In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 9
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Exista."Plangerea celor trei presupuse victime a fost facuta la cateva zile de la incident. "tot acolo http://cotidianul.ro/una_dintre_presupusele_victime_ale_lui_becali_ar_fi_fost_impuscata_in_picior_in_timpul_incidentului-79059.htmlIo-s de acord ca justitia nu se face la televizor, ca politia romana e asa si pe dincolo, ca momentul e, poate, suspect ales, ca avem, ca societate, o mie de alte probleme mai importante de rezolvat decit asta,....dar.....mai, chiar vi se pare normala si tolerabila scena cu aia opriti cu focuri de arma pe strada, scosi din masina si bagati in porbagaj???????? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 10+am blog
xenocid spune:
http://cotidianul.ro/i_auzi_una_basescu_l_a_arestat_pe_becali-79109.html
Nu ratati declaratia duhovnicului care a intrat impreuna cu preoti din tara intr'un program intensiv de rugaciune pentru eliberarea mafiotului.
Eu nu inteleg de ce se plange lumea pe motiv de "brusc". Cum adica Popoviciu a fost arestat prea "brusc". Apoi "brusc" Becali. Care ar fi ideea vostra de justitie: arestarea progresiva?
Sa li se trimita cu o jumatate de an inainte un gardian cu care sa petreaca cinci minute pe zi pentru obisnuirea cu regimul de arest? Sa le puna saptamanal cate un drug de metal la fereastra ca sa nu fie traumatizati de aparitia brusca a gratiilor. Sa li se aplice marmelada cutanat ca sa nu ii ia gustul bucatariei de penitenciar prin surprindere. Sa poarte pe rand costume cu dungi orizontale apoi oblice si doar in cele din urma verticale?
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. eu ma intreb cum de hotii umbla liberi, iar pagubasul e la puscarie |
Care hoti?
Care masina furata?
Care pagubas?
Exista vreo plingere la politie privind furtul unei masini?
Nu.
Rufus spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Aseara,pe ecrane,am vazut oamenii indignati veniti sa-l sustina pe cavalerul dreptatii.Un melanj foarte agreabil de personaje pe langa care mie una mi-ar cam fi frica sa trec. |
Ce, n-ai ce face? Nu l-ai vazut pe valul Giovani ce comportament avea? Si asta a siluit legea cum a vrut, a injurat lume in direct, iar acum tipa ca-i e frica?
Nu inteleg, in pofida comentariilor despre moment, motive, pozitia in "ierarhia banditilor", interese, cum poate cineva sa considere normala o actiune ca cea la care s-a pretat Becali.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
irina.c. spune:
citat din mesajul lui iileana
Care hoti? Care masina furata? Care pagubas? Exista vreo plingere la politie privind furtul unei masini? Nu. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
dar de cazul ala cu nea Costel care sechestra persoane, le lega fedeles, le lega pancarte de gat pe care scria "uite ce patesc cei care se pun cu nea Costel" sau ceva de genul, si apoi le facea si poze, ati auzit? fostul director de la ANIF- Ctin Iancu. Pe ala de ce nu l-au luat cu mascatii si tot restul?edit:amanuntehttp://www.adevarul.ro/rss/articol/imagini-cu-o-victima-umilita-de-costel-iancu.html
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 10+am blog
oanamada spune:
citat din mesajul lui xenocid http://cotidianul.ro/i_auzi_una_basescu_l_a_arestat_pe_becali-79109.html Nu ratati declaratia duhovnicului care a intrat impreuna cu preoti din tara intr'un program intensiv de rugaciune pentru eliberarea mafiotului. Eu nu inteleg de ce se plange lumea pe motiv de "brusc". Cum adica Popoviciu a fost arestat prea "brusc". Apoi "brusc" Becali. Care ar fi ideea vostra de justitie: arestarea progresiva? Sa li se trimita cu o jumatate de an inainte un gardian cu care sa petreaca cinci minute pe zi pentru obisnuirea cu regimul de arest? Sa le puna saptamanal cate un drug de metal la fereastra ca sa nu fie traumatizati de aparitia brusca a gratiilor. Sa li se aplice marmelada cutanat ca sa nu ii ia gustul bucatariei de penitenciar prin surprindere. Sa poarte pe rand costume cu dungi orizontale apoi oblice si doar in cele din urma verticale? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
"Brusc" dupa 2 luni in care nu au facut absolut nimic! Brusc iau probe de la o masina care este "proba" - dupa 2 luni!!!!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
anyella spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Sa recapitulam:cetateanul jiji lasa masina cu cheile in contact in fata unui bar ,niste hoti observa ,o fura,dar,ghinion,pagubitul este marele jiji.Marele jiji da niste telefoane pe la niste interlopi si ,hop,masina apare.Cetateanul jiji hotareste sa aplice propria lege si da ordin sa-i rapeasca pe hoti de pe strada,executantii avand si arme de foc cu ei.Din fericire,alti cetateni pasnici care se aflau in zona la momentul respectiv au scapat nevatamati in reglarea asta de conturi. Cetateanul jiji nu-i smotoceste,vorba dumnealui,pe cei 3 hoti pentru meseria lor ci pentru ca au indraznit sa-l fure chiar pe el,pe marele jiji. Este arestat pentru instigare ,alaturi de personaje foarte pasnice precum Zmarandescu si,brusc ,cu ajutorul substantial al televiziunilor,redevine erou national,cavalerul dreptatii. Pe langa faptul ca este cavalerul dreptatii ,devine si victima politica ,nspe mii de analisti care de care mai independenti acuzand o conspiratie pusa la cale de altcineva cu scopul de a deturna atentia publicului de la un alt scandal. In acel scandal de care publicul trebuie sa uite apare numele unui politician important,cunoscut pentru conspiratiile puse la cale.Miliardarul este eliberat de o oponenta vajnica a politicianului pe care aceasta judecatoare l-a reclamat si la Parlamentul Europei.Aceeasi judecatoare care a eliberat miliardarul este in conflict cu omul politicianului Tarus de la Dna si a fost in conflict cu ministrul justitiei pro politician Macovei.Miliardarul este ruda prin alianta cu Mircea Geoana,i-a inchiriat spatiu pentru ATS lui Calin Tariceanu si i-a vandut un apartament Ioanei Basescu.Cu toate astea,numai TB este acuzat de conspiratie si pentru ca a l-a scos din inchisoare pe Popoviciu prin una dintre adversarele sale cele mai inversunate,doamna judecator independent Viorica Costiniu. Aseara,pe ecrane,am vazut oamenii indignati veniti sa-l sustina pe cavalerul dreptatii.Un melanj foarte agreabil de personaje pe langa care mie una mi-ar cam fi frica sa trec. |
Eu dau un reply la mesajul tau sa il vedem cu totii .
Tashi
oanamada spune:
citat din mesajul lui Rufus
Ce, n-ai ce face? Nu l-ai vazut pe valul Giovani ce comportament avea? Si asta a siluit legea cum a vrut, a injurat lume in direct, iar acum tipa ca-i e frica? Nu inteleg, in pofida comentariilor despre moment, motive, pozitia in "ierarhia banditilor", interese, cum poate cineva sa considere normala o actiune ca cea la care s-a pretat Becali. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Apropo de varu' care scuipa in direct ziaristi, palia o pauzaste etc, etc....pe asta cine-l inchide frate si cand???
Nu cred ca a zis cineva pe acest forum ca actiunea la care s-a pretate Becali...nu este! Hai ma Rufus....ceea ce incercam noi astia de suntem "gica-contra" cu tine este sa spunem ca nu este normal cum s-a procedat din partea politiei...ca nu este legal si este discutabil...nu ca Jiji nu are "pacate" pentru care trebuie sa plateasca !!!!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui Rufus
Ce, n-ai ce face? Nu l-ai vazut pe valul Giovani ce comportament avea? Si asta a siluit legea cum a vrut, a injurat lume in direct, iar acum tipa ca-i e frica? Nu inteleg, in pofida comentariilor despre moment, motive, pozitia in "ierarhia banditilor", interese, cum poate cineva sa considere normala o actiune ca cea la care s-a pretat Becali. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Ba daaaa,l-am vazut ,era cu o punga de seminte in mana
xenocid spune:
Eu mai vad o parte buna la tot scandalul asta: Ciutacu s'a scuipat cu Cristoiu in public ceea ce ii confirma fiecaruia ca celalalt e dobitoc si mie ca ambii.