Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
dariaioanaxx spune:
Moni- uitai...am doua variante de nume pt. tine...Dariana si Ilariana Man; asa fetitele tale isi vor sarbatorii ziua de nastere intr o zi si ziua onomastica in aceeasi zi; Daria si Ilaria sunt doua sfinte mucenite, sarbatorite pe 19 martie
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.21 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!
ylla2009 spune:
BUNA DIMI SI DE LA NOI[FLO]!!
DRIA suntem alaturi de tine, suferim pentru pierderea ta si cu credinta si optimissm vei vedea ca totul va fi bine si curand vei avea si tu bebelusul mult visat. Sanatate multa si putere sa depasesti momentul.
BLANCA foarte frumoase poze si hainutze..de fapt tu eesti cea frumoasa gravi din poze
.
Noi suntem bine ,sambata si duminica am stat foarte mult in parc. A fost vreme super.
Va felicit si ma bucur pentru voi toate care aveti casutele voastre, pe pamant sau nu .Eu amenajarea o sa o incep prin mai.Oricum nu e nare lucru de amenajat in 2 camere mici.
pentru voi si
pentru zmeurici!!!
SA AVETI O SAPTAMANA FRUMOASA SI PLINA CU VESTI BUNE!!!
Bun venit noilor viitoare mamici de zmeurici, sarcina usoara si la termen. Sa aveti bebici frumosi si sanatosi.
Ylla
24+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
adrianafedorca spune:
Dria imi pare tare rau , suntem alaturi de tine
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
danielle02 spune:
`neata burtici 
va doresc o saptamana frumoasa si usoara la job 
noi suntem ok,mergem inainte 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
dria,
imi pare nespus de rau draguta.
bun venit noilor burtici,sarcini usoare si la termen sa aveti 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
uliiasi spune:
Buna dimineata la mamici! 
In primul rand Dria, nu mi-a venit sa cred cand am auzit...Eram asa happy cand am auzit ca te-ai mutat la spitalul ala bun si credeam ca totul va fi bine...Imi pare atat de rau... Sa fii tare, o sa treci peste asta si totul va fi bine. Va veni si bebe mult dorit. Te pup cu drag!
Am intrat si eu in clubul mamicilor racite
. Am fost ieri in parc si am stat in tricou (ceea ce era normal, da doar era f f cald), dar se pare ca nu mi-a priit. Seara a inceput sa ma doara gatul. Acum iau oscilococcinum si o sa iau si paracetamol daca e mai rau.
Plus se pare ca aseara am mancat prea mult. Mamaaa, eram asa plina, cred ca m-a injurat bebe la greu, ma dureau toate cele, respiram cam greu, bineinteles ca n-am putut dormi aproape deloc, nu-mi gaseam pozitia, cum ma intorceam pe o parte, cum primeam suturi...
Si mai dragut, aseara am umblat prin hainele de vara. Nu-mi mai vine absolut nimic!!! Trebuie sa ies serios la cumparaturi. Vedeam o pereche de pantaloni scurti despre care stiam ca-s largi si-mi ziceam, taci ca astia trebuie sa-mi vina....Nici vorba......
Oh well, sa fie asta cea mai mare problema......
Acum o intrebare pentru voi: a facut vreuna dintre voi testul ala de glicemie fortata sau cum s-o fi chemand? Ala de-ti ia sange pe nemancate si apoi iti da sa bei ceva cu glucoza si dupa o ora iti ia sange din nou? (pt diabet gestational) Eu as vrea sa merg maine sa fac testul asta, am cumparat de la farmacie o punguta cu glucoza, nu stia tanti ce sa-mi dea altceva...Acum nu stiu ce-ar trebui sa fac...sa-mi iau un pahar cu mine, sa-mi pun eu praf din ala acolo si sa beau asa de capu meu? Sunt putin in ceata....
Voi cum ati facut?
Va imbratisez cu drag! Sa aveti o zi usoara! 

Iulia
26+ 
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Dria,nu am cuvinte....sper sa te ajute doamne-doamen sa treci peste aceasta grea incercare!
Patricia
s22 si Rebecca
05.02.2005
PatriciaArdeleanu spune:
Uliiasi, eu am facut glicemie provocata de 2 ori.
o data inainte sa o am pe rebecca, caci aveam glicemia fluctuanta, am facut-o la institutul de diabet. acolo mi=au preparat solutia si am baut-o pe stomacul gol si mi s-a luat singe de 4 ori parca, din 30 in 30 minute. pe urma se face un grafic.
a doua oara am facut la medicover in luna 7 cu rebecca, imi iesise la analize glicemia putin peste limita.
aceeasi procedura, mi-au facut ei doza de glucoza (acolo se bea). nu ai voie sa maninci/bei apa. este destul de greu de suportat mai ales gravida fiind si daca te ia cu lesin de foame, sa ai la tine un sandvich ceva dupa ce se termina. la spital cind am facut am stat intr-un salon in pat si a fost ok, la medicover am stat pe un scaun si mi s-a parut mult mai greu. dar o sa rezisti, mult curaj!!
PS. si important: nu am fost diagnosticata cu diabet. sper ca nici tu!
Alinuta, multumesc la fel si tie!!eu am la 5, asa ca schimbam impresii diseara.
Alina, poate tu mai ai o sansa (mai mare decit mine, 2%
)
Patricia
s22 si Rebecca
05.02.2005
Rallu spune:
Dria...nu stiu ce as putea sa-ti spun, cuvintele sunt chiar de prisos.
Sper sa reusesti sa-ti revii, fizic si psihic, cat mai repede.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 27+
Robert Constantin
Asa arat eu acum