Sezatoarea canadiana (138)
Raspunsuri - Pagina 19
CataD spune:
Salutare fetelor!
Ca de obicei, intru si eu din an in "paste" ...
Simona, felicitari pentru fetita, o sa fie Raducu fratiorul cel mare si protector :) Ce frumos. Daca ai nevoie de sfaturi cum se cresc "mimozele" da un strigat, ca eu am una la usa :)
Donia, noi ne-am pus laminat in family room si basement, l-a pus sotul (care nu se pricepea si nu mai pusese inainte, nu e foarte greu de instalant. Dar iti trebuie o masina de aia de taiat (saw) si un instrument cu care sa-l bati in cap :)
Daca nu ti-ai luat inca, sa te uiti sa iei din ala mai gros, de 12 inch, ca ala mai subtire nu e asa bun. Si sa faci shop around, preturile difere destul de mult de la un store la altul.
Gata, am "cumparat" acoperisul, la inceputul lui mai vin sa ni-l instaleze.
Am cumparat si bilete pentru Romania, mergem in august, se duce toata vacanta mea pe anul asta! Asa ca sunt invidioasa cand va aud de mers la mare :)Astept anul viitor!
Sa aveti fun si sa va tineti departe de virusi!
Va doresc weekend placu si Paste fericit cui sarbatoreste acum!
OlgaTarziu spune:
Felicitari Simona!!!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani Try! La multi ani sot de Try!
Distractie placuta Mona.
Ne-a cazut azi buricul. Arata ca naiba. Sper sa se uste si sa arate mai bine. Uite ca am uitat cum a fost la fiu-meu.
Va las ca nu am timp nici sa respir. Sunt obosita moarta. Cam nu am mai dormit de 2 saptamani.
columbiana spune:
Simonna felicitari pentru Zarzara!!! vorba lui Micki, pompoanele
Olga, incearca sa gasesti un pic de somn pina nu intri intr-o depresie pe seama oboselii!!!!
Mqqm, ce mai faci, sanatate!!!
Simi mersi pentru aprecieri; eu nu prea ma uit la pozele mele cind vad de la cele 49 de kg cu care m-am maritat si mijlocelul meu de atunci la ce am ajuns
Hilde spune:
Felicitari Olga pentru Sophia!
Felicitari Simonei pt micuta Zarzarica! : )
Felicitari Ana pt job.
Tu esti inspiring pentru mine, se pare ca merita sa fii insistent daca vrei ceva + hard-working.
Daca te consoleaza, am avut multi prieteni nemultumiti care lucrau in contabilitate in Montreal. Nemultumiti de conditii sau de salarii. Dar si-au gasit toti locul potrivit mai devreme sau mai tarziu. Sper sa fie jobul potrivit de data asta si pentru tine.
columbiana spune:
Hilde ,
nu prea sunt eu motiv de inspiring:(( in cariera, eram daca mi-as fi dus la capat scoala si aveam CGA sau CA; acum sper numai sa nu pierd jobul asta care pare foarte fain, din motive de sanatate;
Hilde spune:
Ana, iti place tie sa fii modesta. :)
Esti inspiring pentru ca nu multi oameni pot sa fie asa luptatori ca tine.
Poate daca ai mai multa liniste la lucru, o sa fii si mai sanatoasa. )
Hilde spune:
Ana, iti place tie sa fii modesta. :)
Esti inspiring pentru ca nu multi oameni pot sa fie asa luptatori ca tine.
Poate daca ai mai multa liniste la lucru, o sa fii si mai sanatoasa. )
mimitete spune:
maru, nu-ti trebuie neaparat Wii fit (adica balance board) la jocul respectiv, se poate si fara.
nelia spune:
ange spune:
simona,super!pereche.wow!felicitari si ai grija de tine
diana,tu?
pt micutza Emma...fara cuvinte...