Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!!!!

Ce liniste este pe-aici, de nu-mi vine sa cred

O sa plec si eu sa ma fac frumusica. Ma vopsesc dupa luni bune

Va si sa aveti week-end frumos!!!!!

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
intram si noi repede sa va spunem ca suntem acasica de ieri; am un motocel de nota 20, suntem terminati dupa el, eu ma topesc complet in fata lui, este cumintel, nu prea caraie decat la fomita, si mai are el asa cate un nervisor; deocamdata incercam sa ne adaptam unii cu ceilalti, mai nasol e ca eu inca nu am laptic, asa ca trage saracutul de-si rupe falcutele (cat sa mai stimuleze si el) dar nu iese aproape nimic, asa ca primim laptic la bibi. eu iau cantitati imense de ceai de chimen fenicul si anason, azi am inceput si galactogilul ((la care cred ca fac o reactie alergica-a aparut pe fata, dar trebuie sa vad daca e chiar asa, am mai bagat acuma o doza mare si vedem-)) orice ca sa stimulam lapticul sa vina, dar e asa, usor "crizanta" situatia. sper sa se rezolve in 2-3 zile, deocamdata incerc sa nu ma crizez, pentru ca stiu ca psihicul e factorul numarul 1 in alaptat dar e frustrant.
operatia a fost foarte usoara si emotionanta, cand l-am auzit pe bebe a fost absolut de nedescris, si cand mi l-au adus, as fi sarit de pe masa sa-l iau in brate. recuperarea merge bine, e adevarat ca sunt mai dificile primele 2 zile, dar trece repede si nu mai conteaza nimic altceva.
o sa recuperez din urma si mai vorbim, si sigur o sa apara si pozicile in curand- promit!!!!

diana mami de motocel superb David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetele
Am intrat cu succes in saptamana 40. Nu credeam. Inca un pic si-mi vad magarusul

39+ Damian Codrut Andrei
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!
Vad ca apar din ce in cemai multe mamici pe forum, semn ca incepem sa ne adaptam noilor noastre atributii de mamici.

Novus noi cand iesim o imbrac cu un costumas subtire ( cel pe care il are in casa)pe dedesupt si altul mai gros pe deasupra si o invelesc cu o paturica mai grosuta.Ii pun si caciulita dar una subtirica.

Vroiam sa va intreb....mai are rost sa incep sa port centura acum, la mai bine de 3 saptamani de la nastere? Ca am o burtica care tare nu-mi place deloc!...In rest kg s-au dus toate,dar burta gelatinoasa a ramas!

Felicitari noilor mamici!!!!

va pup

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Buna fetelor,
Am sosit si noi acasa dupa o saptamana de stat in spital care a fost de groaza pt mine, nu pt ca ma simteam rau, chiar dimpotriva, parca puteam sa topai dupa cezariana dar n-am suportat de nici un fel inchisoarea pe acolo..bine macar ca a stat bebe langa mine, m-a mai motivat asta un pic.
Noi am mers cu gandul sa nastem natural dar dupa 2 zile de contractii neregulate (de vineri dimineata de la ora 6 pana cand au inceput cele regulate duminica dimineata pe la ora 3), 26 de ore de travaliu (noroc cu cele doua doze de peridurala pe care le-am primit de la dilatatie 5...), 14 ore cu apa rupta s-a consttat ca totusi copilasul nu coboara nicicum si am trecut la cezariana de urgenta din motive de suferinta fetala. Acolo s-a "constatat" ca avea circulara de cordon si din asta nu putea cobora.
Ceea ce e important e ca totul s-a terminat cu bine, bebelina e ok, mi se pare foarte foarte cuminte, a dormit in fiecare seara in spital de la ora 2 noaptea pana la cel putin ora 7 dimineata.
Am stat o zi la terapie intensiva si a doua zi am cerut sa ma mute os pt ca efectiv nu mai aveam rabdare, nu-mi vazusem inca copilul si ma simteam foarte bine. Zilele urmatoare a fost cu mine in salon, recunosc ca e cam obositor, am facut si furia laptelui si febra din cauza asta in seara dinaintea plecarii acasa si o criza de plans odata cu asta ca eu nu mai stau in spital (mi-am revenit dupa ce m-au ajutat asistentele sa ma mulg), inca nu am scapat si ma scoate din minti sa ma mulg dupa fiecare alaptat mai ales ca am facut si ceva rani, ma doare ingrozitor cand alaptez dar asta este, daca n-am avut experienta...in rest...personalul din spital mi s-a parut tare dragut, foarte putini au acceptat "atentii" si te ajutau cu orice aveai nevoie
Multumesc lui Dumnezeu ca am scapar cu bine si de asta, bebelina mea e sanatoasa, operatia nu ma mai doare aproape deloc si arata ca si o zgarietura .
Va pup si mai revin dupa ce recuperez.
FELICITARI! si fetelor care au mai nascut intre timp.
Am pus cateva pozici si la semnatura sa va delectati si cu printesa mea

Cristina 41+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Ana#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol Nou

Simina va

Mergi la inceput