LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (237)
Raspunsuri - Pagina 9

clauclau spune:
Adriana, uite aici: http://www.magazine-online.ro/littlebaby/triciclete--2561
Mimo, este super 3 ore de somnic la Vladut! A dormit si Rebecca acum 2 ore si jumatate!
Parca sa zic ca incepe si ea sa-si revina cu somnicul! Doamne ajuta!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

clauclau spune:
Eu mi-am mai facut un ness-ulet! Copiii se joaca asa de frumos si eu ma uit la ei si ma minunez!
Ce poate fi mai frumos decat sa ai copii si sa-i vezi razand fericiti!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

ramo_cata spune:
adrianaoff dariuca mica cu nasucul si fruntea inegrite...si noua ne apare un dintush sus...azi vad ca a fost mai linistit...azinoapte a fost un pic agitat si ieri pe zi..am vazut ca s-a spart gingiutza ,sper sa fie bine...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

bubu05 spune:
Gata, am fost la dl. Stanciu, i-a consultat, i-a intors pe toate partile. Ne-a dat siropel Plantusin pt. Vlad, Zyrtec si aerosoli cu flixotide si ser 5 zile. Plus niste vitamine pt. imunitate.
Lui Stef i-a dat Stoptusin, picaturele si Zyrtec, plus aerosoli cu ser fiziologic 5 zile. Sa vad cum o sta Stef cu masca pe fata
Am lasat 1 mil consultatia si 1 mil la farmacie . Asta e, Doamne Ajuta sa se faca ei bine, asta conteaza.
Deci salivati la pasca mea? este de nota 10, acum vreau sa pun pozele s-o vedeti
Multumim ca v-ati gandit la noi
Liana, ha, ha, cred ca de la atata vorba i se trage, de fapt li se trage la amadoi, ca ce vorbarie e la noi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

bubu05 spune:
Wow, super montajul, Remaliss ! foarte frumosi sunteti toti trei!! si hai mai des pe crenguta!
Am vazut si pozele cu Teodora si in unele mi se pare ca seamana cu Stefu la falcute , am vazut-o si la intalneala cu Mufy
si am vazut si montajul cu Andru, foarte frumos!
Melodia aia dela Somnorica e superba
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

bubu05 spune:
Mimo, pai doarme super Vladutu
Stef doarme pe la 11-12 vreo ora sau doua, depinde, daca doarme in casa, doarme mai mult, afara nu depaseste juma de ora . Apoi pe la 4 jum. mai doarme iar 2 ore sau cateodata 3
. Dimineata se scoala in functie de Vlad
, azi s-au trezit pe la 8...ieri la 9 jumate
. Seara Stef adoarme pe la 10, 10 si un pic si Vlad 11...
Bubu mic
Bubu mare
Poze

natynic spune:
Am vazut si eu pe Andru,pe Teodora si pe Rebeca-sa-i pupe mama pe falcute!
Bubu...dar totusi ce a zis ca au?? Simpla viroza?
Am adus acasa copilu care sta cuminte la mine in brate; sevede ca e obosita...aseara la 20.30 era deja in lumea viselor Cica dimineata iar nu a mancat, i-au dat lapte si a baut tot biberonul, apoi la pranz a mancat un castronel intreg de supa de pui si apoi pulpa de pui cu legume, a dormit si la 16.30 a papat un iaurt
. S-a bucurat mult sa ma vada si, odata ajunse acasa, ne-am dragalit si ne-am iubit, mi-a luat capul cu manutele si m-a lasat sa o pupacesc cum nu m-a mai lasat niciodata pana acum
.
Ma gandesc mult la puiutii bolnaviori! Sa se faca bine iute-iute!
Cuscra???
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

zozela spune:
Alina m-am umflat de plans Sa fiti sanatosi si sa va iubiti asa-toata viata!! Micuta voastra e minunata!
fetele!
Miky eu nu cred ca tratamentul ala ii afecteaza sarcina..Telfastul ala nu prea stiu ce-i cu el,insa nu cred ca-i incompatibil cu burtica
Ce pete i-au aparut,ca si eu am patit-o pe la 5-6 saptamani-eram plina pe tot corpul de pete maricele,rosiatice
Irina pupa Antonia draga,din partea noastra! Abia astept pozicile!
Oana-pasca?!Io nu mai pot-nu mai suport sa deschid bucatarasul-e venin pt.mine
baietii guralivi!Sanatateee!!
Fata luny-acum vazui ce nazbatii facusi cu aparaturile,coca,semintele..Fata-beusei ceva,recunoaste,la naiba
Imi pare rau de Muffy-cu maseluta aia care il supara-of,of..mama pi el!
Raluca,si voi?!Sanatate maxima!
somnorica e lacrimogena melodiaDaca acum inunda,nu stiu cum o fi la vremea insuratoarei
Stela e o dulcica Teodora ta!bucutele dragalase!
Sooovviii??!!
Ma dispera webshots-ul asta-nu merge defel
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

mihatp spune:
sa-mi iertati intarzierea, am avut niste zile
la serviciu
Iulia Elena
Sebastian
Vlad Constantin
La categoria +1
Andra
Alexandru-Constantin
Darius Laurentiu
Natalia Elena
Teodora
Rebeca Iulia
Andrei
Daria Maria
Alexia-Andreea
SARBATORITII DE-UN ANISOR!!! Raisa Ioana
La categoria -1
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

mikydoozza spune:
zoze are pete mari si rosii cum ai zis tu.pe tot corpul inclusiv pe fata , maini. cam asa are si ea 5-6 sapt. maine se duce la dr Branescu la polizu. stiti ceva de el? eu l-am vazut o singura data cand eram la terapie intensiva dupa ceza si vorbea cu o paicenta de-a lui tot operata si mi s-a parut ok.
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48