Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nu mai stiu daca v-am zis dar aici se obisnuieste ca bebe sa-i "aduca" un cadou fratiorului/surioarei mai mari. Motivul e un mod placut de-a face cunostinta fratiorii (pt cel mare normal) si de-a mai taia din gelozie.
Noi i-am luat mai multe cadouri la Sophie dar nu stiu cum vom proceda...probabil il voi ruga pe sot sau pe altcineva sa mi le aduca la spital si daca vine Soph i le pun la bebe in patut iar daca ne intalnim acasa le pun la bebe in scaunel/carucior....

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca super poze Ma bucur sa te cunosc Prichindeii sunt tare simpatici impreuna. Cred ca fac multe nazbatii...si noi am fost (suntem) multi frati si tare frumos a fost. Felicitari

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Timy, Olishka,

1. Multam de cuvintele voastre incantatoare. Desi copiii cei 2 seamana [ca osatura mai ales] doar cu tatal lor [nu chiar un star de cinema ], astia mici sunt frumusei, si eu ma mir :)). Acum sa vedem si pe bb3, sa fie si el sanatos si vesel, ca de frumos ar cam trebui sa respecte regula, nu?

2. Si eu ma gandesc cum o sa procedez cu cadourile pt cei 2 "blanzi" de la bb3, mai ales ca eu merg singura la spital sa nasc, cu masina, si ma intorc acasa tot cu masina si cu bb3... O sa am in maini bb3, bagaje [teoretic alea 3, travaliu, post-nastere, bb iesire], si cadouri pt cei 2, ies la socoteala cam 6, deci 2 maini imi vor ajunge . Dar sunt genul de gasesc eu o solutie la secunda, si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, nu ma gandesc prea tare la asta.

3. Cu mai multi copii e cateodata [un picut mai excat: aproape zilnic :))] greu, mai ales cand trebuie sa imparti dreptatea unuia sau altuia, insa sunt si momente tare frumoase cu totii impreuna. Eu am fost singura la parinti si NU MI-A PLACUT. Oricand as da timpul inapoi, tot mai multi copii as vrea!

4. De cativ, ceva vesti?

36+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Timy, Olishka,

2. Si eu ma gandesc cum o sa procedez cu cadourile pt cei 2 "blanzi" de la bb3, mai ales ca eu merg singura la spital sa nasc, cu masina, si ma intorc acasa tot cu masina si cu bb3... O sa am in maini bb3, bagaje [teoretic alea 3, travaliu, post-nastere, bb iesire], si cadouri pt cei 2, ies la socoteala cam 6, deci 2 maini imi vor ajunge . Dar sunt genul de gasesc eu o solutie la secunda, si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, nu ma gandesc prea tare la asta.

Cum sa mergi singura cu masina la spital? Faci cezariana sau mergi de la primele contractii?

La intoarcere poti sa lasi restul bagajelor in masina si sa iei doar pe cele mai importante, cadourile evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Sper sa nasc natural si sa merg la spital pe la dilatatie 4. Daca o sa gasesc pe careva sa mearga la volan, ok, daca nu, merg eu, cu viteza moderata, avaria pusa, pe prima banda cat posibil, C3 al meu e mic si rosu:).

Stiu intensitatea contractiilor de la 2-10, teoretic pana la 4-5 e suportabil, daca m-o taia prea rau durerea, trag pe dreapta. Ideea este ca FIECARE contractie are cateva secunde de "notificare" cand durerea creste progresiv, si o sa am timp sa imi dau seama dc tre sa ma opresc un pic sau mai pot merge.

Sa ma vad eu cu bb3 nascut sanatos si bine, asta e singura mea preocupare. Am 38 de ani si fata de voi..., mult mai tinere ca mine, exista un risc mai mare pt >35 de ani pt diferite anormalitati la bb... Analizele mi-au iesit f ok, am incredere in medic, asa ca sper sa fie si bb3 f bine :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

[

Legat de lohii, mie dupa o saptamana nu mi-a mai venit nimic dar de o saptamana iar imi curg putin de tot... in ceva carte scria ca e ''menstruatia mica'' care apare la 3 saptamani.. asa o fi??

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

e posibil sa fie mica menstruatie.

eu dupa ce l-am nascut pe andrei am avut vreo 3 reprize de mica menstruatie, incat ma saturasem.

39+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca pai cum sa mergi singura la spital? Ma ofer eu sa te duc daca nu nasc pana atunci Eu zic ca in cel mai rau caz sa iei taxiul caci nu stiu cum o sa te descurci sa conduci printre contractii. Daca ti se rupe apa am inteles ca trebuie sa stai pe orizontala pana la spital...

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anca pai cum sa mergi singura la spital? Ma ofer eu sa te duc daca nu nasc pana atunci Eu zic ca in cel mai rau caz sa iei taxiul caci nu stiu cum o sa te descurci sa conduci printre contractii. Daca ti se rupe apa am inteles ca trebuie sa stai pe orizontala pana la spital...

Olga 36+ David

Poate e molipsitor si te apuca si pe tine nascutul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Sper sa nasc natural si sa merg la spital pe la dilatatie 4. Daca o sa gasesc pe careva sa mearga la volan, ok, daca nu, merg eu, cu viteza moderata, avaria pusa, pe prima banda cat posibil, C3 al meu e mic si rosu:).

Sa ma vad eu cu bb3 nascut sanatos si bine, asta e singura mea preocupare. Am 38 de ani si fata de voi..., mult mai tinere ca mine, exista un risc mai mare pt >35 de ani pt diferite anormalitati la bb... Analizele mi-au iesit f ok, am incredere in medic, asa ca sper sa fie si bb3 f bine :).

Fetele faceti loc (sau FERITI-VA) la orice C3 rosu pe care-l intalniti in Bucuresti.

Exista o singura posibilitate: ca totul sa se termine cu bine adica bebe sanatos, mami mandra si fericita nu te gandi ca ar putea fi altfel.
Riscuri sunt in orice facem asa ca e mai bine sa ne concentram pe partea plina a paharului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am mai primit un mesaj de la Simona mami in care imi spune ca l-a alaptat pe bebe, si il numeste un haplica scump....vai asa ma incearca niste doruri......

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

10 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput