unde mergeti cu copiii la tuns

unde mergeti cu copiii la tuns | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Unde mergeti in Bucuresti cu copiii la tuns? Noi avem un copil de 2 ani, nu l-am tuns niciodata si nu stim nici un loc potrivit. Multumim pentru sfaturi. O zi frumoasa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi mergem la o frizerie in cartier (rahova adica). il tunde o tanti f draguta. eu cred ca important este cine il tunde, nu unde. la varsta asta sunt f putini copii care sa stea frumusel la tuns. la noi prima data a fost cu cantec de ne-a stiut tot blocul. apoi a stat mai cumintel. acum o stie pe "tanti maria", ii face cu mana cand o vede, se obisnuieste cu ea. il anunt din timp ca mergem sa ne tunda tanti maria.

Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la frizeria din colt, la parterul unui bloc. Este un baiat tanar acolo care il tunde pe Cristi de ani de zile.

Prima tunsoare am avut-o la Ciufolici (pe la Obor), mi-era teama ca nu va sta, de aceea l-am dus acolo. Deaprte de noi si foarte scump... fata de frizeriile din cartier.

Pana la vreo 4 ani a tot plans, acum suporta barbateste

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La frizeria din colt in aceeasi repriza cu tati, care se tunde primul, sa dea exemplu. Cat a fost mai micut il rezolva rapid cu masina, acu de vrun an tati a decis ca avem baiat mare care sta sa fie tuns cu foarfeca. Treaba de barbati, eu nu ma bag si de cele mai multe ori nu-s prezenta.

Si noi am mers prima data la Ciufolici unde s-a facut atata efort pentru a se castiga bunavointa copilului incat s-a obtinut efectul invers

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

noi am tuns-o de doua ori.
la ciufolici.
sincer, am fost foarte-foarte multumita. pretul este mai mare decat la frizeriile obisnuite, dar nu mi se pare exagerat. e vb de 25 de lei. pana la urma, cat de des tunzi copilul? nu dai o data pe luna banii astia...cati 25 de lei nu cheltuiesti pe alte prostii...? parerea mea, desigur!
noi am fost la amzei de fiecare data.
domnisoarele de acolo (si domnisorul) sunt f dragutze...alexia se simte excelent, e atmosfera frumoasa...se poate juca inainte sa-i vina randul, sta in masinuta la tuns, si nu pe un scaun...primeste o jucarie (o porcarie normal, dar ea e bucuroasa ca primeste ceva de la dra de acolo).
in plus am fost f multumita de ce a iesit. ei au experienta in tuns copii...e altceva...

eu zic ca merita.
dar, evident, depinde si de copil, unde se simte mai in largul lui.

Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Prima data la Ciufolici la Obor, de cateva ori la Ciufolici in Tei si in final am ajuns la frizeria din cartier unde se tunde si tati.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ai mei baieti merg la Ciufoliciul de la Obor. Au lego, cel mis vrea pe motocicleta, cel mare sta deja pe scaun de "oameni mari". Ei primesc cate o prostiuta cadou, mami o cafeluta pana asteapta...Nu mergem foarte des, la 2-3 luni, lunea, ca avem reducere de clienti vechi . Nu se pot tunde cu tati pt ca tati nu mai are ce tunde....foloseste basina nr 1 in baie si eu nu tin copiii cheliosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, exact...am uitat sa mentionez de reducerea de luni.
noi acum ultima data am primit card de fidelitate...culmea chiar luni ne dusesem fara sa stim...vom avea reducere data viitoare, daca s-o nimeri sa mergem tot luni...

Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi am dus-o la ciufolici o data, a fost cu cantec, apoi am dus-o la salonul unde ma duc eu de obicei. Si acolo a fost ok si este in continuare, probabil pt ca acolo isi face si mami parul. Si a tuns-o si mai frumos.

Ioana 35+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

pe fiu-meu l-am tuns o singura data la frizerie; a stat pentru ca era f mic (dupa mot, la 1 an) dar a doua oara nu a mai vrut sa auda de tunsoare, desi nu s-a intamplat nimic deosebit la frizeria aceea.

daca ati sti cum il tundeam cu foarfecul de unghii, in timp ce dormea si cum arata a doua zi?!!! era numai brazde in cap ; imi lua uneori trei sferturi de noapte sa il tund; barbatu-meu tinea pumnul cu par iar eu taiam!!!

cand s-a facul nitel mai maricel, mi-am achizitionat o masina de tuns profesionista, cu zgomot redus, iar acum facem operatia asta acasa.

noi preferam tunsorile simple; pentru cei care vor ceva mai modern...e intr-adevar o problema!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

noi am dus-o pe eva prima oara la tuns acum o saptamana, la ciufolici. am fost foarte multumita chiar daca pretul e un pic mai mare. cat am asteptat, ne-am plimbat pe la lego, am mai urcat-o in masinuta .. coafeza a fost foarte draguta, s-a jucat cu ea, i-a vorbit si a fost foarte cuminte desi langa ea, un baietel urla cat il tineau plamanii. la final a miorlait un pic dar i-a trecut .. o bila alba pentru ciufolici si ne-au castigat de clienti.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput