Burtici fericite de septembrie-octombrie (36)
Raspunsuri - Pagina 21
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl Bia, cata dreptate ai. singurul lucru la care ma gandesc este totusi ca atata durere nu cred ca-i face foarte bine. asta e singurul lucru la care ma gandesc. ca in rest numai gandul ca o sa-l tin in brate si ca e al meu, ma emotioneaza la culme. ![]() ![]() de imi dau lacrimile.MangaGirl :-) 14+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR |
Sa stii ca bebita e mai puternic decat credem noi. Am citit un studiu interesant in care se analizau factori psihologici care influenteaza bebelusul si una dintre concluzii era ca atitudinea negativa a mamei fata de sarcina il influenteaza mai multe decat traume majore pe care le-ar putea suferi femeia in aceasta perioada (gen moartea cuiva drag sau un accident). Asa ca eu cred ca va fi foarte bine fiindca el nu imparte sistemul nervos cu tine ca sa fie coplesit de durere ta, dar, nu stiu prin ce mecanisme, stie ca il iubesti si il astepti cu drag.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
MangaGirl spune:
super interesant. marfa :)
MangaGirl :-)
14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
vik-cj spune:
Slaba miscare pe aici...se vede ca da primvara peste noi. Eu ma asteptam deja la cap 37 pagina 10...![]()
Dragute discutii...si eu sunt in faza in care incep sa fiu 'aeriana" dar e normal...si cica trece pe la 6 luni dupa nastere...
. Eu si asa aveam si pina acum 2 agende (una in geanta si una la birou) plus agenda din telefon...complet inutile acum...ca stau si ma uit siderata la paginile albe...ca uit sa imi scriu chestiile importante. Si incep sa uit si unele chestii din casa...unde am pus unele lucruri acum 2-3 saptamini...o sa treaca, eu asa sper, sau o sa ma obisnuiesc.
Fetelor si eu vreau shopping sa imi remontez moralul ca am stat toata saptamina cuminte inchisa in casa si nu mai pot.
Va doresc o dupa masa placuta si un inceput de weekend fain!
12+
luhtien spune:
Am ras cu lacrimi de cele asternute de Olgutza pe blog.
Doamneeee!

Era sa ma innec cu mancarea!
Capitol nou nu face nimeni??
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+12
crissbebe spune:
Fetelor am numai vesti bune..am fost la control sa citim dry testul...si dupa cum urmeaza(va zic si voua):
- sarcina cu risc scazut de trisomie 21
- sindrom down 1/7780
- translucenta nucala 1/7895
- markeri biochimici 1/7668
- sarcina cu risc scazut de trisomie 18
- sindrom Edwards 1/99999
- fibroza chistica : negativ
- surditate congenitala non-sindromica: negativ
Deci ca atare sunt o viitoare mamica fericita,despre hematom mi-a zis sa continui cu utrogestan pana in sapt 20,am eco in care sa speram ca voi afla ce sex va avea pe data de 15.04.... nu mai stiu ce mai era
Daca mai e ceva va mai impartasesc...va 
dulce pe toate
14 +
lutoniana spune:
Seara buna dragelor,
eu tocmai am facut ochisori din somnul de pranz/frumusete si am venit.....dar se pare ca nu e nimeni pe aici....E pentru prima data cand ma culc ...si cand ma trezesc suntem la aceeasi pagina![]()
Crissbebe felicitari ca e totul bine si bebelache in parametri. Nu sunt asa sigura dar parca ai spus ca esti mai tinerica decat mamaia de mine....asa ca nu trebuia sa-ti faci asa mari probleme, intreg organismul reactioneaza altfel.
Cea mai fericita
17 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe am 25 de ani. tu cati ani ani? |
Eu am 32 si mi-as fi dorit sa fac bebelusul mai devreme dar nu a fost sa fie.
Acum sunt si usor mai lenoasa si ma mai doare si spatele (fara a fi gravida) si mai apar mici probleme cu fiecare an care trece. Nu ma deranjeaza ca e ceva natural dar una e 22-24 de ani si una 33-35.
Cea mai fericita
17 + cu
lutoniana spune:
Adimercedes nu pot spune ca ma bucur ca ti s-a intamplat si tie dar astfel de intamplari ne mai amuza si ne mai agita viata asta super stresanta de zi cu zi.....uitasem de toate problemele de acasa, uitasem de munca, de planuri, de toate.....si stateam numai cu ochii pe jos si cu urechile ciulite sa vad de unde se mai aude si ce mai face ![]()
Bine ca a trecut acum.....
Cea mai fericita
17 + cu