In sfarsit!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid
Eu nu inteleg de ce se plange lumea pe motiv de "brusc". Cum adica Popoviciu a fost arestat prea "brusc". Apoi "brusc" Becali. Care ar fi ideea vostra de justitie: arestarea progresiva?
Sa li se trimita cu o jumatate de an inainte un gardian cu care sa petreaca cinci minute pe zi pentru obisnuirea cu regimul de arest? Sa le puna saptamanal cate un drug de metal la fereastra ca sa nu fie traumatizati de aparitia brusca a gratiilor. Sa li se aplice marmelada cutanat ca sa nu ii ia gustul bucatariei de penitenciar prin surprindere. Sa poarte pe rand costume cu dungi orizontale apoi oblice si doar in cele din urma verticale?

M-ai xenucis de ras

Stii bine ca toti marii barbati ai neamului prinsi cu matza-n sac devin brusc sensibili si bolnaviciosi cand simt aer de "mititica". Pai ai vazut tu vreunul condamnat definitiv ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

P.S. care Cioroianu? :)))))

Cand va spunea toata lumea acu' doi ani ca Cioroianu e o petarda de intelectual spoit l'ati luat in brate si v'ati dus cu el la Curte. Nuuu! Ca e un intelectual rafinat, ca n'a facut rau, ca n'a fost securist, ca e un bun orator. Na!
Si asta e doar inceputu'!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Din ciclul "fiecare cu ce-l doare" eu sunt uimita ca cineva, un cetatean onorabil, probabil martor la scandal, a sunat la 112....sau n-am inteles eu bine? Ca aseara nu m-am uitat la tv deloc ...ce pacat Am pierdut eu faza cu Ciutacu si Cristoiu Acum imediat ma duc pe blog la Ciutacu sa vad ce scrie
Dar sa revenim la 112....acum un an, pe pod la IOR, unui batran i s-a facut rau si a cazut pe trotuar. Un prieten de-al meu trecea pe acolo si s-a gandit sa sune la 112...a stat 10 min cu fiecare operatoare sa explice in amanunt ce s-a intamplat, cine e el, cine a cazut si mai ales unde...ca fiind pe pod, nu putea da adresa exacta Si i s-a spus sa ramana acolo pana vine o salvare, ca sa semneze niste documente....si a stat omu' o ora pana a venit salvarea ...ei, acum, mi se pare straniu ca asa repede s-a miscat toata lumea, ca sa nu mai spun ca de obicei poti sa mori si sa invii ca nu suna nimeni la 112...dar ma rog, poate n-am inteles eu bine!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Xenocid, mai controleaza-ti pluralurile din postare, ca nu-si au rostul. Nu inteleg nici de ce imi este adresata. In cazul in care imi este adresata. Postarea.

Dl. Cioroianu a reusit sa-si dea singur cu stingul in dreptul in perioada ministeriatului, nu a avut nevoie de nici un ajutor.

P.S.1. deocamdata sint politicoasa, dar, daca insisti, am putea discuta si despre "petardele de intelectuali spoiti" din propria-ti (fosta?) ograda ;).

P.S.2 sintem off topic.

Edit: P.S.3. Ar trebui, in acest moment, sa te simti solidar cu Dl. Cioroianu, ginditi identic. macar intr-o privinta.
----------------

mi-a placut urmatorul articol despre "eroul" acestui topic:
http://www.cotidianul.ro/becali_si_idiotul_vigilent-79005.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si mie mi-a placut articolul lui Pavel Lucescu.
Din pacate ,in urmatoarele cateva zile/saptamani vom afla parerile lui Jiji din nou la ore de maxima audienta.Pe toate posturile .Cu concluzia ca omu si-a facut dreptate,e un "adevarat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai Ileana, ca am citit articolul ala si nu e chiar Al Capone , da-o-ncolo Ce-mi place mie la toti hotii astia e ca fura legal, toata lumea stie ca fura...toata lumea stie ca e legal...dar nimeni nu schimba legea conform careia se fura legal

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Vreau sa o iau inaintea lui sirimie/copiloi ...voi ce credeti...avea becali ceva documente secrete cu care il santaja pe basescu...sau de ce a fost arestat?

Mandat de retinere.In acest moment.Maxim 29 de zile.

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://www.realitatea.net/video_720907_primele-imagini-cu-gigi-becali-la-masa-cu-hotii---vezi-video_488592.html
Pe mine m-au ingrozit specimenele/hoti/badigarzi etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
P.S.1. deocamdata sint politicoasa, dar, daca insisti, am putea discuta si despre "petardele de intelectuali spoiti" din propria-ti (fosta?) ograda ;).

Eba bine ca nu! Doar nu crezi ca m'ar (mai?) deranja!

Deocamdata insa e momentul sa ne concentram pe lucrurile cu adevarat importante: Free Gigi. Nu de alta dar o asa razbunare divina pe mine m'ar pune serios pe ganduri. Sa'l faci pe unu care'si bate joc de numele Tau sa'Ti sarbatoreasca invierea in inchisoare cu ceai si marmelda.

EDIT: am aflat cat e tariful agitatorilor pro-PNL pe net dintr'o gafa a unuia dintre ei facuta pe www.hotnews.ro/stiri-politic-5546206-adrian-cioroianu-demisionat-din-pnl.htm" target="_blank">hotnews:
ultrasii portocalii sunt pe fir:)))
Se pare ca nu te uiti la PD-L-ul tau care chiar nu are nici un fel de istorie spre deosebire PNL care are o istorie de peste 100 lei! In plus Cioroianu nu e o pierdere pt PNL, oricum in PNL sunt f multi oameni capabili, daca s-ar organiza mai bn si in teritoriu ar fi ok. Eu nu sunt membru dar mereu am simpatizat cu PNL pt ca nu-mi place instinctul de turma;)
Si inca ceva nu postez pt bani asa cum fac unii;)

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Dincolo de tot scandalul, GB e printre putinii oameni cu bani care a ajutat amaratii la inundatii, a dat bani saracilor si a ajutat oameni cu probleme de sanatate grave.

Mie mi-e indiferent personajul, dar pt ceea ce am spus mai sus

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Tzuni, nu e de laudat deloc. Astea au fost doar investitii f bine plasate in rindul unui eventual electorat. Mai tii minte faza aia cind a aruncat cu bani ca la manelisti unor elevi de liceu, la nush ce petrecere a lor? Bleah..
Nu conteaza ce alte subiecte fierbinti mai sunt, respectivul ca e gigi, ion ori vasile a privat 2 oameni de libertate, exista o plingere, probabil si dovezi si de aici incolo politia tre sa-si vada de treaba.
Mie mi-e frica sa nu ajunga un fel de erou aparat si omagiat de tot poporul, orice e posibil la noi:) Dar pin' la urma nu conteaza nici asta.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Am zis de mai multe ori, ca, macar cu scop electoral, daca toti cei care aspira la un locusor caldut, ar face atatea acte caritabile cate a facut Becali, atunci ar mult mai putin amarati. Eu insa stiu ca el a facut acte din astea si in afara perioadei de campanie electorala..
Si aici mi-am amintit de un caz.. daca nu gresesc, parca Doina a primit niste bani pentru Dan de la G.Becali. Intreaba-o cat de mult ii pasa ca au fost dati in scop electoral, cand nimeni altcineva nu ii dadea acei bani?

Mergi la inceput