Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)
Raspunsuri - Pagina 11
blue77 spune:
KarmenLa multi ani si un bebe sanatos , un an minunat
Baby firste extraordinar ce gasesc docorii astia sa va spuna...ma simt ca in Evul Mediu cu doctorii de aici.
Cum a vazut el la eco tpate astea? Iti face eco morfologica? Eu una zic sa nu te stresezi...sunt sigura ca bebelina e foarte bine
Azi mi a venit moasa si eu uitasem total de ea...in fine totul e ok, mi a zis sa mai stau asa linistita vreo 2 saptamani si apoi sa incep sa ma misc normal....acum daca vine soacra mea poate o sa stau linistita mai mult![]()
Carlama bucur ca sunteti mai bine, hai ca tre sa rasara soarele si la voi
Maria
maine seara trecem si noi la 32 saptamani![]()
NOI
Cristina
31 + 2
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 9
maria_bunica spune:
Philip..multa sanatate si lui Philip si tie!!
Cristina..eu zic sa nu te stresezi..totul va fi bine!!Ce fel de eco ai facut de s-a vazut "problema" asta?
Alynutza..
si felicitari pt schimbarea prefixului!!
Blue..ma bucur ca vestile de la moasa sunt bune...eram sigura de asta,pt ca ai fost cumintica...Dupa ce vine soacra,vei mai"lenevi" de placere..ca sa ai forte proaspete pt noul membru al familiei!!![]()

32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
Bebe Beca spune:
Dragele mele, va multumesc inca o data pentru gandurile bune. Andrei este deja pe drumul cel bun, astazi nu a mai facut deloc febra!!!! Il doare doar gatul si simte amigdalele ca pe niste mici pietricele. Deci este posibil ca amigdalele sa fi fost responsabile pentru febra mare.
Am nevoie sa vorbesc cu voi. Pentru nastere am 2 posibilitati: spitalul Municipal sau maternitatea Regina Maria. Scotand din calcul partea materiala, sunt in dilema. M-am legat de medicul care ma urmareste de la Municipal, in plus, la Municipal este medic neonatolog pediatrul Rebecai. In amandoua am mare inceredere. Si mi-e cumva jena sa nu mai nasc acolo... Insa... se pare ca in spital este un mare focar de streptococi, bacili piocianici, klebsiella... In ultima vreme am intalnit multe mamici care au patit-o cu bebelusii, care s-au infectat. Si, de la o sursa interna de-a cumnatei mele, am inteles ca focarul de infectie este foarte mare si nu poate fi rezolvat decat golind toata maternitatea, lucru care nu se va intampla niciodata. Stiu ca e o chestiune de noroc, poate ca bebelusa mea si eu nu vom pati nimic. Dar, in cazul in care avem ghinion? Nu o sa-mi foloseasca la nimic jena, ma gandesc.
Si asa ca ma tenteaza ideea de a naste la Regina Maria, unde ar fi conditii de trai net superioare spitalului. Ma tot macina treaba asta, voi ce ati face in cazul meu?
Ioana 
35+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Ioana,
, ma bucur ca sotul tau este mai bine, poate ar fi bine sa-si faca un exsudat la un moment dat si eventual sa ia un antibiotic.
Eu in locul tau as inclina inspre Regina Maria, dar as vorbi mai intai foarte deschis cu pediatra Rebecai, poate chiar ea te va sfatui sa nu risti.
Karmen, la multi ani!
Miruta, a fost o mica discutie despre antitetanos, dr. mea nu face.
Mada, ma bucur pentru vestile bune de la eco si despre bunica
.
Betty, Saby mi-a facut diaree de la ospamox si n-am avut voie sa-i dau lapte, enzime probiotice insa ii dau.
Oana_du, eu nu mai aveam dop cu vreo luna inainte sa nasc, l-am pierdut in timp.
Relusha, felicitari pentru schimbarea prefixului
.
AlexsiMatei, multumesc pentru tot si aici
.
Alberta, multumesc, Saby nu s-a imbolnavit des pana acum, a avut prima raceala la 7 luni si am rezolvat-o cu homeopate si plante, apoi enterocolita la 1 an si 2 luni, apoi viroza in ianuarie si acum grozavia asta. Este prima data cand ia antibiotic, este ceva foarte ciudat cu tulpinile gripale de anul acesta, sunt foarte virulente.
O sa plecam la spital pentru ultima doza de antibiotic si scapam si de branula. Stiti ca trebuie cumparat antibioticul si dus la spital, nu? 
Carla,
s.29
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oana_MVT spune:
Karmen la multi ani.
Lauraa condoleante, Dumnezeu sa il odihneasca si sa le dea putere parintilor sa mearga inainte.
Blue si noi ne vom relaxa dupa 34 de sptamani. Voi avea voie sa ma misc mai mult si sa ma plimb cate putin. Eu mai am numai 5 zile pana la 34 de saptsmani.
mami de Tudor si
33+ cu
Eduard
Serialbastre spune:
Am venit si noi de la eco si de la dr. ginecolog.
Avem o bebelina de 1880 g cu circulara de cordon simpla. Dr. ginecolog a spus ca asta nu e indicatie de cezariana si m-a intrebat cum vreau sa nasc ... iar eu, nu stiu.
Mai ales ca se pare ca ea nu este in Suceava in iunie, iar eu am DPN 2 iunie.
Deocamdata nu plec la Galati, pentru ca aveam un gand sa ma duc cu trenul ca tot sunt in concediu si ma plictisesc acasa. Dar si doctorita a zis ca nu e chiar indicat cu trenul, asa ca ne gandim, daca totul e bine poate mergem cu masina de Paste, cand e liber si sotul meu.
Trebuie sa ma apuc serios de pregatit cate ceva pentru marele eveniment, azi aproape m-a apucat depresia ca eu nu am nimic, nici loc in casa, mai vroiam si sa varuim ... nici nu stiu ce sa mai zic, am ochii in lacrimi si de fapt nu am un motiv serios. O fi de la hormoni. Simt ca nu am cu cine vorbi, poate si din cauza ca de doua zile nu am mai fost la scoala. Hai ca o sa fie bine, nu-i asa ?!
Andreea
31+
CarlaV spune:
Serialbastre, chiar voiam sa intreb de tine. Circulara simpla de cordon intr-adevar nu este indicatie de cezariana, cordonul se poate infasura si desfasura oricand, si in timpul travaliului. Fetita mea a avut si circulara si "fular" si a fost ok, dr. a fost atat de rapida incat eu am vazut circulara doar pe film, desi ma uitam mereu la ce se intampla.
Hai ca o sa fie bine, o sa aveti timp sa pregatiti tot ce va doriti pentru bebe, si in plus un copil atat de mic are nevoie cel mai mult de parinti calmi si iubitori, nu de spatiu sau obiecte. Capul sus ca suntem langa tine
.
Fug la spital, ne mai auzim.
Carla,
s.29
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
blue77 spune:
Oana Mvtsuper felicitari, e drept ca eu inca ma gandesc ca la o minune sa fiu in saptamana 34....
Dar sigur o sa fie bine pt noi toate...
Serile Albastre
draga mea nu esti singura cu depresii...si eu zic ca sunt hormonii mai ales acum iti dai seama ce e in corpul nostru ca schimbari .....
Si eu ma depresez cateodata si cateodata ma simt super, mi e frica de nastere, cum o sa fie bb, o sa ma descurc...si tot asa, desi sunt la a doua nastere...o sa treaca toate
Ce pot sa ti spun sigur e ca atunci cand va veni ceasul sa nasti totul ti se va parea normal ca si cum undeva in tine totul e deja scris...cand ma gandesc ce sigura de mine eram la nastere fara nici un pic de stres....nu mi vine sa cred
Vorba lui Carla noroc ca virgula copii nu se cresc cu metrii patrati sau cu gramezi de bani...au nevoie de dragoste si totul vine apoi
Hai ca m am intins
o noapte bune burtici
NOI
Cristina
31 + 2
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 9
cris_82 spune:
Salut burtici,
LauraOana Chiar am sa incerc sa iau
.Si nu te complexa ca nu ai burtica mare .Eu la 31 saptamani tot asa am burta,dar nu ma stresez prea tare,daca fetita mea se simte bine acolo atunci e ok.Mie toti care ma vad ma intreba daca am 4-5 luni
si eu nu mai pot de ras si le zic ca mai am putin si nasc.
Deea 24 Am incercat cu covrigei uscati la inceput,dar am renuntat la ei.Credeam ca o imi sparg masesele in ei
.Apoi am trecut pe biscuiti si cand am vazut cat sunt de buni la gust(cu dulceata,cu zahar,cu jeleu)
nu am mai putut sa ma opresc ,dar din pacate o sa ma fac cat poporul chinez si tot nu o sa imi treaca arsurile cu ei
.
Serialbastre La mine DPN e 30 mai,dar dr. mi-a zis ca fetitele se nasc mai devreme in general(o sa fie in aceeasi zodie cu mine
).Asa ca nu te ingrijora ca medicul tau o sa intre in concediu chiar pe 2 iunie.Poate ce bebelina ta o sa vina cu cateva zile mai devreme,important e sa fie sanatoasa si mamica ei la fel.Nu iti face griji ca o sa vezi ca o sa fie bine
.
31+
Miruna-Alexandra
maria_bunica spune:
Seara buna fetele!
Bebe_Beca..eu as alege varianta cu Regina Maria...mai bine sa nu risti nimic!!Poate vb chiar si cu pediatrul Rebecai si cu medicul tau si vor intelege situatia,mai ales ca lucreaza acolo,la Municipal!!
Serialbastre..felicitari pt vestile de la eco!!Stai linistita ca veti pune in ordine si ultimele pregatiri pt bebelina..totul va fi bine,e normal sa treci prin astfel de stari ,acum cand mai e putin si se apropie nasterea!!
Blue..pana la 34 de sapt nu mai ai mult..gandeste-te ca pana acum ai stat mai mult la pat decat cele 2 sapt care lipsesc pana la 34!Daca pana acum a fost bine..cu siguranta va fi asa pana la capat!!
Carla..ma bucur asa tare sa aud ca in seara asta,ati facut ultima vizita la spital...Sa dea DD sa nu mai treceti niciodata prin momente asa grele!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi