America (159)
Raspunsuri - Pagina 9
LucasMom spune:
Ramona, am mai vrut sa zic dar trimisei postul ca mi s-a sculat cupilu... bravo pt Anuta, e o nastrusnica si are sa fie o fata pe cinste si cand mai creste!
Si casa aia imi pare tare ieftina, ce preturi aveti p'acolo!!
La noi aproape jumate din suprafata cu mai mult de dublu pret!
Mai vreau sa va intreb ceva, poate cineva a mai avut chestia asta. De cateva zile, sa fie 3-4, am o durere destul de ascutita in jurul taliei doar pe jumatatea din dreapta, incepe la mijlocul spatelui si se termina sub buric, cam pe unde as purta cureaua la o pereche de pantaloni low rise. O simt numai cand am full bladder sau cand urinez. E ceva care sa ma ingrijoreze sau sa astept sa treaca de la sine? Cu ce sa o asociez? rinichi, ovare, apendic? va multumesc daca-mi spuneti ce stiti despre asa ceva.
CRISMIR spune:
RAMONA,felicitari Anutei...o scumpa si o atleta are mama...si al meu face bara de maimutareala,si de la vreo 3 ani o face,acum deja e satul si incearca sa o escaladeze si cu picioarele
Sanatate la puisorii bolnaviori,puiut de AB si puiut de PANTERA
Am vazut si eu bebei frumosi si copilasi scumpi,sa va traiasca fetelor
RAMONA,frumoasa casa aia,si ieftina tare pt cat de mare este si ce aranjata este!!!
Azi la piscina nu am pacatuit decat cu cateva alune,dar am venit acasa si imi era foame,i-am facut un sandwich lui fi'miu si din pacate el nu-l mancara asa ca m-am sacrificat eu...mai,nu stiu ce este dar Robert al meu are dureri de stomac de ceva zile...azi am ajuns acasa de la piscina si mi-a zis sa-i fac ceva de manacre ca e foame,nu a muscat de doua ori si a zis ca nu mai vrea ca-l doare iarasi burta...offff...ce-o fi???...luni merg la doctor,dar ce-o fi oare?...sa aibe viermisori si asa sa se manifeste?...stiu ca aici zic astia ca nu exista viermi,asa este,stie careva?...sunt trista,pana luni mai este...dar nu m-as duce la urgente ca nu are alt simtom...ce sa fac oare?
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
pumba spune:
crismir- e constipat? cu Tums ai incercat? nu stiu cum se face si fetele mele se imbolnavesc doar in week-end. de cat timp dureaza?
sambata trecuta cea mare s-a trezit cu dureri de burtica, a stat treaza cam o ora ,i-am pus perna calda, am masat-o, i-am dat Tums si intr-un final s-a linistit.
lucasmom- sanatate!
sanzi- sa stii ca m-am uItat in jur, sa vad daca, nu cumva ne-am teleportat in Canada
m-am saturat de incalzirea asta globala
CRISMIR spune:
PUMBA,nu e constipat ca caca face,a facut chiar de 2 ori azi...o tinem asa de cateva zile,de 4, nu mai stiu exact...ca la inceput nu l-am luat in serios,am crezut ca fabuleaza copilul...am vrut sa merg ieri la doctor dar e plecat pediatrul lui din oras,vine doar luni,asa ca trebuie sa astept...ce ma deranjeaza este ca aseara a zis ca nu il mai doare,chiar a mancat bine...si dimineata azi a mancat ok,acum iar a inceput sa se planga de durere...culmea,dar doar seara il apuca,de fiecare data seara imi zice ca-l doare si se vaita saracutul,se tot aseaza pe burta ca asa zice ca se simte mai bine
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Hilde spune:
Ramona, imi place de Anuta ta.
Ma recunosc putin in ea.: )
Eu nu aveam rabdare sa ma joc cu jucariile de fetite, eu trebuia sa am activitate fizica mereu. Tin minte ca mi-a cumparat mama o papusa mare, ca a crezut ca-mi face ea o bucurie, dar i-am rupt capul si l-am pus in gardul scolii, ca sa-i amuz pe copii. Si nu mi-a mai cumparat apoi nici o papusa si nici nu le-am dus lipsa.
Daca imi dadea mama voie sa merg la un fotbal cu baietii dupa amiaza, in loc sa dorm, eram cea mai fericita. Nefericirea e ca baietii nu ma considerau egala lor si ma puneau portar mai tot timpul.
Ramona J spune:
Multumesc, e nastrusnica fatuta asta!
Mirela, nu stiu ce sa zic cu Robert. Fii atenta la el, chiar nu mai are alt simptom? Sanatate multa, chiar ca au talent copiii astia sa se imbolnaveasca in weekend sau de sarbatori.
Pumba, uite de aia sint eu happy ca ne-am mutat mai la sud. La vremea asta eram depresiva rau in anii trecuti!
Alina, nu prea ai de unde sa alegi. Cauta adrese de boutique-uri in zona voastra, din astea cu pantofi pentru copii. Sigur exista si ei sint in general bine dotati. Macar probati pantofii la fata locului. Lasa ca dupa ce mai creste putin se mai rezolva si cu latimea piciorului.
Tu bei lichide? Sa stii ca am avut si eu intr-o vreme o durere de genul asta si mi-am dat seama ca uitam sa beau apa.
La NY tot asa scumpe erau casele, cum zici tu. Cind am ajuns aici eram ca si copiii la candy store.
Ramona J spune:
Aoleu biata papusa! Ana nu le da nici macar atita atentie, cit sa le rupa capul.
Funny, si mie imi placea sa joc fotbal cu baietii. Ajungeam si eu deseori portar (unde chiar eram buna), din cauza ca le dadeam prea mult peste picioare.
My best friend a fost un baiat (asa am ramas si cind am crescut), vad ca si Ana tot asa - numai despre Jack imi vorbeste. Acum ma gindesc ca poate de la el i se trage cu Spiderman, de e atit de mare fan.
Ma gindesc ca si din cauza ca are atita energie, sare si se catara peste tot - de asta se joaca mereu cu baietii. Fetele se joaca altfel, sint mai linistite. Ana e foarte prietenoasa de felul ei, incearca sa se joace cu toata lumea, dar pina la urma face ce face si tot cu baietii alearga. Exceptie sint fetele mai mari, pe astea le iubeste si se tine scai de ele.
pumba spune:
mi-a mai crescut moralu ......evident si nr de calorii... am facut mashmallow in?la fireplace
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaloy Adriana- esti foarte po****ra azi! fasole mexicana? http://www.youtube.com/watch?v=6tKk4tDUPxs Tu ai vorbit serios de "cumnata" ta cu paduchi? Mie inca mi se pare ceva legat de lumea a3-a...mizerie, etc...Mi-am scarmanat amandoi copiii, n-am gasit nimic...cred ca scapam de data asta! Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00) |
Pe bune, sora mica a sotului mereu vine cu paduchi acasa.Nu stiu cum naiba se invarte si se suce ca tot ii aduce acasa.A fost si tunsa scurt o perioada.Soacra-mea e exasperata ca mereu fierbe cearsafuri si spala si face tratamente cu ea.Si a tot trebuit sa le schimbe ca nenorocitii prind imunitate la solutii. Cea mai buna a fost aia englezeasca.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious