Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 6
miraklucker spune:
Ceska ce mica/i lumea
. noi venim tot timpul cu masina. Nu avem zbor direct din Zurich numai cu escala la Viena. Si e ff scump. De niste ani plecam spre seara copii adorm repede in masina, al meu barbat face prima escala la Viena cand trebuie sa icarce benzina. De data asta am plecat pe la 7.30, la 2 eram la Viena. De la granita am schimbat si am condus eu pana la Segzed. Acolo facem deobicei o pauza de mic dejun si deobicei pana pe la 12 suntem acasa.
...cu autobusul m/am incumetat odata cand avea David veo 7 luni. am plecat cu masina si eu am mai ramas inca 2 sapt. apoi in acelasi an am mai plecat odata cu el dar de la Munchen. A fost relativ bine. 
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
claudia74 spune:
Mira süsse tu numai la ore din astea ai liber,ce ati mai facut azi,pe unde v-ati preumblat? hai sa-ti zic cum mergem noi plecam seara si ajungem dimineata de la noi pana la tm sunt 1280 km in 13 ore suntem la Tm,sotul conduce noaptea sa poata dormi copiii,altfel nu am putea cu circuk ce il fac ei pe masina nu ar merge,facem multe opriri,cele obligatorii de tanken si vignete kaufen si mai de-o tigara si o gura de cafa la sot.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Daca e sa dam drumul la caini
il las pe Mister. Pazea ca nu se mai opreste din pupat

Miki
claudia74 spune:
Eu m-am jucat azi cu Pusa,wow ce catelusa super,precis s-ar indragosti Misteru de ea,e o lady
,hei Simona nu te-ai imbarcat inca?
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
AdinaF spune:
buna gagici, hop si io!
Franceska, lasa, lasa eu nu te mai cred cand zici de Beni ca nu e linistit, aici la noi a fost un cuminte, nu i-am auzit guritza - de fapt ba da, cand cerea "Socke, Socke!" ![]()
Acuma serios, si eu cred ca e mai bine cu avionul, si la Blue Air potzi prinde chiar oferte mai bune decat cu Busul.
Codrutza, Claudi@, ma bucur tare ca v-am intalnit si pe voi, am petrecut cateva ore extrem de placute (Codrutza nu arata deloc de 40, degeaba se vaicareste
, iar Claudia, pt varsta ei tanara imi pare o mama foarte experimentata si stapana pe sine).
Fetelor, is deprimata, am iesit azi la un pic de shopping, ma gandeam pt a suta oara anul asta sa-mi cumpar si eu macar o bluzitza acolo, n-ai vazut, efectiv dospesc pe toate partzile, mi-e lehamite sa intru in cabina de schimb . De unde sa fug 5 km, cred ca dupa 500 m imi ies ochii ca la melc, fui si mai groaza mi-e de romania, unde sigur o sa-mi auda urechile una -alta
. Seara fac abdomene, dar nu se vede nici un rezultat, la 16 - 17 ani s-ar fi observat dupa 5 zile deja rezultatul
.
Merg sa mai bag o pralina si revin...
zuzi.simona spune:
iaca m-am imbarcat pe la 8 juma dar tipau de foame asa ca abia acu respir
ei si chiar daca am fost cam fugarita azi a fost super ca ne-am vazut, pacat de praji....data viitoare, si nici nu m-am uitat ce ai pus prin ea....
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Eu m-am jucat azi cu Pusa,wow ce catelusa super,precis s-ar indragosti Misteru de ea,e o lady ,hei Simona nu te-ai imbarcat inca?EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Miki
AdinaF spune:
miki, prima data cand ai scris ca mergi cu Misterul la plimbare , eu am citit ca mergi cu Mistretzul 
mihaela_specht spune:
sara buna GERMANIA
da vorbarete sunteti ,am avut ce citi azi.
noi am fost azi sa luam bicicleta lui Dennis,curand vine iepurasu.
.
sa aveti o noapte frumoasa
:P
pe maine 
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei