Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neatza
Desteptarea ,haideti ca cafeaua e gata , nectar , ceai de doriti .
Eiii a iesit clovul echipei de la DSDSD , saracu de Bohlen .
Eu merg sa ma imbrac si am plecat la flohmarkt .
Sa aveti o zi buna , frumoasa si cu soare . Va

Monik 25+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Multam de cafa Monik,viel spass la flohmarkt
Mariana multa sanatate
La noi e ceata deocamdata dar asa a fost si ieri de dimineata apoi am avut 20 e grade,asa ca azi griluim mititei dupa masa cand vin de la lucru.
Dora servici usor ai grija cu gipanu sa nu se ia vreun taur dupa tine .
Miki,Simona sper sa va vedeti azi,si catelusii vostrii la fel .
Codruta da suna super tortul ala cu waldbeeren si mie imi place combinatie de sahne cu mascarpone,trebuie sa fac tiramisu nu am avut de mult .
Merg sa sorb cafeaua ca is zombi,numai trece raceala asta bat-o slogu.
O zi frumoasa va doresc .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Monik, multumesc pt. cafea. distractie placuta azi.
Clau, multa sanatate.

Ce vreme urata

Duminica placuta.

Miki

Mergi la inceput

Na daca ati gatat cafeaua,haideti la früstuck :
macaronisi ceva dulce

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Na daca ati gatat cafeaua,haideti la früstuck :
macaronisi ceva dulce

Timisoara Impreuna

Nu e pranzul?

Miki

Mergi la inceput

Ei lasa ca azi e super oferta 2 in 1

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

hallo fetele

Adina apoi poti sa sti ca o sa chefuim ca doar Cluju-i fruntea .

Claudia richtig

hi5?aveti sa va dau adresa daca vreti sa vedeti poze si cu noi-

am vazut ca aveti unele probleme cu kg,daca nu va mai trebuie sa mi-le dati mie mi-ar mai trebui vreo 5 kg

miki ti-am zis ca o sa vin la gard ....din partea mirelui .

va pup

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Fetelorrr... astia au gresit ...cu anotimpurile , au dat drumul pe strazi ...toamnei...Pe mine ma deprima timpul asta ...-eu sint de la cimpie , unde-i soare mult si uite ce fac astia cu mine
Clau , servici usor , si sanatate maxima .
Mooniik , viel Spaß!
Fetelor am cite o bucatica de praji(virtuala macar daca altfel nu se poate!) pentru toate care doresc !Am gasit o reteta de Milch Schnitte , -e grozava pentru bebeii carora le place . Am sa o sciu cind am timp .
Va doresc tuturor o zi luminoasa si placuta , in ciuda vremi de afara . Sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Plec la intalnire.
Vine Simona dupa noi.
Ne ``auzim`` diseara.
Va pusi.

Miki

Mergi la inceput

Hi I'm back, ma pun sa beau niste supa cu galuste,sotu incalzeste grilul ,Codruta da reteta rapid, asi manca ceva dulce asa ca poate ma risc sa fac ceva cu sauerkirsch cu toate ca is ametita rau de la timpul asta, iau un antinevralgic si poate trece,
Alooooooo ardelencele ia nu furati zicala banatanului ca TAT BANATU'I FRUNCEA ,da na hai treaca mearga ca ardeleanu'i frate cu banatanu' .
Miki,Simo viel spass la meeting .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput