Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara mamici!!!

Felicitari Monique si Cativ!!!!Sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!!!

Chatonel foarte interesanta povestea nasterii

Eu am ramas singurica acasa. Al meu sot a plecat tocmai la Deva. Avem parastas. Se face un an de cand a decedat socrul meu Imi pare rau ca nu am putut sa merg si eu. Acum trebuie sa stau cumintica caci nu vreau sa nasc fara sot.

Recunosc ca mi-e putin cam frica sa stau singurica , dar noroc ca al am pe bebe cu mine

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Si am inceput sa cred ca nu-s o mama buna, nu am rabdare cu el cand tipa si plange, imi vine sa-mi iau talpasita...sa plec sa fug unde nu stiu..........as pleca si in acelasi timp am mustrari de constiinta ca nu-s capabila sa-l linistesc si sa am grija.;..simt ca nu mai pot..am incercat sa ma relaxez..dar noptile ma doboara.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara fetelor,

Credeam ca s-a terminat odiseea,ce bine imi pare ca v-am regasit!

FLORINELA,si eu la primul bebe ma culpabilizam mai mereu ca nu as fi o mama buna iar cand urla ma iúrcam in masina si dadeam o tura pe autostrada pana sarea acul de 180km/h
acum m-am potolit ca am mai crescut,dar tot imi vine sa ma urc in pom cateodata.

OLISHKA,eu am sub pat o bata da basket-ball, daca cineva intra e vai de mama lui,stai sa vezi cand ai bebele in patuz ,iti trece orisice teama,te vei gandi ,mereu la siguranta lui.

SHASA, hai mai ca au mai ramas doar 9 zile si-ti vei tine si tu puiutul la san,peterece acum cat mai mult timp cu el in burtica,eu incep deja sa plang doar gandindu-ma ca nu-l mai simt miscand cand mancam ciocolata.
curaj.

Eu am facut o infectie la sanul drept si drept urmare am plecat luni dimineata la urgenta cu pompierii avand febra 40,imi clantaneau dintii in gura de ziceai ca bat morse,am scapat de operatie gratie antibioticului si minunatului anti-imflamator varza alba la frigider aplicata pe tzitzi.
Abia azi am iesit din spital again,la mine s-a repetat iesirea,se uita tipa de la receptie si credea ca are halucinatii,tocmai ma vazuse duminica iesind.
Din nefericire,pitica nu mai accepta sanul,asa ca trebuie sa ma mulg literalmente la fiecare 3 ore si-i dau cu biberonul,eu inca mai am sanse sa se re-obisnuiasca cu sanul,ma apuca iar plansul numai cand ma gandesc.
Despre depresia post-partum sitam asa doar din auzite si credeam o iota pana cand nu m-a lovit si pe mine.
Plang in continuare din orisice,deci nu ma intrebati de ce, mi se pune un nod in gat si imi urca lacrimile in ochi,daca contiua asa trebuie sa vad un medic.

Ma duc la culcare,spre ca pitica sa doarma noaptea intreaga ca sa pot si eu sa ma refac putina ca la spital greu se mai doarme in paturilea alea inguste.

Pupici fetele si inca odada va multumesc la fiiecare in parte pentru sustinere oferindu-va cate o floare de primavara,.......

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Chatonel am recitit povestea nasterii tale de doua ori caci m-a impresionat tare mult. Te admir pentru curajul si forta de care ai dat dovada. Am inteles de ce ai ales aceasta metodata nu ai vrut sa pui viata puiutului tau in pericol. Mi-a placut tare mult cum ai relatat si cum arata clinica. POate intr=o zi vor ajunge si spitalele noastre de stata la un nivel cat mai apropiat de cel vazut in poze.
Jos palaria pt tine!!!
Cristina

sap.40

multumesc, cristina! doresc tuturor sa aiba o nastere usoara si frumoasa ca a mea!

cit despre spitalele din ro... cred ca nici in vis nu le pot imagina asa

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Felicitari Cati! Bine ai venit bebe Silvia Ioana!
Fetelor, sunt terminata de oboseala, am intrat si noi in randul lumii. Nu mai doarme printesa mea ca inainte, are programul ei de somn, nu mai dorm eu cand doarme ea, ma agit inutil, nu stiu, dar lesin de oboseala. Colici nu avem si a zis dr ca nici nu mai facem, dar sa nu credeti ca ma plang. Cred ca imi scade mie cantitatea de lapte, sau cel mai probabil suge ea mai mult, si eu produc cat era inainte cererea, ca abia acum simt si eu copil la san, cum era cand il alaptam in spital pe Sebi si tragea cu foartza de sfarc. Suge 10 minute si apoi maraie, inainte statea la san 15 minute apoi adormea. Nu stiu, ori nu se satura, ori nu mai vine cum e invatata, si se enerveaza, e lenesa sa traga. O sa mai iau maine un tub de galactogil, poate creste cantitatea de lapte, acum imi pare rau ca eram terminata de oboseala si stress, si nu mulgeam sa stimulez, macar sa m la congelator. La bibe nu mai suge de la ultima vizita, ii dadeam o masa pe biberon sa ii pot pune vitaminele si prafurile proteice, dar acum ia siropel cu siringuta in gurita. Deci nu ar fi cazul ca ii place ca la bibe curge si la san trebuie sa munceasca. Teoretic stiu atatea, am citit, am scris si eu, dar incerc sa vad care este exact motivul. Am iesit la plimbarica, doarme asa frumos afara, si cand venim in casa e fresh, cand sa dormim si noi putin, ea ne povesteste pe limba ei. Scoate niste sunete atat de dulci, parca ciripeste. Maine mi-a promis mami ca vine la noi, abia astept. Acum merg direct la nani, am intrat doar sa stiti ca nu am disparut de tot, poate maine voi fi putin mai lucida.
Pupici, si noapte frumoasa!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
[/quote]

monica, bea multe lichide si pune pe printesa mai des la sin, ai sa vezi ca se regleaza productia la cit cere ea!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata fetele! Ce bine este sa pana 10

Chtonel frumoasa poveste
Cativ felicitari mami, sa-ti traiasc bb sa fie papacioasa si necolicoasa!!
Joanna bine ai revenit pe forum!!!Lasa ca va acomodati voi, trec si colicii, acum vine vara

Eu sunt ff bine , doar tatilii ma dor putin, si ma mai i-a ameteala din cand in cand

Sunt pe faza sa deschid cap nou

7+

Mariana

Mergi la inceput

AAAooooleeeooo fetele ma ingrozesc cand va citesc si vad cate probleme aveti cu bb acasama i-a spaima!!
Florinela, Ionicam-ati pus pe ganduri !!

Sa dea Domnu sa se termine mai repede problemele astea si sa va aud ca sunteti fericite si bb-ii cuminti si papaciosi , ca altfel intru si eu in depresie o data cu voi!!

7+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Si am inceput sa cred ca nu-s o mama buna, nu am rabdare cu el cand tipa si plange, imi vine sa-mi iau talpasita...sa plec sa fug unde nu stiu..........as pleca si in acelasi timp am mustrari de constiinta ca nu-s capabila sa-l linistesc si sa am grija.;..simt ca nu mai pot..am incercat sa ma relaxez..dar noptile ma doboara.

Florinela

Are colici bebe tau ?? ii dai ceva picaturi ? si a mea are program de strans si plans dar mai nou e dimineata de la 7-10 si apoi somn
Da-i Sab Simplex sau Bonisan si poate se mai linisteste...
Si gandeste-te ca o sa treaca perioada asta si ..vin altele apoi

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelorrrrrrrr ce faceti ?????
Sunteti toate pe afara ?? si noi iesim imediat astept sa se trezeasca pisicuta sa bea laptic si apoi la aer !!!
Tati a facut curat in toata casa , a luat nota 10 , vremea e frumoasa asa ca ne simtim excelent !!!

Mamici voi cum imbracati bebelusii acum pe afara ???
Mi-e teama ba ca-i frig ba ca-i cald !! spuneti-mi va rog ce piese vestimentare le dati voi, sa vad cum stau !!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

NU-I NIMENI PE AICI????

7+

Mariana

Mergi la inceput