In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
Dincolo de tot scandalul, GB e printre putinii oameni cu bani care a ajutat amaratii la inundatii, a dat bani saracilor si a ajutat oameni cu probleme de sanatate grave.
Mie mi-e indiferent personajul, dar pt ceea ce am spus mai sus
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Desi e arestat pentru altceva, sper ca steaua lui (aia de pe cer, nu echipa) sa apuna, cumva si candva, in primul rand sa nu-mi mai agreseze urechile, si apoi sa se dovedeasca, daca e ceva de dovedit. Dar, cu nu stiu cate dosare deschise si cu credinta ca el nu poate pati nimic, mai voia sa fie si presedintele Romaniei. |
si uite-asa e altu' presedinte, cica unu' cu un dosar cu flota...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
oanamada spune:
Revin in urma emisiunii de la antena 3...."scandalul Gigi...o deturnare de la scandalul M Basescu????"...cum vi se pare...???
Fomalhauti mie nu mi se pare un "pas inainte" ce a facut politia romana...nu ca l-a arestat pe jiji (putea sa fie oricine altcineva)...ma deranjeaza...ma deranjeaza ca este arestat unul pentru ca a fost reclamat de HOTII propriei masini...ce exemplu este asta pentru toti gainarii care fura masini si nu numai pentru ei..."las' ca furam si pe urma ne transformam in victime...". Ma repet...trebuia emis mandat de arestare si pe numele alora, pentru furt...si atunci lucrurile erau ok....
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
xenocid spune:
citat din mesajul lui oanamada Revin in urma emisiunii de la antena 3...."scandalul Gigi...o deturnare de la scandalul M Basescu????"...cum vi se pare...??? |
Pai toate televiziunile sint pline cu titluri de genul "Musamalizare", "Fumigene prezidentiale", "Perdea de fum de la Cotroceni". Pentru mine astea sint asumari publice ale imbecilitatii respectivilor jurnalisti. Ei spun practic ceva de genul:
Ne cerem scuze dar nu mai putem continua dezvaluirile senzationale de ieri deoarece ni s'a aruncat un nou subiect. Pulsiunile noastre interioare sint irezistibile asa ca ne vom concentra pe noile evenimente.
Ma astept cat de curand sa apara jurnalistul care sa plaseze si moartea lui Dolanescu in contextul de mai sus.
Fomalhauti spune:
Oana, a trecut vremea cand oamenii isi faceau singuri dreptate. Altfel hotii ar trebui sa fie fericiti ca Becali nu le-a taiat cate o mana, nu-i asa? Sau cate un picior, ca pe acceleratie au apasat cu piciorul (dar cred ca treaba cu taiatul mainii e dinaintea aparitiei masinilor...).
Becali nu "s-a ostenit" sa depuna o plangere, nu s-a ostenit sa anunte ca i s-a furat masina. Din punctul de vedere al politiei furtul nu exista, nu a fost anuntata de niciun furt. Fiindca Becali nu s-a considerat un cetatean de rand, care apeleaza la autoritati, el este mai presus de asta, el isi face singur dreptate, cum vrea el, cum considera el. Dar ceea ce a facut el este infractiune. Si cineva ar trebui sa-i dovedeasca faptul ca este cetatean de rand, totusi. Sau ar trebui sa fie...
Eliza5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Pai toate televiziunile sint pline cu titluri de genul "Musamalizare", "Fumigene prezidentiale", "Perdea de fum de la Cotroceni". Pentru mine astea sint asumari publice ale imbecilitatii respectivilor jurnalisti. Ei spun practic ceva de genul: Ne cerem scuze dar nu mai putem continua dezvaluirile senzationale de ieri deoarece ni s'a aruncat un nou subiect. Pulsiunile noastre interioare sint irezistibile asa ca ne vom concentra pe noile evenimente. Ma astept cat de curand sa apara jurnalistul care sa plaseze si moartea lui Dolanescu in contextul de mai sus. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Eu stiu ca tu nu esti adeptul teoriei conspiratiei.. in general.
Daca te-ai uita insa asa.. mai din avion.. la ceea ce se intampla acum, s-ar putea sa te frapeze niste lucruri.
Nu de alta, da' pana acu' 2 saptamani Popoviciu isi vedea de treburile lui (de ceva vreme deja), Becali la fel..
Acu' brusc se pare ca trebuie sa li se administreze o "lectie".
Mi se pare ilar ca din cate acuze i s-au adus in timp lui Becali, s-au gasit sa il infunde tocmai din cauza asta: ca a bagat niste hoti in portbagaj. Asa de disperati sa fi devenit procurorii de lipsa de subiecte?
Rufus spune:
citat din mesajul lui Tzuni Dincolo de tot scandalul, GB e printre putinii oameni cu bani care a ajutat amaratii la inundatii, a dat bani saracilor si a ajutat oameni cu probleme de sanatate grave. Mie mi-e indiferent personajul, dar pt ceea ce am spus mai sus |
Asa este. A facut chiar mai multe decat atat.
Singura problema (si cea pentru care eu cred ca trebuie sa plateasca) este ca, pentru ceea ce face el bine pentru amarati, considera ca-si poate permite orice. Simpla enumerare (fara nici un comentariu) a faptelor sale ne arata un personaj care, la vedere, in tirect la TV, fara ascunzisuri, nu da doi bani pe nici o persoana care nu-i canta in struna si pe nici o autoritate. Omul asta a tavalit prin noroi personalitati din cultura, politica, sport, media, doar ca au avut o alta parere decat el sau, chiar daca au avut aceeasi parere, nu au exprimat-o pe limba lui. Apelativul "zdreanta" este cel mai inofensiv dintre jignirile in direct, iar astazi il auzi de pe buzele oamenilor, de la cei de gradinita, pana la pensionari; este un fel de brand national, pe care ar putea sa-l patenteze.
Dincolo de povesti cu avocati si lipse de procedura, de ieri Becali este perceput si ca mafiot. Seful unei asa-zise mafii proprii, el a procedat ca de obicei, pentru ca teroarea pe care o raspandeste prin Smarandescu si cei ca el este veche si cunoscuta. Si foarte obisnuita, asta este motivul pentru care sotia lui, plangand, spune ca nu-si explica sentinta (de 29 de zile): el e de buna credinta, ce a facut?
Purtatorul de cuvant al Politiei a explicat toate intrebarile pe care le vad la voi. Si de ce au intervenit dupa doua luni, si de ce n-a fost nevoie sa ia probe atunci. Desi nespuse, au inceput sa rasufle si probele din dosar, care i-au facut pe judecatori sa-l considere pericol social.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui oanamada Revin in urma emisiunii de la antena 3...."scandalul Gigi...o deturnare de la scandalul M Basescu????"...cum vi se pare...??? Fomalhauti mie nu mi se pare un "pas inainte" ce a facut politia romana...nu ca l-a arestat pe jiji (putea sa fie oricine altcineva)...ma deranjeaza...ma deranjeaza ca este arestat unul pentru ca a fost reclamat de HOTII propriei masini...ce exemplu este asta pentru toti gainarii care fura masini si nu numai pentru ei..."las' ca furam si pe urma ne transformam in victime...". Ma repet...trebuia emis mandat de arestare si pe numele alora, pentru furt...si atunci lucrurile erau ok.... Oana siCati mica (1 an si 7 luni) CATI POZE NOI "Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." |
Ionut Costea(a se vedea colectia "Academia Catavencu"e-a lungul anilor)este cumnatul lui Mircea Geoana si finul lui Puiu Popoviciu.
Pe acelasi Popoviciu l-a eliberat Domana judecatoare Viorica Costiniu,vajnic oponent al demersurilor prezidentiale de ingenunchere a justitiei romanesti.
http://www.catavencu.ro/popoviciu_pitcovici_si_serban_salvati_de_mafia_din_justitie-7005.htm
Hi ho.(Vonnegut "Bufoniada")
eunice78 spune:
Eu una il cred in stare pe Becali sa dea ordine din astea sa fie batuti hotii. Chiar il cred in stare.
DAR, din punct de vedere procedural am mari semne de intrebare: pai cum incepi urmarirea penala pe 4 FEBRUARIE, dar iei masina sa prelevezi probe pe 2 APRILIE.
Ca si cum ai gasi un cadavru in februarie, ai avea indicii ca a fost transportat cu o anumita masina, dar masina ai lua-o pt prelevarea urmelor dupa cateva luni.
Eu cred ca dosarul ala era tinut ca sa fie scos in momentul oportun.
mariamunteanu spune:
GB a recunoscut mai demult ca i-a secrestrat.
Faptul ca ajuta saraci, nu justifica ilegalitatile pe care le practica.
http://www.cotidianul.ro/gigi_becali_saltat_la_doua_luni_dupa_ce_s_a_autodenuntat-79042.html