Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 22
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor!!
Vå multumesc pt felicitari..

A venit primavara si la noi ....URAAA
si am iesit azi..Am fost plecati toata ziua in oras la plimbari...Ce frumusete.Uitasem cum mai e så te plimbi fara sa congelezi...
Lutoniana så imi spui daca ai nevoie de Zzuzzika mea( pisica)

![]()
...Ti-o trimit gata antrenatå..
( astept cu drag acel''ceva'' ce ai zis ca ai de scris pt mine
)
Vå pup 

Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Iulikavroiam sa-ti spun ca te-am admirat de la bun inceput pentru calmul de care dai dovada si pentru starea de spirit foarte buna in ceea ce priveste sarcina. Dupa parerea mea esti un exemplu pentru toate fetele ca ai asteptat atat de mult prima ecografie, fara sa iti faci griji, probleme si sa te panichezi. Ai fost tot timpul optimista si "pozitiva"....si pentru toate astea la care eu personal tin foarte mult vreau sa te felicit din tot sufletul.
Bebitza al tau este senzational cum isi suge degetelul....o minune 
Iti doresc sa iti pastrezi aceasta stare pana la nastere si sa sa te bucuri de fiecare clipa !!!!!
Nu mai vreau pisicuta ca l-am "rezolvat"
dar ar fi fost o idee buna....in loc sa stau cu ochii pe Jerry stateam la "Tom si Jerry"
Ofer o cafea calda, un pupic si un gand bun fetei care are elanul necesar si cheful de a face capitol nou.
Cea mai fericita
17 + cu 
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
Lutoniana multumesc pt cuvinetele frumoase
..Så stii ca am fost ff optimista si cu ultimele puteri m-am straduit s anu imi fac griji ci sa cred pozitiv in cele mai negre ganduri ale mele..
Si te vad si pe tine la fel..sunt sigura ca si tu esti ff optimista..Imi plac postarile tale..in fiecare exista umor si imi place..
Si multumesc si fetelor 
pt fiecare in parte care m-au facut sa rad.. mi-au raspuns la nedumeririle mele..m-au felicitat.
Asta suna ca as pleca undeva dar nu nu aici stau..Nu ma mai desprind de voi ca e asa frumos aici..
Vå pup si va doresc o sambata frumoaså..Eu voi fi plecata toata ziua..cum am spus a venit primåvara si nimik nu ma mai tine in casa..
Iulika, cea mai fericitå
18+cu
Bruce Nicholas

, ceiut sau suc ..