Strumfi de iul-aug 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am raspuns ca ardelenii, dupa juma' de zi
Ma sekatzi rau ca nu intratzi sa mai schimbam o vorba...
Aylin o fi plecata din tara?
Lulu?
Nu mai zic de japonezele noastre...
Carla, ce faci?
Georgi, ai invatat? Acu repetzi, ha?
Daca sunteti cumintzi si vorbitzi cu mine incarc poze cu laurashu in casutza noua. Azi a smuls o bucata din covorasul detasabil de la intrarea in casa si si-a dus la intrarea in casutza lui

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,eu sunt pe aici,mai dau un refresh..mai ales ca suntem consemnati la domiciliu...baga poze,abia astept.cu inatatul e groasa tare ca abia apuc...maoftic de mor,asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetelor, eu, in ultimul timp, pic franta de oboseala. Iesim afara de doua ori pe zi iar la pranz cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai.
In plus acum strumfii nostri au mai crescut iar noi mamele am capatat incredere in noi ca mame, fiecare si- a dezvoltat un stil de crestere/ educare, astfel ca problemele ce se dezbat pe un forum dedicat copiilor sunt mai putine de la varsta asta.
Va spun sincer ca eu mi- as lauda fata non- stop acum, ma uimeste pe zi ce trece si cred ca v- as plictisi.
I- am cumparat reductor insa ii este frica, nu vrea sa stea pe el. Am surprins- o cum s- a dus in baie si baga mana in gol prin gaura. Oare ce- o fi fost in mintea ei. Citeam undeva ca pot gandi si ca wc- ul e un mare mancator de kk, inclusiv kk ei, pe care nu l- ar da ca doar e al ei.
Olitza e bleah, exact asa zice cand o vede. Asa ca mai asteptam, nu fortam nimic.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Fetelor, eu, in ultimul timp, pic franta de oboseala. Iesim afara de doua ori pe zi iar la pranz cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

SA TE ODIHNESTI!!!!!

M-am gasit io sa-ti dau sfaturi care vorba sotului acum ca-s acasa o sa ma extenuez mai mult ca la lucru. Vai cand vine acasa si vede ce de cumparaturi am facut si cate am carat de la magazin iar imi da "tocanita de limba"

Azi Soph a avut 2 crize de plans, una azi dimi la prima ora na acum seara, de n-am recunoscut-o...of dintii astia ....
Am luat-o de la cresa mai devreme si totul a fost ok pana i s-a casunat ca vrea portocale dar nu le vrea curatate le vrea nu stiu cum dar nici asa ci altfel ma rog o chestie fara nici o logoca/sens. Am lasat-o sa-si faca numarul si cand s-a potolit un pic i-am dat o jumate de portie de calpol si putina bonjela pe gingii si in scurt timp fata mea a fost iar dulce,dragastoasa si atenta cu mami. Pe urma ne-am jucat frumos si n-am mai avut nici o treaba cu ea, as fi stat cu ea pana dimineata sa ne jucam.

Vio felicitari pt casa lui Laur. Ce grijuliu e, sa-si puna el pres si flori la casa, gospodarul.

Musso sper ca maine ne dai doar vesti bune despre Mihnea.

Oare ce mai fac Cristina de US, Anto de Belgica, Mada de Fr, Ashera si Otim de Timisoara, Simo de Iasi ??? si toate celelalte fete care n-au mai trecut pe aici...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

O fierbinte la toata lumea. Mai am putin si pic de somn. Catarina a avut concert de la 12 la 02 nu stiu de ce, poate dintii asa ca azi sunt cheauna de somn

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza..
intra'adevar,vesti bune,fara febra,putini muci,muuuult mai putini ca asa ne-am chinuit cu o seara inainte..insa,a trebuit sa-l bag pe antibiotic desi m-am chinuit tare sa nu,dar muci deja capatasera vascozitate si oaresce culoare,febra,tot tacamul..am iesit cu el la o zi dupa debut si probabil ca s-au infectat sinusurile,ceva pe acolo

vio,da unde's pozele alea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaaaa
am fost ieri cu andrei la doctor si febra era de la rosu'n gat! mi-a dat antibiotic. asta e! sper sa-i treaca! oricum febra n-a mai facut si asta e semn bun. de crize de plans am avut si eu parte zilele astea. mai ales cand am increcat sa-i iau temperatura...a urlat jumate de ora dupa aia ...de abia mai putea respira de atata bocit. e suparat si ca nu l-am scos afara de 3 zile, si nervos de la dinti ca-si baga tot pumnu in gura si baleste ca o soparla!
m-a pus la pamant 4 zile cat am stat acasa. azi sunt la servici, slava domnului! mersul la servici, prin comparatie cu statul acasa, a capatat aceiasi valoare ca o sedinta de SPA oricum e bine asa cum e.............soacra sa traiasca! n-am crezut ca o sa zic vreodata asta!
va poop si va doresc o zi minunata!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...si am uitat sa va spun ca de vreo saptamana ma innebuneste cu "Lumea lui Elmo" de pe animax. incontinu urla dupa: " emo, emo, emo"!!!! din pacate e doar in vikend........

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

violetan , aici sunt ,va citesc zilnic, nu va las, sunt cu ochii pe voi.
Numai ca am o perioada fff aglomerata la birou, peste tot e criza ,la noi se fac angajari masive ,si automat am de lucru ,eu ocupandu-ma de partea de Recrutare, Selectie ,Evaluare ,etc.

In rest,suntem ok ,LUCA e ok ,multumim lui Dumnezeu ca am scapat de muci .Cum ajung acasa d ela birou ,la 16.30 ,la maxim 17.15 suntem afara ,ca nu mai ma inteleg cu el altfel ,si intram tarziu ,spre ora 20.00 ,deci ..program de foc continuu.
L-am tuns, DIN NOU, voi adauga si ceva poze cu noul look ,cred ca pe seara.

VA PUP si va doresc SANATATE !

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neatza! Sanatate multa copiilor bolnaviori!

Noi aproape ne-am revenit, Saby mai face seara un 37.3 si tot are nasucul infundat oricat il aspiram dar in rest pare bine. Sotul e rau cu tusea, de 3 saptamani nu-i trece.
Eu am fost ieri la eco, copila este in parametri normali, din pacate nu numai ca se mentin problemele care recomanda cezariana, ci apar altele noi. Sunt suparata rau, mor de ciuda ca sunt atatea altele care aleg cezariana ca sa nu aiba dureri, dar fara sa aiba probleme, si eu care vreau natural nu prea mai am sanse. Asta e viata, trebuie sa-mi dea in cap.

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput