Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Micaalsa, mi-a fost si mie teama la un mom. dat ca pierd lichid... Nu stiu ce sa iti spun. Eu ma miroseam . Stiu c alichidul amniotic e o idee lipicios si ar eun miros dulceag, comparaticv cu alte lichide. Cel mai probabil e o secretie. Eu am suspectat si piederi de urina. Dac totusi ai dubii, du-te la doctor!

Azi am donat sange . Mia-m facut analizele de trim. II mai devreme, sa vad daca e totusi ceva in neregula ca ma umflu asa sau e doar greutatea prea mare si nu ma mai tin incheieturile .

Moni, la inceput, cand sunt bbii mici nu e greu. Eu aveam unul greu tare la Maria (habar nu am cate kg, dar probabil tot vreo 14-15). In primele 3 luni am fost foarte multmita. Era un carucior stabil, nu simteam gropile , dar cand a inceput Maria sa atarne mai greu si sa fie mai mobila, imi venea sa il arunc. Mi s-a pus pata si am cumparat altul. Am zis ca e alta viata . Ma refer strict la impins caruciorul, ca de carat pe scari, la noi nu prea a fost cazul ca stam lac casa. Din motivul asta recomad carucioarele usoare, ca eu am suferit . Ha-ha, da schimba masina! Eu am schimbat-o de martisor. Mi-am luat masina de familie (a se citi femeie serioasa cu trei copii ). Initial am vrut sa luam una cu 7 locuri, dar cand m-am urcat in ea m-am simtit sofer de autobuz si am spus pas. Acum am masina in a carui portbagaj incap carucior, bicicleta, trotineta etc . Dar inca mai suspin dupa masinuta mea de care eram indragostita .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la noi!!!!Altheea,bine ai venit!!!!Eu am reusit performanta de a dormi 1.5 ore toata noapteasunt zombie.....am bagat o cafeluta,dar nu prea ajuta.Culmea e ca sunt singura acasa,fiica mea a plecat la mama si nu pot dormi,pur si simplu nu mi-e somn,simt doar ca sunt rupta de oboseala....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

pt mamaici si zmeurici,
Am lenevit eu pana acum la calculator si am recuperat 2 zile de absenta, dar trebuie sa imi iau inima in dinti ca azi e zi de curatenie. Sora mea mi-a promis ca vine sa ma ajute. Sa vedem, ca mi-ar prinde tare bine.
Mie nu mi s-au umflat inca picioarele, pentru ca eu inca sunt la cizmulite. Trebuie sa ma dau la adidasi si balerini dar tare nu imi place cum imi sta cu balerini si colanti(ca sunt cam mica 163cm), iar pantaloni de gravidutza pe marimea mea am gasit doar o pereche de velur, ca in rest toate salopetele si pantalonii sunt mariiii de parca nu ar exista si gravidutze mai mici, ufffff.
Voi trece la imbracaminte sport adica adidasi, chiar daca nu e preferata mea9doar cand mergeam la sala ssau la iarba verde ma imbracam asa) dar, no, ce sa-i faci, vine vara si punem rochitele si pantaloni flu-flu.
Bebelina mea mica de ea, creste, de fapt burtica s-a marit considerabil caci deja nu mai imi vad p....... decat in oglinda, hihi.
Ylla, Cornelia si toate fetele care mai au copilasi(ca nu mai retin), va inteleg si ma gandesc ca suntem norocoase inca cele la prima sarcina. Dorm cat vreau, stau cat vreau, sunt linistita cand vreau. Daca ma hotarasc sa mai am un bbic, nici nu vreau sa ma gandesc ce dificile vor fi cele noua luni de la a doua sarcina
Eu nu am mai luat in greutate de vreo 10 zile, tot la 58(adica 8 in plus am) am ramas. MA bucur caci imi va fi mai usor dupa alaptare sa slabesc . Dar, mai este timp asa ca nu vreau sa sar in sus prea tare. Oricum cel mai mult ma intereseaza sa fie bbelina bine, si ea e grasuna , deci e ok.
Hai ca v-am pupat repejor , ma duc la treaba.

viitoare mamica fericita!!! 22+Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Altheea27 spune:

Neata burtici!

Multumesc pentru primire calda si sustinere! Luni mergem la eco, desi am fost acum 10 zile si era totul ok, si bebe danseaza in burtik de dimineata, de o saptamana il simt in fiecare zi

Stie cineva, daca eco facut asa des nu face rau la bebe si daca e ok primirea progestironului (iau utrogestan)in trimestru 2 de sarcina?

Ne dorim foarte mult acest copil, mai ales ca am pierdut 2 sarcini la termen mic anul trecut si sunt foarte stresata, ma alarmez la orice schimbare!

Altheea
+ 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Se anunta o zi calduroasa si am un chef nebun de lucur. Deja am spalat 3 ture cu masina si mai am inca pe atatea. Fac si mancare azi o fripturica cu cartofi si legume la cuptor. . Iar la desert strudel congelat. Daca Muffi nu mai scrie ce bunataturi face ea, m-am gandit sa va fac pofta cu mancare adevarata.
Sa vad mai tarziu cata energie mai am si vreau la cumparaturi de scaune si masa pt terasa ca deja e timpul sa savurez o limonada la soare.
Cornelia, am inteles ideea cu greutatea dar oricum mai usor de 11 kg tot nu voi gasi. Si pe mine ma bate gandul la o masina cu 7 locuri .

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici
Nu am mai intrat ce vreo 2 zile si harnicute ati mai fost,am avut ceva de recuperat.
Micaalsa si eu de vreo 4 zile am o scurgere mai abundenta, nu e chiar asa de subtire ca a ta,inca nu am fost la doctor,am programare abia pe 16 aprilie si nu stiu daca sa ma duc mai repede sau sa astept pana atunci,sa speram ca totul va fi ok.Eu in afara de iod, acid folic si eutirox nu mai iau nici un fel de medicamente.
Acum am vazut ca s-a incalzit vremea in tara si s-a racit pe aici,de vreo cateva zile e frig rausi nu ne mai arde de plimbari.
Bun venit noilor mamicutze
Ma apuc de curatenie

Dienuta 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza buna la prinz,fete dragi!

Aseara am vrut sa scriu dar am adormit la "Dansez pt tine"cu laptopul linga mine.Efectiv eram rupta de oboseala,azi am dormit pina pe la 8.30 dar tot obosita sunt .E vremea fainuta,soare si cald,doar niste nori asa ca sper sa avem spor la munci casnice.Sotul e deja in gradina la grebla .

Ieri am fost si eu la doctora si desi era o vreme superba,vara cu 23 de grade si un soare stralucitor,eu m-am intors intr-o ceata densa .Doctorita la care merg eu era la o inmormintare asa ca i-a tinut locul o alta,la care am mers mai demult.Totul bine cu bebe,nu am contractii si inimioara ii bate bine dar nu mi-a putut zice ce sex are .Statea cumva transversal,se rasucea pe-acolo,boxa si totusi la un moment dat,s-a miscat mai favorabil si zise ca ei nu i se pare ca ar avea nimic intre picioare .In fine,doctorita asta la prima sarcina niciodata nu a putut sa-mi zica ce sex are copilul asa ca nici acum nu m-am asteptat sa vada ceva ,pina luni sunt in ceata deasa,noroc ca avem ecografia morfofetala si pot pleca linistita in conced .

Adrianafedorca si celelalte fete care vorbiti de anestezii,eu am facut la prima nastere anestezie generala.Pur si simplu asa am vrut,sa ma trezesc cu bebele linga mine fara sa stiu nimic si asa s-a intimplat .Nu am avut nici o problema,m-am trezit imediat cind inca eram in sala,m-au dus in camera de trezire dar acolo eram deja bine trezita.Chiar in primele minute am fost f confuza,visasem ceva excursii si primele cuvinte alea moasei au fost"felicitari,aveti o fetita sanatoasa!",eu am inceput sa intreb ce fetita dar nici nu au apucat bine sa ma lamureasca,a aparut sotul cu copilul in brate si chiar m-am sculat de-a binelea.
Nu am vrut pda pt ca am oroare de intepaturi in coloana desi acum parca asta as incerca.Nu stiu ce sa fac,ma mai gindesc.

Cornelia,sa porti sanatoasa pantofii.Ce masina de familie ai luat?Noi avem masina de familie de acum 2 ani,am luat-o noua cu scopul de a ne mari familia dar asta se intimpla abia acum .Oricum la noi era plina si cu un singura copil,luam mereu in concediu o serie de acareturi ,trotineta,role,etc.Cred ca cu cit ai loc mai mult,cu atita ai tendinta sa iei mai multe bagaje.Ai mai pus intrebarile alea legate de casa cu scari?Sunt si eu interesata.

Micaalsa,ce vrei sa pui in gradina?Eu iau un leagan dublu,cutie cu nisip si in rest,habar nu am.

mQQm,arata-ne wrapul,ti rugam.Mie imi place sa vad la altii,de purtat nu pot ca ma doare rau spatele.
Sanatate multa!

Vad ca vorbiti de parcuri in Ro.Fetele din Timisoara,s-a mai facut ceva in parcul copiilor?Acum vreo 3 ani arata deplorabil,numai chestii ruginite si periculoase.

Moniland,mie imi place caruciorul acela cu roti mari si umflabile ,cred ca e mai greu dar iti zic sigura ca merge f usor,e stabil.Eu nu-s prea fan carucioare cu roti mici,am avut si eu unul Hauck si greu m-am impacat cu el,mai ales in Ro pe asfalturile alea.Acum cu greutatea...astea in general sunt gele,si primul nostru caricior era greut dar nu-l caram nicaieri,peste tot sunt scari si lifturi,pe mine ma enerva numai in magazinele strimte si ca ocupa destul loc in portbagajul masinii.

Revin eu.Simbata frumoasa!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

vally cum se numeste caruciorul?

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 26+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

pegperego uno se numeste caruciorul

vally 21+ Sara Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

vally, acesta e caruciorul? http://www.pegperego.com/page.php?pageid=UJVNL001&idf=08&idp=0000000146&cl=N
Si eu m-am uitat de multe ori la ele, Peg perego e o marca ce mie-mi place. Sa-l stapaniti sanatosi.
Alina, eu i-am luat leagan dublu cu topogan alaturat, o trambulina din Quelle, o lada de nisip cu copertina si lada pentru jucarii si as mai vrea sa-i iau o casuta de exterior si o masuta cu scaunele sau modelul acela de masa cu bancute de la Little Tikes.
Deocamdata toate-s in cutii, asteptam pe tati sa termine de aranjat cat de cat curtea sa vedem pe unde le punem.
Cornelia, mie mi se pare ca miroase intepator, ca si otelul sa zic asa. Sa fie o incontinenta urinara ... ma si boncane la greu bebica si am impresia ca atunci "scap" , cand imi trage cate una in vezica.
Sa vad acum, pe cand voi merge la control sambata viitoare. Ca aici chiar nu cunosc nici un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

e super afara
eu deja m-am bronzat in curte ieri si azi

dimineata m-a trezit sotiorul meu cu un masaj la picioruse;de joi cand am facut cerclajul si am agitat-o pe bebelina nu prea am mai simtit-o,asa ca ne-am chinuit un pic sa o trezim si s-a trezit superrrr

ieri am fost la "infrumusetare" ca nu se mai putea cu atata par....si am fsot si la un masaj de relaxare mai vreau....

vally 21+ Sara Adelina

Mergi la inceput