Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dria,imi pare fff. rau!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza mamici de zemurici!

Dria,imi pare extrem de rau.Stiu ca nu exista cuvinte sa te consoleze insa iti doresc sa fii puternica si sa o iei de la capat.

Cornelia,eu ziceam ca il duc pe bebe la mansarda.Casa noastra e structurata ca si a voastra:parter cu living si bucatarie,etajul 1 cu dormitorul nostru si camera Mariei si mansarda cu 2 camere relativ mari,una e biroul nostru si una camera lui bebe.In subsol am o camera mare,vreo 29 mp unde sunt toate jucariile,practic e camera de joaca,fiica-mea doar acolo se joaca,in camera ei isi face doar lectii,coloreaza si citeste.Nu pot sa o mut pe ea in camera de sus pt ca,camera ei o aranjasem in sept inaintea scolii,am ales impreuna biroul,pat,covoare,perdele,tot si nu se potrivesc sus.Bebe va sta la noi in dormitor o perioada si apoi sus cu el,eu voi dormi cel mai probabil pe saltea,in camera lui si/sau in dormitor,ei,si asa o sa am de slabit asa ca nu-mi strica mereu pe scari.La tine cred ca cel mai bine le faci camere la mansarda si pe bebe il tii la etaj cu voi,macar primii 2-3 ani pina nu mai e chiar asa dependent.

Uliiasi,si eu o sa fac testul de glicemie la 28 de sapt.La prima sarcina nu am facut,acum cica tre'sa fac pt ca bunica mea a avut diabet(ok,a avut diabet facut la 76 de ani si se trata doar cu tablete)dar imi vor da de la cabinet o solutie de glucoza gata dozata.Ai grija cum o dezezi am auzit ca e fff gretoasa,mai bine o bei la cabinet si astepti pe-acolo cam o ora,nu stiu exact.

Giova,cum au fost cumparaturile?

Patricia si Alinutza,sa veniti cu vesti bune de la eco.Si eu am de la 14,abia astpt sa merg,plecam mai repede de-acasa si mai mergem la cumparaturi,e o vreme superba.

Gata,am plecat sa ne jucam.

Zi faina tuturor si plina de vesti bune!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata fetiliiii ,

another day la birou si o alta saptamana de munca, dar vine acusica Pastele si apoi 1 Mai asa ca o sa treaca luna asta repejor.
Noi avem control, pe 15.04 dar aseara ii zicea sotului ca as merge mai devreme caci mi se pare mie ca fatza asta mica nu misca f tare...si cand colo aseara imi tragea niste suturi de se ridica burtica..l-am chemat repede pe sot si a vezut si el si cand a pus mana i-a tras asta mica un picior destuld e tare...e prima data cand a simtit-o ..a ramas impresionat.

Ylla multumesc de aprecieri..si imi imi plac burticile voastre mai ales ca acolo in ele este o minune. Si toate burticoasele aratam bine si sunt convinsa ca primavara contribuie mult .

Dria daca poti si vrei..spune-ne ce sa intmplat..noi suntem langa tine cu gandurile noastre .

Mi-am amintit sa va zic ca ieri am fost la curte la ai mei si am facut gratar. Caldura ma obosit rau si nu stiu cum am ajuns sa stau eu langa gratar (toti barbatii erau prin curte cu diverse treburi de primavara, si cand tata il prinde pe J nu il mai lasa....). Asa ca am fost sefa la gratar dar cand l-am terminat am observat ca avema mainile umflate ca o manusa de cauciuc in care sufli..nu puteam sa indoi degetele....m-am cam speriat..dar sigur a fost de la caldura si oboseala. Asa ca nu am mai apucat sa manac gratar cu ei odata...caci m-am aruncat in casa la racoare pe canapea cu mainile in sus pana s-au dezumflat (cam juma' de ora). Si imi era o foame.....

Hai o zi buna

24+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Si eu as face testul pt. diabet,oare pana la ce varsta a sarcinii se face?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 27+

Mergi la inceput

Bibuga,esti o dulce si o scumpaFata mea nu mai are dureri,insa ii curge urechea dreaptaNu m-am intalnit pana acum cu asa ceva,niciodata n-a avut probleme cu urechule.....Azi mergem la dr. de familie,joi la ORL,sper sa nu fie ceva ff. grav.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Ufff...Dria imi pare rau.E crunt.Multa putere iti doresc!Nici nu stiu ce sa-ti spun.Sunt alaturi de tine cu tot sufletul!
Alinutza,cuscra va tin pumnii pt azi la morfo!
Bun venit noilor burtici!Zmeurici sanatoase si voioase va doresc,sarcini usoare si termen!
Noi azi suntem mult mai bine.Am fost foarte obosita dupa un tur de fortza la curatenia generala ajutata consistent de tati, dar m-am ales cu dureri de burtica,picioare umflate la greu si foarte dureroase.Mai as avea de calcat,dar vad eu daca fac deseara sau maine.Ieri s-a miscat puiutza mea pana a simtit-o si tati la mana"ca o inimioara".
Mai eu cred ca sunt gravi atipica...incerc sa nu dau iar in paranoieli asa ca prefer varianta spusa.Nu mi-a aparut dunga aia neagra la burtica,nu am scurgeri abundente,nu am buricul iesit in afara.Si nici sanii nu-mi curg.Si de-abia astept sa merg la dr pt morfo saptamana asta...sunt nebuna stiu.
O saptamana buna tututor!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Patricia, multumesc frumos! Sper sa fie bine la test, sa nu-mi iasa un diabet de toata frumusetea. O sa-mi iau papica la mine sa nu lesin pe-acolo...
Alina, bafta si tie la test!
Si bafta fetelor cu ecografii! Va asteptam sa veniti cu vesti bune!

Iulia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dria scumpo, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. curaj.

23+

Mergi la inceput

Bafta celor care merg azi la eco/control!!!!!!Lucilau,nici eu n-am nici macar o simptoma descrisa de tine!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Mai eu cred ca sunt gravi atipica...incerc sa nu dau iar in paranoieli asa ca prefer varianta spusa.Nu mi-a aparut dunga aia neagra la burtica,nu am scurgeri abundente,nu am buricul iesit in afara.Si nici sanii nu-mi curg.Si de-abia astept sa merg la dr pt morfo saptamana asta...sunt nebuna stiu.

Nici eu nu am dunga neagra cu toate ca sunt bruneta.Nu am nici buricul iesit afara, si asta ma bucura. Nici sanii nu-mi curg, am cateodata scurgeri abundente in rest f. putin.
Eu cred ca e totul normal si la mine si la tine

23+

Mergi la inceput