Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 17
roli25 spune:
Da...chiar scriem mult mai putin decat inainte, seara cand ma adun si eu si ma linistesc, intru sa citesc...dar gasesc putine pagini si termin repede
.
Zilele astea am alergat de ne-am rupt picioarele dupa materiale de renovare, parchet, etc sa facem o estimare de preturi...si m-am ingrozit cand am vazut ce scumpeturi...iar cu banii nu stam bine deloc, caci ne-a ramas tare putin de renovare.
Irinal blocul este cam pe la mijlocul sos. Iancului...pe langa str. Victor Manu daca o stii...eu ma bucur enorm ca sunt aproape de parcul 23 aug...aici unde stau cu chirie am suferit din cauza lipsei parcurilor.
LauraD felicitari pt procesul castigat si la cat mai multe si prime grase! Mi-am cumparat in bloc vechi...dupa experienta traita nu mai vreau sa aud de blocuri in constructie.
Andrei e ma bine cu raceala in schimb cred ca asteapta niste canini si avem probleme cu mancarea, iar noaptea se trezeste de vreo 3-4 ori si ma striga...nu vrea nimic de la mine, doar sa ma vada si se culca, dar sunt zob dupa cateva nopti din astea.
Ma framanta problema gradinitei...sunt atat de multumita de gradi actuala, de progresele lui Marc, de parte cu igiena, de personal, incat imi este extrem de greu sa ma gandesc ca ar trebui sa-l mut, daca schimbam cartierul. Am dezbatut problema cu sotul si amandoi suntem de acord ca sunt destule sanse sa nu gasim o gradi care sa indeplineasca toate criteriile si in plus ne e frica sa nu-l traumatizam cu schimbari radicale pe copil...asa ca o sa ne mobilizam la un efort (un drum lungut) si vom pastra gradi. Din ianuarie va merge si Andrei tot aici...ca nu imi imaginez ca as putea sa-i dau la gradi diferite.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna ziua!Am reusit sa pun cateva poze cu familia noastra in albumul Darius.Pupici tuturor si multumesc ptr sfaturile voastre. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze albert |
http://entertainment.webshots.com/photo/2013819550103257307ofqYwq
Ce papusa ai

Doamne cat e de frumos si de finut. Dana ai facut o "treaba" excelenta, felicitari !
Iar tu arati excelent, nici nu s-ar spune ca esti proaspata mamica . Felicitari inca o data doamna mea draga

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
LaLa_20 spune:
Lala...mai facut sa rosesc.
Dana am savurat poze cu o familie tare frumoasa si implinita,bebe Dariu eu un scump si un frumos ...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
danonique spune:
GABY abia acum am citit.Imi pare tare rau ptr voi si sper ca DD sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta incercare.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert
danonique spune:
LALA D
LALA 20
.Eu sunt restanta la capitolul poze.Promit sa ma revansez dupa ce ne mai acomodam si noi cu viata in 5.
poze albert
roli25 spune:
Danonique am vazut pozele, e o frumusete Darius! Albert pe langa el pare baietel in toata puterea cuvantului. Felicitari pentru familia frumoasa!
Iulia82 Marc si acum plange aproape de fiecare data la spalatul pe cap, iar de feon nici nu vrea sa auda, pana si cand il usuc pe Andrei se duce cat mai departe, parca l-ar musca
. Pampers-ul si eu i-l pun cateodata lui Andrei in picioare daca nu vrea nicicum. Lui Marc numai in picioare i-l pun...m-am obisnuit.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
danonique spune:
Am uitat sa va spun ca primele poze(cele din parc) sunt facute cu cateva ore inainte de a merge la clinica.
poze albert
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Iulia pentru o perioada o poti trece pe pampers up & go , genul chilotel care se pune copilului stand in picioare. Pana uita fobia Alte metode : obiecte interzise in manute si multa rapiditate in schimbarea pampersului; o sticla de apa insurubata bine pe care sa o zdrangane Baie a mai vrut dupa incident? O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
La chiloteii aia ma gandeam si eu,iar azi merg sa-i iau.
De-atunci doar dus i-am mai facut si n-a fost prea incantata.La inceput cand o bagam in cada se bucura dar cand isi da seama ca iar o spal isi ridica picioarele sa fuga din cada...pe cap n-am mai spalat-o de atunci,doar i-am udat parul cu putina apa,dar zilele astea e musai sa-i spal pletele ca e plina de praf.
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE
uite cum cresc
mami Iulia si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
iulia82 spune:
Dana ce bebe frumos ai tu acolo...Doamne,e asa dulce si micut.Fratiorii pareau incantati de noul membru al familiei si tati nu-si mai incapea in piele de mandru ce e...cu doi feciori,o fetita si o sotie asa frumoasa il intelegem cu totii.![]()
Multumesc fetelor pt sfaturi 
Lala tocmai am incercat si metoda cu lucruri interzise.S-a kk-cit si am schimbat-o.La dat jos pampi n-a comentat,s-a lasat singura pe spate cu punga de servetele umede in brate,dar cand sa-i pun pampi iar crize,doar ca mai pe "silent"...
Ieri i-am luat fetei ochelari de soare.Am gasit la reduceri,de Polaroid,asa ca i-am luat o pereche.Aseara,pe la 10,fii-mea era cu ochelarii pe nas,afara,iar dimineata,de cum s-a trezit direct la ei..
inainte s-o culc statea in fata televizorului(aproape cu nasu in el) si se uita la desene prin ochelari...nu stiu ce mare lucru o fi vazut 
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE
uite cum cresc
mami Iulia si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
gattasalvaje spune:
Buna , buna !
Zic si eu "prezent" la apelul lui LauriciI !
Dana , sa-ti traiasca bobocelul...e o frumusete 
. Si tu arati foarte bine ! Sa treaca repede colicii si sa ne pui mai multe poze cu frumosii tai ! 
Gabritza , imi pare rau pentru pierderea ta
. Sa dea Doamne-Doamne sa te refaci repede fizic si psihic si sa vina repede un fratior sau o surioara pentru Daria 
Natalia , Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta ! Ai facut bine ca te-ai dus la Ploiesti , ai fi ramas cu un mare regret daca n-ai fi reusit sa faci treaba asta !
Roli , felicitari pentru casuta cea noua ! S-o stapaniti sanatosi si sa va mutati cat mai repede ! Poate ne vedem in parc , in 23 August ...organizam o intalnire cu fetele care mai stau in zona !
Marinela , bine ai revenit ! Sanatate multa iti doresc !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii