America (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Raona, mamaaaa dar ce preturi ieftine aveti voi la case acolo!!! si ce casa inca...maricica...4 dormitoare, 3 bai jumatate...living spatios etc...pomana curata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E ieftin aici, cred ca de aia nici n-au mai prea scazut preturile. Nu mai au de unde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, multu de intrebare! E mult mai bine, datorita inhalarilor cu solutia aia i se curata plamanii de muci si acum sunt toata ziua cu servetelele dupa el.Bine ca iasa sa scapam odata de asta.
Felicitari Anutei pt monkey bars!!! Aidan nu ar face asta nici sa ma rog de el o saptamana LOL, ai dreptate Sinzi, sclifositi!!! :))

Frumoasa si casa, 250k e pretul final sau e negociabil? Sotamiu zica ca Plano e cam in the boonies :)

Adriana, multu! In legatura cu paduchii, daca ai par vopsit sau decolorat nu iti fa probleme ca se pare ca paduchilor nu le place parul tratat cu solutii din astea.
Cat am stat in State la socrii mei fata lor mica a avut tot timpul paduchi.Soacra-mea o dadea cu nu stiu ce solutie englezeasca si o scapa de ei si apoi ii aducea iar acasa.Noi femeile nu am avut treaba niciodata ca toate avem parul vopsit, decolorat.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nici o grija, nici Alexandru nu face chestia cu monkey bars!
Plano are granita directa cu Dallas, deci nu-i "in the boonies". Eu ii tot zic suburbie, dar e oras de sine statator, cu 250.000 de locuitori. Deci nici macar nu-i mic!
Ala e listing price pentru casa, deci ma gindesc ca se negociaza. Casa-i faina, pretul bun - ma gindesc ca n-ar trebui sa stea mult on the market dar habar n-am de cind e listata. Eu acum o vazui si mi-am dat seama ca am facut oferta cu trei ani in urma!
LOL, spune-i sotului ca nu-i mai departe decit Deer Park fata de Houston. Anyway, asta-i pretul si in Dallas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Aha, inseamna ca e in the boonies fata de Houston :))

Vaaaaai, mor de rusine sa va zic asta dar noi ne stricam de ras aici, trebuie sa impartasesc LOOOOOOL.Am niste gaze tare zgomotoase LOOOOL, si imi zice sotul ca se simte mai putin barbat ca l-am out farted!!!!! LOOOOOOOOOL.
Noi asa suntem radem impreuna de ne stricam cand vine vorba de din astea, LOOOOL, sick, twisted people! LOOOOOL

Ma duc sa ma uit la Lost!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Adriana- esti foarte po****ra azi! fasole mexicana?

http://www.youtube.com/watch?v=6tKk4tDUPxs

Tu ai vorbit serios de "cumnata" ta cu paduchi? Mie inca mi se pare ceva legat de lumea a3-a...mizerie, etc...Mi-am scarmanat amandoi copiii, n-am gasit nimic...cred ca scapam de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Adriana, si la scoala Biancai avurau paduchi dar in alte clase , vad ca Bianca a scapat Am auzit si eu ca nu le place parul vopsit si nici fixativul

Lisa nasol ca nu mai aveti nasi desi eu nu stiu cum se poate intimpla ... mie mi se par tare neseriosi cei ce promit nasit si apoi bat in retragere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ninge,ninge de dimineata ninge iara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Adriana, multumesc pt linkul la pediped, am vazut ca au cateva magazine in jur asa ca o sa ma duc sa vad despre ce-i vorba. Crocks are deja si-s mititei si cute insa nu as vrea sa-l las sa invete sa mearga cu crocks. Prin casa si pe deck, cand nu-i rece il las cu talpile goale fara ciorapi macar insa e foarte dirnic sa mearga pe jos mereu si cand mergem out si atunci ii trebuie ceva papucei moi.

Ramona, merci pt link, ma uitasem si eu, in afara de stride rite nu ramane mai nimic dupa ce selectezi marimea si sort out girls models. M-am uitat si la 6pm.com am vazut ceva de calitate europeni insa n-am vazut nici un model sa aiba latime diferita de standard, asa ca o sa incerc sa comand unii (care-s asa scumpi, in jur de $80 !! foarte mult tinand cont ca o sa-i outgrow in 2-3 luni) si daca-i sunt prea ingusti ii trimit inapoi si o sa-i iau din aia mai urati de la stride rite... nu pot sa inteleg de ce exista modele peste modele pt fetite si pt baieti toti imi par urati, maro, bleumarin si negru. Nu pun si ei culori mai vii nici de frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pumba, nu cumva esti in Quebec???

Ramona, da...houston vroiam.......dar pt vecini si pretz...mai negociam...haha!!!

Adriana, io o scapai de fata cu niste prieteni buni...si cica de atunci ne-am inrudit... nu mai avem intimitati de care sa nu stim

Mai, si aici la gradi mereu se cauta de paduchi...Am inteles ca mai sunt copii care merg camping...si de acolo vin cu ei...(nu am adus si noi capuse din padure??)
Eu in copilarie mereu aveam paduchi...din cauza parului deschis la culoare, cred ca ma preferau...

Eu sunt rupta...am inotat juma de zi

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput