Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)
Raspunsuri - Pagina 10
maria_bunica spune:
Carla..ce ma bucur de vestile primite de la tine...Super ca ati rezolvat si cu banca...era un stres prea mare..
Sper ca de acum in colo sa ai parte numai de intamplari frumoase si fericite!!Imi pare rau rau de unghie..doare ingrozitor..stiu cum e..dar te doftoricesti tu si trece!!Sa ai grija in continuare de tine si bebelina..
Bebe_Beca..ma bucur ca ai avut o noapte linistita si ca sotul tau este mai bine!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_du spune:
Carla, ma bucur extraordinar de mult ca sunteti bine! Sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor 4! Incerc sa stau mult pe scaun la scoala (nu prea am cum sa plec in concediu pentru moment), in ideea ca il protejez pe bebe.
Karmen, la multi ani! Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos, destept si norocos!

dici, e greseala mea cu lista! Asa ca iti fac bucuroasa cadou un tort acum
si unul pe opt!
Sa ne traiesti, ca ne esti draga!
Aveti grija de voi! Week-end placut!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
34+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 6 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_du dici, e greseala mea cu lista! Asa ca iti fac bucuroasa cadou un tort acum si unul pe opt! Sa ne traiesti, ca ne esti draga!![]() Aveti grija de voi! Week-end placut! ![]() |
Lasa ca s-a nimerit bine
poti sa mai gresesti de cateva ori???? Stiu eu vreo 2 cofetarii cu supertorturi si n-am apucat sa le incerc pe toate
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
28MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
roxi2000_ro spune:
Karmen, sa traiesti La multi ani fericiti, plini de bucurii alaturi de toti cei dragi!
Kiralina, iti dai seama ce frumos mi se pare numele
.Sa fie si fetitele noastre prietene, ca lumea e mica!
Roxi,
31 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
maria_bunica spune:
Se vede ca aseara nu am stat prea mult in schimbul 3 ,ca am uitat sa schimb semnatura..![]()
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
kiralina spune:
roxi2000_ro Si noi ne-am gandit mult la Maria. De fapt Maria Ruxandra. Ar fi fost culmea!! :)) Ne place asa mult cum suna.
Dar am renuntat la Maria pt ca nu se potriveste cu numele de familie.
(marin( Deci, iti dai seama cat imi place mie numele ales de voi. 

Si nu stiu cum se nu am observat pana acum numele la tine in semnatura. hmmm.. trebuie sa fiu mai atenta. 
29 saptamani cu 
philip spune:
neata
is la serviciu cu noaptea in cap ca doar e vineri si vreau sa plec si eu devreme acasa, asa ca la 3 jumate sparg usa :) mie nici ca-mi mai trece guturaiul asta, acum ma gandesc ca poate am luat altceva de la philip ca si el imi parea cam caldut dimineata, basca s-a trezit la 6 juma. hm, l-am lasat cu tati in pat la desene si waffles cu lapte. boierie.
week-endul asta vrem sa instalam un pat pe care l-am luat pt bunica. pe cel pe care-l luasem inainte il voi folosi eu in primele luni, intentionez sa dorm cu bebe.
eu-s tot cu gandul la ecografie, nu's cum sa fac sa treaca timpul mai repede pana pe 20 sa-l rog din nou pe doctor...
karmen, la multi ani!
sanatate tuturor si pupici
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
alinutza23 spune:
burticile
intru pe fuga, nu stiu daca am sa reusesc sa mai intru in weekend, asa ca mi-am rupt cateva minutele acum.
Trebuia sa trambitez ca am schimbat si noi prefixul si am intrat in linie dreapta AMR 10
Carla ma bucur tare mult ca sunteti mai bine, te rog fa tot posibilul si odihneste-te mai mult 
karmen La Multi Ani!
kiralina felicitari pentru numele ales, este tare frumos.
bebe_beca insanatosire grabnica lui Andrei.
Laurraa
condoleante, si noi am pierdut un prieten acum 2 ani din acelasi motiv stupid si stim cum e. Multa putere! Hai cu pozicile cu noul look.
Didi
sa-l faci bine repede pe Matei!
Maria
doar asa de dragul tau 
30+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
baby-first spune:
Buna, burtici!!!
Karmen, LA MULTI ANI!!!Sanatate multa si un bebe sanatos si la timp...
Eu tocmai m-am intors de la medic, bebe e bine, avem 2500 gr. placenta este gr II, ceea ce e normal la varsta asta de sarcina. Ceea ce ma sperie pe mine e ca ne-a spus dr. ca intestinele parca nu se golesc cum trebuie, sper sa nu fie nimic grav, a mai zis ca s-ar putea sa fie usor balonata. Sunt destul de stresata acum, numai la asta ma gandesc, sper sa fie bine data viitoare cand mergem, peste 10 zile...
Cristina
35+
Alessia Nicola
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip neata is la serviciu cu noaptea in cap ca doar e vineri si vreau sa plec si eu devreme acasa, asa ca la 3 jumate sparg usa :) mie nici ca-mi mai trece guturaiul asta, acum ma gandesc ca poate am luat altceva de la philip ca si el imi parea cam caldut dimineata, basca s-a trezit la 6 juma. hm, l-am lasat cu tati in pat la desene si waffles cu lapte. boierie. week-endul asta vrem sa instalam un pat pe care l-am luat pt bunica. pe cel pe care-l luasem inainte il voi folosi eu in primele luni, intentionez sa dorm cu bebe. eu-s tot cu gandul la ecografie, nu's cum sa fac sa treaca timpul mai repede pana pe 20 sa-l rog din nou pe doctor... karmen, la multi ani! sanatate tuturor si pupici philip 31weeksbabyboy mommyandreea |
Andreea spune-i doctorului ca ai contractii sau dureri ca la menstruatie. Al meu m-a trimis de urgenta cand i-am spus.
O colega i-a spus doctorului ei ca bebele nu se mai misca asa viguros ca inainte si a fost trimisa la eco.
Vezi si tu...
mami de Tudor si
33+ cu
Eduard