Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)
Raspunsuri - Pagina 12
menics spune:
salutari burticilor!
subscriu la cele fera simptome, tot fara greturi, fara balonari, adevarul este ca eu doar in primele saptamani le-am avut, acum este mult mai bine, in rest nimic...
sunt cam stresata, rau nu-mi este, burtica nu mai crescut...am si eu o groaza de temeri, si mai am de asteptat o saptamana pana la echo.
despre vergeturi si eu sunt de parere ca materialul conteaza foarte mult... eu am de la 14 ani vergeturi ...mostenire de la mama,
de celulita am scapat ca am facut sport multa vreme, si dupa am incercar sa tin pasul la sala, multa apa, si o dieta cat mai saraca in grasimi.
oricum si eu am auzit ca cele mai bune creme si pt bebe sunt cele de la M... a mai pomenit cineva de ele...
eu am ramas la laptele meu de corp "imbunatatit " cu ulei de masline.
laurairina, pe unde esti?
Manu
7+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
vias spune:
am fost sa-mi fac analizele...si am venit de acolo super deprimata...m-am cam saturat sincer de toate riscurile care le prezint eu si sarcina...vreau si eu o sarcina normala si un bebe sanatos!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
8+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
raluci_b spune:
camy dar ce s-a intamplat de ce esti asa deprimata ? 
5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
alunelsialbinutza spune:
Camy, Iti inteleg stressul, dar ai incredere ca de data asta va fi bine. Nu te privi ca pe un factor al dezastrului, ce a fost cu Darius nu se va repeta.
Mai ai de dus inca 7 luni sarcina asta si trebuie sa fii optimista, sa te bucuri de ea, doar tu ai privit-o ca pe un dar de la Darius, ai ingerasul tau care va veghea asupra voastra
.
Daca ti-ai gasit un dr in care ai incredere, fie el si la Tg Mures, asta te va ajuta mult.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
7+
smaranditza spune:
Fete, cred ca m-am procopsit cu o raceala
Sper sa nu fie gripa 

MA doare tot corpul, gatul, ma doare carnea pe mine si am nasul infundat. De vreo 15 minute tot googalesc sa vad ce e permis sa iau ca tratament si ce nu...si vad ca mai mult ceaiuri cu lamaie si miere. Acum, daca eu deja de cateva zile beau cel putin 1 litru de limonada (apa,lamaie,miere) pe zi, ajuta cu ceva daca beau kestia asta calda? Sau sa continui sa o beau rece? Sau ce sa schimb ca sa-mi treaca? Am citit acum ca grapefruitul e foarte bun. Problema e ca sotul e plecat in delegatie si vine doar deseara, iar mie mi-e cumplit de rau si nu pot iesi acum. 
Insa, daca situatia nu se imbunatateste, m-am gandit asa: imi adun eu toate fortele, iau un taxi si merg sa-mi iau grapefruit si...de la prima farmacie...oscillococcinum.
Am tot googalit si vad ca nu exista contraindicatii pt gravide. A mai luat careva dintre voi? Ce parere aveti? Exista vreun risc?
6+
raluci_b spune:
smaranditza in primul rand calmeaza-te, ca nu e nimik asa de grav, ai grija doar sa nu faci temperatura mare, baga ceai, lamaie multa, sa se intareasca organismul.
stai cumintica in pat, mananca ceva hanitor, trebuie sa ajuti organismul,
Te-as fi ajutat cu farmacia si cu fructele dar esti departe 
5+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics CAMY ![]() de ce esti chiar asa de suparata? Manu 7+http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png |
manu ce faci, cum te simti, eu tot nu pot sa cred ce mi se intampla

5+http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
smaranditza spune:
raluci_b, mersi de incurajari. 
Pentru ca si ceaiuri mi-e teama sa beau...ca am acasa doar ceai de mar si scortisoara, ceai negru, si ceai din ceva amestec de plante...mi-am incalzit limonada si o beau fierbinte. Sper sa aiba vreun efect.
Mi-e ciuda ca toata toamna si toata iarna nu am fost racita deloc, iar acum, cand sunt 20 de grade afara...a dat betejala peste mine 
Zilnic mananc si fructe si legume proaspete, deci chiar nu stiu cum mi-a slabit asa imunitatea
Mai ales ca de cand sunt gravi, tot la doua-trei zile mananc cate un castron mare de salata de fructe.
De obicei, cand ma ia raceala, orice super-medicamente as lua, niciodata nu imi trece in faza de inceput...trebuie "sa-si faca damblaua" si sa ajung la tuse seaca, tuse productiva, etc...
Ar fi o adevarata minune ca de data asta sa fie exceptie...dar...o sa ma rog pentru o minune ![]()
6+
danina spune:
Sunt super stresata,de ieri sangerez. Veneam de la Iasi cu treburi legate de firma si pe drum am simtit ceva si am intrat in panica. Initial a fost o scurgere maronie, insa azi a iesit si un chegulet. Am sunat la dr in Bucuresti cel cu care am nascut si prima data, mi-a zis sa iau Utrogestan si no-spa ,iar la ora 15 merg la ginecolog aici in Piatra Neamt, acum aici locuim de jumatate de an, am venit pt aer curat si pt Didi, facem naveta pt ca avem una din firme acolo, dar se pare ca se vor rari aceste vizite. Vad ca voi in mare sunteti bine ,eu va pup pe burticutze si sa fiti sanatoase.
Sarandita pupici si sper sa nu fie gripa.
Dana
5+
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 3 ani