Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Cosmy, sanatate multa piticei! Se poate sa fie si de la dinti, dar mai bine va spune doctorul, dupe ce o verifica si in gat... sa nu fie vreo raceala. of.

Dya

Paula, azi am incercat si noi morcovul crud. e cam bearc ptr ei. 4 lingurite si gata. l-am amestecat cu alte legume si asa l-au papat, cred ca mai mult de foame....
Ce legume le dau eu acum: morcov, pastarnac, patrunjel radacina, telina, dovlecel, cartof dulce, cartof normal (f putin). Am intrebat pediatra de spanac, si zice sa mai asteptam pana la 7 luni. Zice ca pot sa le dau si brocolli si conopida, ceea ce am sa si fac curand. Inca nu papam carne.

Nici eu nu cred ca vei gasi in piata legume bio sau romanesti, din pacate.... eu nu ma mai stresez din cauza asta, ca innebunesc...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Ramo dar un aliment care sa o faca sa se rostogoleasca nu stii? Ca eu sunt in cautare

ROSTO...pasca?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Na' ca nu m-am gandit...Pun de un ceai acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

doamne fereste la ce sa putut ajunge de la niste simple vb. nu pot sa cred, chiar ma laudam in fata lu' nasi-mea (ca de fapt ea ma invatat sa intru pe forum cand eram gravida si sa vb. cu voi, ca poate aflu lucruri noi, si chiar asa a fost)ca la noi pe forum nu ne certam cum se face la ea... si ce sa vezi....na, ca uite si la noi asa ceva, chiar nu ma asteptam la asa ceva, cu EVA si eu am avut o altercatie la inceput de tot (nu vreau sa mai aduc in discutie ce...) dar nu mam suparat am pus-o pe seama unei zile proaste de-ale ei si am trecut cu vederea..... eu zic sa ne vedem in continuare de problemele noastre si sa trecem peste asta... na ca mam bagat si eu ca musca......

BOO cum adica ai facut branza calcica cu lamaie, parca am mai auzit pe cineva dar nu am vrut sa ma bag ca sa nu par proasta....dar acum vreau sa par ca nu stiu la ce va referiti....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

kllemi adica a pus laptele la fiert si cand a inceput sa fiarba a picurat zeama de lamaie. Laptele se branzeste imediat. Eu numai asa ii fac lui Edi.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Luminita m-am uitat prin foile de la pediatra si ea zice ca e ok sa dau spanac si salata(in cantitati mici), ardei si rosie.
Pana la carne mai am de introdus branzica...
Eu cand i-am dat morcovel s-a strambat rau, l-a scuipat si a inceput sa ma certe
Ideea e ca nu ma asteptam sa mearga atat de bine diversificare (sper sa nu il deochi ) si ma gandesc ca se plictiseste sa manace doar legumele de inceput

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

eu aduc de baut care aduce floricelele???Vad ca ruleaza o telenovela interesanta pe ecrane la [desprecopii].Cred ca are rating mare dupa cum se vad statisticile.

Oare am scris corect???Oare am facut vreun apropo la vreun post al cuiva de acum un milion de ani?Poate, poate...

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Booacum realizez ca te-am lasat in aer cu raspunul la o intrebare....mii de scuze...m-am luat cu altele pe aici....
cand sunt la mama ma duc la plimbare tot in herastrau, in partea dinspre baneasa, e acolo un loc cu alei special amenajat pentru copii..eventual spre roata mare dar e mai dificil pe jos ca trebuie sa trec calea ferata...sau sa urc niste trepte
Muuh mie imi place tare mult de tine, scrii rar dar atunci cand o faci e cu folos. Imi pari o mamica relaxata de la care avem numai de invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nausica, poate nu era discutia de cereale...nu caut acum in arhiva.Stiu ca era o discutie in care se discuta despre 'stilul' Evei de a crede ca 'judecatile ei sunt universal valabile'. Daca nu era discutia de cereale inseamna ca am incurcat eu borcanele....
Eu am doar cateva dintre id-urile voastre.Dar cu persoanele respective nu mai 'vorbesc' atat pe forum si daca as avea sa le atrag in vreun fel atentia as face-o in primul rand pe messenger.Ceea ce nu inseamna ca asta trebuie sa fie conduita 'universal valabila' - ca sa fiu in termenii discutiei.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica
Am haituit-o si cu un aparat de luat tensiunea, cind era inca insarcinata - si asta numai ca sa patrund la ea in casa si sa-mi confirm ca e clientul ideal pentru apartamentul meu.

Pai nu asa se face?! Sunt si cursuri pentru asta... [:P]

As sublinia ca nu trebuie sa existe pro/contra vreo persoana pe aici. Ci doar pro si contra unei opinii, unui curent. Atata timp cat exprimarea e argumentata si mai ales civilizata.
Din pacate, cand o persoana exceleaza in exagerari, rautati si praf in ochi, isi atrage si oprobiul... asta-i viata.

Eu fac parte din persoanele care au citit si apreciaza efortul Evei de a conspecta despre diversificare, si ii multumesc pentru asta. Am citit si am bagat la cap ce am crezut eu de cuviinta, suprapus peste experienta mea cu diversificarea lui Teo. In plus, au mai fost si alte posturi utile, iar experienta aplicarii ideilor din carti impartasita de toate mamicile care au inceput diversificarea, a fost CEA MAI UTILA...

Nu am apreciat alte intepaturi si exagerari, ale Evei sau ale altor fete, si cand am simtit ca se depasesc anumite limite am si intervenit .

De data asta (aseara) am gresit eu, pentru ca o glumitza a agitat spiritele prea tare. Era totusi de datoria mea sa stiu ca nu tin glumele cu toata lumea... .

P.S. Biberoanele de sticla. Eu am un stoc impresionant de biberoane de plastic si un cuptor cu microunde. Cand am citit pe tema data... m-am albit. Am cumparat un biberon de sticla, si incalzesc in el apa la microunde, desi prefer sa iau apa fiarta din cana de fiert si s-o racesc cu apa fiarta rece pusa de-o parte. Cand nu-mi iese asa, bag sticla. Apoi transfer in Aventurile din dotare.
Am considerat info utila, din categoria "de evitat, pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri".

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

giuliana ...na ca acum nu mai sunt
Voi cand luati lapte cu ce concentratie de grasime luati???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput