Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mai fac cate-o modificare la listuta si uit sa ma loghez pe contul meu .

Deci moi scrisei mesajul de mai sus

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 24+ cu
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulie.aug09

vally, acesta e caruciorul? http://www.pegperego.com/page.php?pageid=UJVNL001&idf=08&idp=0000000146&cl=N
Si eu m-am uitat de multe ori la ele, Peg perego e o marca ce mie-mi place. Sa-l stapaniti sanatosi

da,acela este. multumim

vally 21+ Sara Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mai am o intrebare: eu am facut cerclajul joi dimineata si inca imi mai curge un pic de sange maroniu...asa o fi normal?

vally 21+ Sara Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Salut toate burticile!

Va rog sa imi raspundeti la o intrebare.

Voi dupa cate saptamani de la conceptie ati avut confirmarea sarcinii cu doua liniute pe testul de urina?

Eu maine fac trei saptamani de la IA si inca nu mi-au venit rushii dar nici nu mi se pozitiveaza testul.

Nu stiu cand ar trebui sa se pozitiveze, in a cata saptamana de sarcina? Mercic frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetle ! Noi suntem tot rau de la raceala asta , insa am scapat de febra . Ne-am ales si cu scaune dese din cauza antibioticului , dar sper sa treaca ! Asta , afurisita asta de raceala care nu ne da pace si mai sunt ingrijorata cu colul sa nu se deschida de la atata tuse , mai ales ca am si mici dureri in partea dreapta ! Sper sa treaca mai repede ! Mai am insa o intrebare la voi, aveti arsuri si daca da cu ce la calmati?
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

maria-ileanaeu la o saptamana de la intarzierea CM am facut primul test care mi-a iesit pozitiv.Acum depinde si in ce parte a zilei il faci.Eu sincera sa fiu am facut vreo 3 teste in decurs de o saptamana ca sa fiu sigura si toate au iesit pozitive. Iti doresc succes si te asteptam pe odisee.

Mony 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Mony08, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Micaalsa, e posibil sa fie urina. Lasa, ca ne revenim noi dupa nastere .

Maria Ileana se pozitiveaza de regula la doua saptamani. La mine a fost mai devreme, dar stiu si cazuri cand a durat mai mult. Nu stiu ce sa iti spun despre cazul tau, ca in mod normal nu se stie sigur data conceptiei. Poate iti raspund fete care au facut IA.

Moni, oricate sfaturi ti-am da noi, tu ia caruciorul care iti place si te atrage pe tine, ca altfel o sa plangi dupa el, nu de alta, dar nu stiu daca s-a inventat caruciorul perfect .

Masina mea e un Golf Variant, adica nu e ea foarte mare, dar portbagajul mi-a placut . M-am tot gandit sa incapa trei scaunele in spate (in fosta mea masina si in a lui Doru, care e o masina foarte mare, de altfel, in spate nu se aseaza bine trei scaunele pentru ca au banchetele o configuratie mai potrivita pentru doua locuri, doua "fotolii" mari, iar in mijloc un locsor). Acum au loc bine doua scaunele si o scoica, mai incolo om vedea, poate ne orientam totusi spre una cu 7 locuri, sa putem pleca lejer in concedii si eventual sa mai luam si vreun ajutor cu noi .

Asa, am uitat ca trebuia sa revin cu intrebarea despre casa cu etaj. Ca o paranteza, nu o recomand familiilor cu copii , dar asta e, daca pe latime nu e loc, ne intindem in inaltime .

Casa noastra e structurata asa: jos living si bucatarie, et. I - doua dormitoare, mansarda - doua dormitoare. Mansarda inca nu e amenajata. Cnad am ramas insarcinata ne-am facut planuri ca pana nasc vom aranja si mansarda, dar intre timp ne-a lovit criza si ne vom limita la ce avem. Acum copiii dorm intr-un dormitor, noi in altul, sunt aproape, ne viziteaza in fiecare noapte . Foarte greu i-am convins sa adoarma singuri, mai ales daca noi suntem jos, nu dorm si e. Ca sa ii "pacalesc", dupa ce ii pun la culcare, eu intru la dus si incerc sa ma lungesc cat mai mult, doar-doar or adormi. Daca am coborat, s-a zis si cu somnul lor.

Bb va sta la inceput cu noi in camera, cu toate ca am vrut sa evit asta, pentru ca sigur cei "mari" vor fi gelosi si in final prevad ca o sa dormim claie peste gramada.

Incepusem sa ii pregaesc pe copii, sa le spun ca fiecare va avea spatiul lui, cu jucariile lui si ca le vom face cate o camera foarte frumoasa sus. Pe de o parte ii incanta, pe de alta parte incepusera deja sa comenteze ca de ce bb va sta langa noi.

Peste un an speram sa renovam totusi mansarda si sa ii asezam pe fiecare la locul lui. Dar, ma gandesc, oare e bine sa ii urc pe ei doi la mansarda sau o fi mai buna varianta cu toti trei sus? Adica, Maria sa aiba camera ei, ca oricum ea va incepe scoala vara cealalta si pe baieti sa ii mut amandoi in camera? In felul asta nu se va simti nimeni dezavantajat (oare???) si noi vom avea o camera pe care sa o tranformam in birou . Pe de alta parte, ne va fi greu cu bb mic cocotat la cucuiata si probabil imi voi petrece noptile pe scari .

M-am intins cam mult, dar vroiam sa va spun toate datele problemei si temerile mele. Cei doi mai mari se vor simti izolati singuri, un etaj mai sus? E mai "sanatos" sa aibe fiecare camera lui?

Nu mai stiu cine spunea, parca Micaalsa, ca il va urca pe bb la mansarda. Asta m-a facut sa inclin spre varianta cu toti sus.

Chiar sunt curioasa acolo unde vine bb 2 sau 3 cum amenajati? E cazul sa faceti schimbari in ceea ce ii priveste pe copii mai mari? Stiu ca nu prea e indicat, asa ca pana la urma ma bucur ca deocamdata noi vom sta pe loc, pana ne acomodam in formatie largita.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cat am scris!!!

Si tot am uitat cate ceva.

Alina, vad ca bb te tine in suspans. Eu acum chiar cred ca e baietel. Pai nu se poate, nu ma mai joc, la mine sigur nu se mai schimba .

Valy, imi place caruciorul. Si pe mine m-a tentat mereu Peg Perego, dar ce voiam eu era prea scump.

Ca iar mi-am adus aminte (sa vedeti ce bine stau cu memoria): sper sa folosesc caruciorul sport (Chicco Multiway) pe care l-am luat chiar de la inceput. Site-urile din starinatate il "foarte" recomanda de la nastere. Daca nu, mi-a promis oricum o prietena ca imi da caruciorul, tot Chicco, foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Eu am terminat curatenia.....ce devreme!!uraaaaa. Intr-adevar a venit sora si ce bine e sa te mai ajute cineva, uf!
Cornelia - sincer ultima ta varianta mi se pare cea mai potrivita pentru cat sunt ei mici: adica fata intr-o camera si baietii in cealalta in mansarda. Dar...cat e bb mic, vreo cateva luni cred ca e mai bine sa stea cu voi si abia pe urma hopa sus. E doar o opinie, sa stii.
Vally, Micaalsa - m-am uitat si eu un pic la produsele Peg Perego. Mi se par super faine. Nu am vazut pretul dar mi se par fiabile.
Maria Ileana - eu am facut primul test la trei saptamani de la menstruatie(deci nici macar nu stiam daca ar intarzia) caci eram fffff curioasa si a iesit a doua liniuta slab colorata. In urmatoarea saptamana am mai facut vreo trei si abia ultimul era colorat bine adica la 5 sapt de la UM. Si iata ca s-a adeverit - am o bbelina de toata frumusetea.
Gata fetele ma duc la baita, e ziua mea preferata de baie prelungita dar cu apa doar calduta.

viitoare mamica fericita!!! 22+Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput