat sa ii dau daca vine iar la noi. Cand a plecat de la noi in vara ii dadeam 900. I-as da 1000, asa ma gandeam, dar nu mai stiu scorurile, daca nu e cumva mai mult acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello dragi mamici,

Am inceput sa invat, deci timp de vreo luna de zile de-acum sunt iar f prinsa.

Am citit tot ce-ati scris, dar n-am apucat sa fac conspect iar acum sunt prea stoarsa sa scriu din amintiri. Iertare!

In plus sunt si deprimata, am niste pb in familie care se tot adancesc, pe scurt mama si tata nu se mai inteleg deloc (nu s-au inteles niciodata prea bine) iar asta pe mine ma afecteaza profund, e groaznic ce simt....pb e ca nu stiu ce sa fac si cum sa reactionez. Sunt tare, tare trista.

Va pup mult, scuze daca o perioada voi scrie mai rar, dar intru zilnic, promit!

Am vazut o gramada de poze frumoase, frumoase, cu fetele Adrianei, cu Raducu de GAbitzam, cu Patrick de Doloress.

CLEO, saru'mana mult de info Barcelona, le-am salvat in favorites, imi sunt fff utile. Abia astept!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabita, mi-a placut mult poza cu Andrei pe olita si cum Raducu se uita la el.

Iulia, in cazul asta multumim si cui a spus de melodie, desi, imi cer scuze, chiar nu stiu cine a zis de Gummybear song. dar oricum multumim mult si

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Am intrat scurt sa multumesc celor care ne-au urat LMA: Lori, Gabi, Adriana, MsBB, Simonacip, Ylari, Andrada, Micaela, Doloress, Desiree.

Am citit cam pe diagonala insa am vazut toate pozele. Scumpe fetitele Adrianei, Patrick si Raducu!

Va

Edit: Multumim MissP si si Arianei.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru mladitele si mugurasii sarbatoriti ieri si azi: EVA DENISA, Ilinca, Eva Maria, Iunia Teodora, Silvia, IASMINA, ARIANA si Alexandru, Andrei, Victor!! Sa aduceti multa bucurie in viata parintilor vostri, sa primiti de la ei multa dragoste, sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si sa fiti fericiti o viata intreaga!

Dragele mele, va pup si sper ca ati avut un weekend frumos. Daviducul si cu mine am racit (cred ca de la Mia cea micuta de joi, ca ea era racita, mucioasa si tusea in draci), pe mine m-a luat azi-noapte durerea de gat cunoscuta, Daviducul gajaia si tusea si el si a dormit foarte agitat... Respira si pufneste pe nas pana-i ies mucii, nu prea multi, dar oricum, e o experienta cu totul noua pentru el, caci la singura raceala pe care a mai avut-o pana acum a avut doar nasul infundat... Nu-i nimic, un nou virus, o noua imunizare, o noua intarire a organismului. A plans acum, pana l-am pus la somn, a trebuit in final sa-i dau niste Nasivin pt. bebei ca sa poata sa respire, apoi l-am pus cu capul putin mai sus (desi nu-i place). Sa vedem ce noapte vom avea...

Noi azi am fost cu bebe la o prietena care ne-a rasfatat culinar (cate o salata de vinete, de fasole, de ton cu sardele si ceapa verde, de avocado cu usturoi si lamaie, plus o salata de rosii cu ceapa, castraveti si branza - un deliciu toate), apoi David a dormit la aer curat, iar Bogdan s-a intins pe o patura pe iarba in curtea tipei (care plecase deja, ca noi voiam sa ne plimbam cu David cu buggy-ul prin imprejurimi, insa nu gasisem loc la umbra si ne intorsesem tot la ea in curte).

aelita, motul i-l taiem pana la urma, am zis sa facem si noi o petrecere, sa avem o amintire, mai ales ca acum tot gasesc acolo 6-7 invitati... Ce nu voiam este botezul... Ah, si eu o sa-l tund pe David cu masina (cum il tund si pe ta-su ). Andres a stat cuminte la tuns? Of, acum citesc de experienta negativa a Sofiei la locul de joaca... Sigur ceva s-a intamplat, de era morcovita si voia rapid acasa, nu? Iar prezenta la acel tobogan oare ea nu a interpretat-o (primit-o) ca pe o pedeapsa? S-o supraveghezi atent urmatoarele dati... Acum citesc ca esti la capitala de spanioloci. Noi nu am vazut decat Barcelona si Sevilla, Madrid ramane pe lista, deci te caut la o cafea daca ajungem pe acolo

jady, la nemti a patra masa solida se introduce dupa-amiaza (adica intre masa de pranz si cea de seara) si consta cam tot in cereale cu fructe, ce-i dau si la a doua masa a zilei... dar trebuie sa ma mai informez pe net pentru variatie etc.

Danicris, si noi in concedii tot la apart./studiouri cu bucatarii, sa ne gatim singuri. Acum vom avea in ambele locatii si masini de spalat vase, ce lux pt. mine!!!

Adriana, sa-ti traiasca fetele frumoase . Cat despre intalniri, mi-e mai comod sa le chem pe mamici cu bebeii la mine fiindca ele au toate carnet si eu nu, deci mie imi ia o ora sa ajung la vreuna din ele, ele sunt mult mai repede la mine...

simo, de ieri ma tot gandesc la Mircisor si la diagnosticul destul de nasol... cuvantul „astmatiform” m-a cam speriat... mai mult nu spun... decat ca sper din suflet sa fie bine cat mai repede, sa nu se pompeze prea multe medicamente in el...

Nicole, eu nu-i mai dau demult lui David vigantol, nu e risc de rahitism... mai ales acum, ca a venit primavara, scoate-l pe Daviduc mult la aer, la lumina, la soare (evident cu crema de protectie de rigoare), e mai bine decat vigantolul...

Desiree, multa sanatate, acum am citit ca si tu esti racita... Ei, macar sa ne imunizam pana la toamna...

Andrada, bafta multa sa-i treaca infectia repede lui Tibi!!

Ylari, bravo pt. talentul nou descoperit la ciorba... Si eu sunt mandra cand vad ca fac ceva si bebe papa bine... Azi de ex. am facut cartofi cu conopida si morcovei, la care pun niste marar proaspat cand il servesc, papa Daviducul de n-are treaba... Noi azi am fost doar cu sepcuta, era cald, dar ca sa nu-l bata soarele...

Cleo, noi inca nu am inceput cu oua, ficat etc., dam doar cartofi, legume si piept de pui bio.

chinabulina, si eu ma gandeam azi ca imi vor trebui pentru David mai multe tricouri cu maneca scurta decat credeam, chiar zilele astea vreau sa merg la un magazinas dragut second-hand si sa mai cumpar cateva... La fel pantalonasi de vara, am cumparat vreo 8 in 86-92, dar acum constat ca lui ii vin bine aia 80 (de care nu am decat 4)... Nah...

MsBB, premiul special pentru entertaining

Doloress, ca bine le mai zici, fata draga! David abia de 4 zile merge de-a busilea, in timp ce Felix (nascut pe 1 august) deja se ridica in picioare de marginea patului si sta asa, in diagonala, dar sprijinit in picioare... Da’ nu ma entereseaza, dom’le, al meu e al meu si e oricum cel mai bun si cel mai frumos si cel mai perfect, clar, da? Si sa stii ca si David e la fel de sensibil, cand discutam noi mai aprins si el se uita cand la unul cand la altul si scoate cate un „He?” intrebator, de parca ne cere socoteala... Of... Sper sa ne putem stapani mai bine cand mai creste el...

Gabitza, haios si dulce foc Raducu, mi-au placut pozicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Iasminuca si Ariana!!!sanatate maxina si bafta cu nemiluita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Miss, multumesc de urari, dar a afost o alarma falsa... adica ieri si azi am fost ok, in schimb Victoriei ii curge nasucul, parca-i robinet. O sa-i dau deseara niste Nurofen.

Azi de dimineata s-a trezit cu 20 minute inainte de a incepe slujba la biserica si cum deja eram convinsa ca nu mai ajungem (nu credeam ca se trezeste la timp), nu eram pregatiti de biserica. Dar, cand s-a trezit, in 15 minute am fost imbracati si gata de plecare toti trei! Hihihi!
Am fost apoi la cumparaturi si cadn am venit acasa i-am dat sa pape branzica dulce cu rosie, marar si bacon (prajit bine) bucatele mici (asa il cumpar) si a papat Victoria mea ca scapata de la foamete Si e prima oara ca ii dau rosie.
Acum doarme, ies si eu afara la daddy, ca el face un gratar.
Va pupam.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mai, io nu i-am dat lui Iusti carne de porc..am mai citit ca unele dati ..hm..parca am o retinere..cine ma convinge pro sau contra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

inais multumim de urare. pupam iasminuta frumoasa. am urat si noi azi dimi mai, mie mi-au luat astia din voturile de pe pampers..aveam 141 si ultima data cand am verif erau 120 oricum nu am mai votat nici n-am mai intrat

n b tuturor

Mergi la inceput