Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata

In primul rand sa scoatem agitatele:

SimonaMami

cativ
Nastere usoara!!!!!

Shasa tu cand mai dormi? Caci am vazut ca esti de dimineata pe-aici...iar eu abia acum am reusit sa ma trezesc...

anamariame si eu am cateodata durerea de sold despre care vb. Cred ca trece dupa nastere. Sper.

In Buc vremea e tare uratica, asa ca nu-mi ramane decat sa stau in casa astazi.

Va

Olga 36+ David

OLISHKA ce-i aia somn....ca eu ma pregatesc pt. ce va sa vina Eu de cand ma stiu ma culc tarziu iar baietii au grija sa ma trezesc devreme...dar m-am invatat cu programul asta

MONICA pai numai primavara sa fie....sa nu mai vina iarna sau ploaia.

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

shasa si eu ma pregatesc pt ce-o sa vina...dar dormind, caci dupa aia nu o sa mai pot sa dorm cat vreau

Anca eu vb serios. Unde stai si la ce spital vei naste? Sa stii ca am si pe cine sa trimit daca nu ma simt in stare. Vorba lui Timi: poate nastem impreuna

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Am schimbat si semnatura... si pt ca mie mi-a luat o gramada de minute sa ajung la picassa/edit album, uite aici un link mai rapid, http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Anca_nicolae#.

36+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

ANCA incantata de cunostinta. Ai doi copii superbi iar tu mami te tii foarte bine. In curand veti fi 4......

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Multam Olishka, pentru ajutor.
O sa imi scot la imprimanta listuta cu numerele fetelor din odisee, si, cand va veni ziua cea importanta, dc simt ca nu ma descurc, te sun:). Oricum, poate gasesc pe cineva prin jur in care sa am incredere sa-mi conduca masinuta :). Cu apa rupta... sigur ca e bien sa stai culcata, dar si dc stai pe scaun, bb e ca un dop, max 20 min pana la spital [cat sper sa fac] oi rezista. Insa voi incerca, pe primul plan, sa iau pe cineva la volan!. Multam mult pt help:)

Ideea este ca eu AM nevoie de masina la spital, pt ca EU va trebui sa merg sa declar pe bb la primarie, cat inca voi fi internata... Am povestit la rubrica "parinti singuri" de ce nu poate merge tati de bb3... Si ca veni vorba, pentru cei care au citit povestea scrisa de mine, legat de faptul ca tatal copilului inca NU stie ca am pastrat pe bb, desi am fost mereu f convinsa sa nu-i spun nici pana sa nasc nici dupa, acum nu mai sunt ff sigura... Argumente pro si contra cunosc bine, mai ales ca eu insami nu-mi cunosc tatal natural din motive extrem de similare si nu reusesc sa dau de el, pt ca mama naturala il protejeaza... Pana la urma in balanta intra pe cine pun mai presus: pe bb sa-si cunoasca tatal sau pe tata, sa ii respect hotararea si sa ii las o viata libera de trecut, pentru a-l proteja de chinul sufletesc pe care a spus ca-l va trai mereu, stiind ca are un copilas cu a carui mama nu se poate casatori?
... Ma mai gandesc... de asta mersul la spital e minor in ochii mei, acum...

Mergi la inceput

Anca eu nu am citit povestea ta. Unde as putea sa o citesc?

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Olishka,
Povestea scrisa de mine are 2 parti:
- bb3
- eu si parintii mei naturali+adoptivi.

Link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107642&whichpage=5
Am scris cam pe la paginile 5-6.

Tot scria Ayla despre primavara din sufletul ei, povestea mea are legatura cu frumusetea vietii, cu iubirea, cu auto-invatarea de a privi, cat mai des, jumatea buna a lucrurilor...

Va pup si multam:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tomai am vorbit cu Gigelica, sunt deja acasa si se adapteaza vietii de mamica.
Pe Simona am sunat-o cand am primit sms-ul ei, era la plimbarica. Am vorbit si cu Dodo astazi.
De Cati stiti ceva noutati?
Incerc sa citesc si sa revin daca pot, caci dupa ora 8 are Alex treaba la laptop, sa faca inchiderea pe un program care le cere, si vine cineva care il ajuta.

Monica sotie si mama fericita

Mergi la inceput

Anca esti o femeie f puternica . Semeni cu mama mea (si ea a crescut sg 3 copii), iar acum il creste pe al 4-lea, care la fel nu a fost dorit de catre jumatatea cealalta, dar ea aluat o decizie f inteleapta de a pastra copilul si avea varsta cu mult mai inaintata decat a ta. Nu o sa-ti para rau nici tie si nici copilasilor tai. O sa fie ca o binecuvantare pt voi. Surioara mea are astazi 6 ani si fara ea viata noastra, dar mai ales a mamei, ar fi fost mult mai trista. Iti doresc multa putere in continuare

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am mai primit un mesaj de la Simona mami in care imi spune ca l-a alaptat pe bebe, si il numeste un haplica scump....vai asa ma incearca niste doruri......

10 ZILE PANA LA DPN
Ce frumoos!!

Asa emotionata am fost azi pt ea, probabil ca e o legatura de suflet intre noi, desi numai virtuala.
Shasa, asa o sa spun si eu peste cativa ani? Ca ma incearca niste doruri? Ca acum sunt ferm convinsa ca "eu? nuuuu, niciodata!"

Nu mai am acces, revin deseara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am mai primit un mesaj de la Simona mami in care imi spune ca l-a alaptat pe bebe, si il numeste un haplica scump....vai asa ma incearca niste doruri......

10 ZILE PANA LA DPN
Ce frumoos!!

Asa emotionata am fost azi pt ea, probabil ca e o legatura de suflet intre noi, desi numai virtuala.
Shasa, asa o sa spun si eu peste cativa ani? Ca ma incearca niste doruri? Ca acum sunt ferm convinsa ca "eu? nuuuu, niciodata!"

Nu mai am acces, revin deseara.

MONICA sa sti ca si eu am zis la fel si ia uite acum sunt la bebe 3. Deci este foarte probabil sa te mai apuce vre un dor

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput