Strumfi de iul-aug 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Alina ma bucur tare pt voi. Sarcina usoara!
Eu tot mai dau cate un referesh sa vad daca a nascut Timi .
Nu prea am timp sa scriu dar citesc printre picaturi.
Am admirat impreuna cu Andra casata lui Laurash cel frumoas. Acum stiu care ar fi cadoul cel mai potrivit pt pustii mei de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alinaaaaaaaaaa, sa fie intr-un ceas bun, sa fie bebe sanatos si voi, de asemenea, si...tot binele. Tare mult m-ai emotionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Felicitari Alina! Eram sigura ca asta e poza speciala! Ma bucur pentru tine si pentru voi! Sarcina usoara si bebe sanatos!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Felicitari Alina

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si sa fie ce vrei tu... Parca fetita ziceai? e frumos si cu baieti.

Mai tii minte ca si noi am facut un pact! Ma bucur ca ai spart tu gheata! te pup si sarcina usoara

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Alina,bravo,felicitari,sa ai o sarcina usoara.
Asa pofta mi-e si mie de un bb,dar mai stam un pic,cateva luni.
Timi nastere usoara si tie si sa ne spui repede vestea.
Cafera ce frumos ca te intelegi asa de bine cu mama ta,super.
Da poze cu frumoasa Ilincuta nu ne arati?

Fetelor daca vreti sa donati 2 euro ,SMS la 858.
http://www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

felicitari alina,bb sanatos si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alina, felicitari! Sarcina usoara!
Timi nastere usoara
Mychy, capul sus

Nu apuc sa scriu mai mult, ca ma duc si eu sa ma intind, ca am reusit sa culc cele 2 "obraznicaturi"

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, felicitari!!!!! Vezi cum vine bebe dupa concediu, cand te gandesti mai putin?
Cu greturile din pacate stiu bine de tot cum este, am trecut de 2 ori prin asta si nu vreau sa incerc si a 3-a oara, atunci mi se parea ca abia trece timpul, acum mi se pare ca au fost demult tare. Capul sus, o sa treaca tot si peste putin timp o sa ne spui cum ti se face burta in colturi cand se misca bebelina.

Carla, s.30 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

va multumesc tare mult,m-ati facut sa plang ,na e perioada sensibiloasa stiti voi...
madalina la tine m-am gandit ieri cand mi-am sunat homeopatul sa-i multumesc .eu asa cred ca au avut un rol homeopatele in sarcina asta.in prima luna cand le-am luat mi-a venit ciclul fix la 28 de zile,mie care si la 21 de zile mi-a venit dupa sarcina.apoi luna urmatoare am si ramas.asa cred eu ca au avut ceva rol .dr gine mi-a dat si o veste buna ca e situata mai sus decat la eli sarcina ceea ce e extraordinar pt mine.numai eu stiu ce inseamna sarcina joasa.poate scap de data asta si ma vede si pe mine o lume intreaga in vara asta cu burtica(si mai ales iar in buline)va pup ca o intindem in parc

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) si hapy

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina, ma bucur tareeeeeee mult pentru tine cand te vad asa fericita. Sunt sigura ca de data asta vei scoate burtica la plimbare. Am vazut si celelalte poze si tare in forma imi pari.. Aaaaaaa, am uitat sa-ti spun ca m-ai dat gata cu partea dorsala. Sotul tau poate sta cu mainile cuminti? Hi, hi! Sa nu ma alergiiiiiiiiiii...

Mergi la inceput