Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 20
trischa spune:
,prezent.
Aici e soare si frumos,
pe strada nu e nimeni
copila sforaie vartos
si sasu doarme adanc!
Am vrut si noi plimbare prin alte zari azi dar a facut copila de dimineata febra..asa ca ne-am pensionat la domiciliu.
Vecinul de jos-care are o prietena bruneta-a venit aseara acasa cu o blonda.nimic interesant pana nu s-au apucat de facut prostii si s-a pus aia pe gemut si urlat ca apucata.asta era aseara pe la ora 23.eii,azi noapte pe la 3,30 incepe iar spectacolul..si tine pana la 4,10.mey..nu stiam io ce armasar e baiatu..ca nu am auzit niciodata galagie la ei.acum o sa ma umfle rasul cand dau nasul cu el
.
O zi frumoasa si pofta buna!!
puiul11 spune:
neata la amiaza si de la noi
Am reusit si eu sa mai arunc un ochi la voi,dar intai am avut ce citi caci ati fost fff harnice ieri.
Ieri cu sotul am muncit fetelor ca nu am muncit in viata mea, avem gradina de amenajat vreo 100m2 nu-i ffff mult dar am avut de imprastiat pamant un containar mare cca 13 tone, caci apoi vrem ca sa punem gazon. Asa ca ieri pana seara am carat pamant+copii+spalat ,iar aseara am fost rupti,mai ales eu.Azi noapte abia amputut sa dorm de la febra musculara la maini, aveam niste dureri
.
Azi suntem mai bine, am fost la biserica, iar acum asteptam sa se trezeasca copii sa mergem la o plimbarica.
Claudia74,RAMONAIANI multa sanatate
despre noi am mai scris dar o mai facem odata la cerere:
eu Ioana nascuta in 04.05.77 Sibiu
irina maria 15.12.04 Erlenbach
alexandru matei 30.06.06 Erlenbach
o duminica placuta
claudia74 spune:
In Erlenbach ati locuit Ioana,asta e langa Heilbron nu? mai da voi v-ati muncit nu gluma,acu amenajati gradina,vi-ati cumparat casa?
Adina multa sanatate micutzei,pacat ca vi-a stricat planurile de astazi,asa e cu copiii,iti fac ei planuri nu le poti face tu lor
ce faci stai si tu la panda,nu iti iei si tu binoclu
si la noi a iesit acu soarele pana acu vb Codrutei zici ca a dat cineva drumul toamnei pe strazi
,am primit reteta mersi
.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Halooooooo ist niemand da,wo seit Ihr? moama ce buni au fost micii 

.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Pfuuuuuuuuuaaaaaaaaaiiiiiiiiii Mihaela ce am descoperit 

super,imi trebe o sapt precis ptr linkul tau si tot nu asi viziona tot,dupa cum vezi eu is la inceput de drum si nici timp prea am chiar daca idei sunt.
Timisoara Impreuna
noiembrie spune:
Clauuuuuuuuuuu, vreau si eu , macar unul , mai ai?
Am mincat ca un animal , trei felii de paine marrrrriiii cu salata de vinete , pe urma am iesit cu Matei la joaca(ca cine , sa o faca - cineva!, si eu sint cineva , la mine in casa1
)si ma rugam sa nu ma intilnesc cu nimeni sa trebuiasca sa vorbesc......
cred ca am lasat in urma mea valuri -valuri de usturoi....![]()
Am mai executat astazi , niste prajituri -"cartof"-nu stiu daca va amintiti (erau in Romania pe vremuri, niste praji . cam ordinare ele , dar mie imi placeau muuuuulllltttt.). Le-am tavalit prin cacao , si ma gindeam ca va minca Matei.....aiurea .... ramine sa ma sacrific....si sa ma pufosesc eu in continuare![]()
Sper ca a-ti avut o zi frumoasa , toate , va doresc o seara placuta in continuare !
claudia74 spune:
mai is vreo 2,3 de o gustare ajunge hai facem schimb dai salata de vinete dau mititei,cartof - te referi la bombe de biscuiti tavalite in cacao,hai ca sunt faine si mai puneam inauntru cate o visina din visinata 
,chiar salam de biscuiti nu am facut de mult si am biscuiti buni din ro ca eu cu astia nu am reusit niciodata sa fac.
Timisoara Impreuna
noiembrie spune:
Clau , pentru tine cu mare placereeeeeeeeeeee, oricind1
DA , aia e praji , si acum , ca a stat putin la frigi , e si mai buna , dar trebuia sa ii pun ceva alcooale
, insa iau antibiotice(nu ca ar fi foarte mult alcool-dar tin la sfatul medicului
).Eu ma chinui sa le fac astora tot felul de chestii interesante si gustoase , si ei.....
Stii cum se spune ."cum e turcul si pistolul"(parca nu a-si fi vrut sa fie asa , dar ...)Poate cind va ma creste , Matei se va ma da pe brazda , nu de alta dar sa nu ma injure viitoarea nora![]()
i_ulia spune:
moama fetelor, dar ati scris, nu v-ati incurcat!!!
am uitat oricum ce vroiam sa va zic ca neuronul, ala singur pe care il mai am faca asa 

mici mici mici 

tiramisu tiramisu tiramisu 

beeren beeren beeren

ma duc sa deschid punga cu ostereier, ca ud tastatura prea tare.
petrecere frumoasa!!!![]()
m0oniik spune:
Buna seara , am ajuns si eu ![]()
Trischa - ia trimite vecinul incoace ![]()
,la partier si la et. 2 stau 2 babe , cred ca au muri de ciuda daca ar auzi asa ceva ![]()
![]()
ar bate la usa si m-ar intreba au voie si ei o partida
.( Mai demult baba de jos a venit sa vada locuinta cum am renovat, in dormitor avem un tablou cu o femeie in piela goala , ce credeti ce a zis baba : ohh ce mi-ar place sa mai fiu si eu inca odata asa tanara , sunt eu pe tablou ? ![]()
, iar sotu : nu-nu amanta , trebuia sa vedeti fata babei ![]()
)
Claudia - Noiembrie ce bunatati 
si eu vreau . Ia ziceti ce mancare faceti de Pasti , ca eu habar nu am ce sa gatesc , si ceva retete de parji ![]()
.
Eu ce sa zic am avut o zi frumoasa , am fost la flohmarkt , la ameaz am dormit o ora si dupa aia am fost in gradina la parintii lui cumnata , am jucat romi , a fost frumos , iar de maine in fiecare zi de la 5 pana la 7 facem partida de romi ![]()
.
Monik 25+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik