America (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu mi-am inceput weekendul tare nervoasa.
ana toata noaptea a fost maraita,dormea maraind...pe bune,acum a adormit in sfarsit

ca sa nu mai zis de Cristi,care
cred ca am ramas fara nasi,uite asa vin toate odata

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Salutari la toata lumea! Scrieti intr-un ritm...90mhp...de abia v-am prins din urma.

Am vazut baietei si fetite superbe. Cu motz si fara motz!
Ioana sa va traiasca micul crestin!
AB , BlackPanthero - sanatate la baietii bolnaviori.
Sinzi - relax pana saptamana viitoare- tinem pumnii sa afli vestea ce-o astepti.
Ciuf - toata stima pentru ce faci ptr vecinul cardiac! Asta da- o fapta buna.
Bune deals ai mai gasit(somon la pret de porc, gratar)...si eu sunt la fel ca tine- ca-n reclama cu IKEA: "Start the carrrr!"
Ramona- m-ai zapacit cu casa aia...super! Grozava. pretul..pare bun. la cat era de vanzare inainte?

Mi-a venit copilul de la scoala cu o nota:"Head Lice". Cineva din clasa are paduchi! bineinteles ca nu ne spune cine, iar copilul n-are idee despre cine-i vorba. Poate ca nici nu se joaca cu copilul ala... Ne-am pus ca maimutzele pe puricat...n-am gasit nimic...nu mi-e de ei(baieti) ca-i rad in cap una-doua, dar ce fac eu daca sare vre-un "animal" de ala in coama mea? Vorba mamei:da cu gaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- pt maimutica Ana!

casa e fantastica si pretul super -super bun.
haideti sa ne mutam toate in Texas, ce castel mai vreti?o nasim pe lisa,o ajutam pe sanzi la gradina,ii dam timp liber Ioanei

adriana - la tuns cu baietii,dar daca ai si tu atunci e mai dificil nu e capat de tara, se rezolvala farmacie au o solutie speciala pt asta.

chiar aici se gaseste gaz?cum se traduce ? eu am baut cand eram mica - mi-a dat bunica mea sa scap de viermisori

v-am zis ca ninge?

ma duc sa fac paturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- distractie placuta! pofta buna

pitica mea facea nebunii ,ieri la pranz,eu ii spun:
- stai cuminte ,te spun lui tati!
-tati nu e acasa

Mergi la inceput

pumba,ai in casa o smecheruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sinzi, eu ti-am zis!
Casa e considerabil mai ieftina acum, ba i-au mai facut si niste imbunatatiri (nu avea granite countertops).
In final noi am facut "upgrade" la cartier. Facusem si oferta (cam impulsivi!), dar am retras-o si am facut (din nou!) oferta la casa de acum - care imi ramasese in suflet.
Atunci mi s-a parut overpriced pentru cartier, am vrut garaj pentru trei masini si curte adevarata. Are si aia un locsor de joaca, dar era linga aparatele de aer conditionat (cam noisy!).
Alt avantaj aici e ca scolile (elementary pina la high school) sint in walking distance, tot aproape sint o multime de magazine, acces la autostrada, library, Rec Center etc.
Much better! Atunci eram soferita si mai incepatoare decit sint acum, nu mi-a suris ideea sa conduc citeva miles pina la grocery store (NY mentality!).
Dar casa mi-a placut. Deci care va mutati?

Mergi la inceput

Multumesc Pumba, esti o draguta. S-a linistit vremea la voi?
La noi e tare fain azi, am hoinarit si noi bine in dimineata asta. Dar se pare ca iar ne paste un val de frig.

Lisa, sorry ca patirati asa.

In final Ana mea a dormit neintoarsa pina dimineata, ma gindeam ca se trezeste in toiul noptii dar se pare ca au dovedit-o monkey bars alea. De grija ca s-o trezi m-am culcat si eu mai devreme (sa fiu pregatita), asa ca in final sintem o familie foarte odihnita astazi.

Panteruta, cum e feciorul? Pe mine ma ingrozesc racelile aste la copii, sanatate multa.

AB, cum se prezinta Marc? sa se refaca rapid.

Ciuf, nu-ti face atit de multe griji cu scoala. Pina la urma depinde mult de teacher. Ca sa nu mai spun de copil! Ce mai zice Luca? Cred ca acusica nu mai vrea inapoi! E bine sa te rasfete Buni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, rasucesti cutitu in rana...si mai ales ca as fi fost vecina cu tine...hihi...cresteam rosiile impreuna!!!
Acu fug la piscina cu Mirela si gasca!!!!
Ah...!!!!!

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

sanziiiiiiiiii vinnnnnnn siiiiii euuuuuuuu!!!

Mergi la inceput

Serios?! Nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca la Houston va gindiserati.
Sa-i dai peste mina lui Mirela daca nu-i cuminte. Distractie placuta!
Ca sa zic si mai si... curtea nici nu se vede fain in poza. E mult mai faina in realitate, ca are o terasa superba linga piscina. Mi-a mai placut si ca din dormitor iesi in baie si apoi direct afara la piscina. E fainuta casa aia!

Mergi la inceput