Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici, eu acum am venit de la analiza...pana la dimineata cand ii gata stau ca pe aceee , caprele alea de la laborator nimic nu stiu, orice le-am intrebat referitor la analiza, ele nu stiu
sper sa fie totul ok, desi maine daca o sa-mi scrie doar o cifra acolo pe rezultat, eu cum naiba aflu ce inseamna aia?

-ici la mamici pe burtici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Adriana - in general la analize iti trece in prima coloana rezultatele tale, iar in ultima coloana valorile normale, astfel incat poti sa-ti dai seama daca sunt normale sau nu. nu stiu daca toti fac asa, insa in cazul meu asa a fost.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

buna dimineata.sant terminata am niste emotii pana la ora 13 cand ajung la dr.........voi face un eco pt bebe de 9 sapt sper sa fie totul bine,am citit mai devreme aici si am vazut ca se poate intampla ca bebe sa se opreasca din evolutie si sa nu simti nimic?incerc sa gandesc pozitiv ca altfel o so iau razna 4 ore de acum incolo.va pup pe toate si diseara va dau de veste

Mergi la inceput

fetelor, cele care l-ati conceput pe bebe acuma in Post, va simtiti cumva vinovate sau cumva, pentru ca n-ar fi fost voie sa prestam nimic in Post, dar noi am conceput un bebe? poate sunt deplasata, dar eu ma simt ciudat, si vreau neaparat sa ajung sa ma spovedesc pana se termina Postul...
vi se pare ca-s dusa , sau mai simte careva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

adriana, legat de Post, eu zic ca sufletul trebuie sa fie curat, postul alimentar si cel trupesc sunt doar optionale. DD eu zic ca ne zambeste, stie ca vom darui copii, asadar nu avem de ce sa ne simtim vinovate, ba dimpotriva, eu ma simt implinita, pt ca acesta este rorul nostru pe Pamant

5+
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

neata burtici, eu acum am venit de la analiza...pana la dimineata cand ii gata stau ca pe aceee , caprele alea de la laborator nimic nu stiu, orice le-am intrebat referitor la analiza, ele nu stiu
sper sa fie totul ok, desi maine daca o sa-mi scrie doar o cifra acolo pe rezultat, eu cum naiba aflu ce inseamna aia?

ai facut bhcg? am trecut eu ieri valoriile, dar le vei avea si pe rezultat

5+
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput

multumesc raluci_b, ma simt mai bine....da am facut azi dimineata bhcg, probabil o sa am si valorile normale pe rezultat, nu mai pot sa rabd pana la dimineata , dar oricum o sa va scriu ce valoare mi-a iesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Neata burtici. Mamaaaaaaaaa, doua capitole de cand n-am mai intrat...

Cami, fost-am la Poiana ieri la sedinta, dar vizita scurta asa ca nu te-am abordat. M-am gandit toata ziua la limonada ta, ca m-au imbuibat de fresh de portocale si ... nu imi mai trebuie.
Noi suntem bine, nesimtiti in continuare, ceea ce ma pune pe ganduri.

Aveti idee ce valabilitate are trimiterea gratuita la analize? Mi-a dat-o de vreo 2 saptamani dr de familie, dar n-am ajuns.

Fetelor, cu cremele de vergeturi ... nu vreau sa va dezamagesc dar acolo unde "materialul" este bun ... functioneaza si fara ele, unde materialul este prost (adica ca la mine) ... nici uleiul de masline si cele mai renumite creme nu au functionat.

Cu vopsitul ... fara probleme, nu va faceti griji. Este un mit ca nu e bine, ca e toxic si afecteaza bebelul.

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Betty, mai am multe alte echo. de facut, insa le voi face la clinica dr., este vorba de Dr.Adriana Sgarbura de la Filantropia.
Ptr. morfofetala vrea si o alta parere decat a ei. Imi place foarte mult de ea, este foarte rabdatoare si are cabinetul foarte bine dotat, insa sunt si lucruri care ma deranjeaza dar peste care o sa trec, ca de ex. este foarte aglomerat se poate astepta pana la 3 ore de la ora programata si nu primeste barbatii in interior cu toate ca are spatiu suficient, dar are tot timpul grija sa faca o poza si ptr. tati.
Tu cand mergi la prof.?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Salutari tuturor mamicilor,
Dorinta noastra cea mai mare a fost sa devenim mamici asa ca sunt sigura ca Dumnezeu ne va ierta ca nu am respectat postul (la mine oricum sunt ani buni de cand nu am mai tinut un post).

Chiar ma gandeam daca sa ma vopsesc in perioada sarcinii si sper sa rezist cat mai mult tentatiei. O sa intreb si medicul si daca imi da unda verde o sa cumpar nuantator, ca la mine tot nu sta prea mult in par vopseaua.

Viitoare mamica in culmea fericirii

Mergi la inceput