*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Uaaaaa, ia uite ce am pierdut!!!
felicitari ANDREEA si sarcina usoara! Bravooooo!!!

la multi ani ghioceilor care au facut 3 anisori zilele astea!

Io total stressata cu schimbari si din astea. Au plecat socrii, a venit mama. Muuult mai bine, doar nu trebe sa mai si zic.

intru mai des de-acuma, ca mi-am mai revenit

pupice!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani din suflet ghioceilor carora nu am apucat inca sa le urez:

Maia
Cristian
Thea
Marc
Bianca
Alicia
Sara
Eduard
Ana
Bianca

Andreea, felicitari inca o data pentru samburel

Aida, sper ca esti mai ok acum Pupici Alexandrei

am intrat sa va urez in fuga Sarbatori fericite si sa ma iertati ca am stat mai in pen/umbra, insa a fost o saptamana foarte trista; duminica trecuta am fost la inmormantarea Emmei si asa o durere nu am mai vazut, asa ceva nu ar trebui sa i se intample nimanui, niciunei mame si niciunui tata...

Daca vreti, trimiteti si voi un gand bun Emmei, inca un copil-ingeras

va pup mult de tot!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ciuf, diagnosticul este siringomielie, simptomele seamana intr-adevar cu cele de la scleroza multipla, cum spune si Aida, dar nu este o boala autoimuna cum e scleroza, ci o boala congenitala,cel mai probabil,dar cronica, evolutiva si degenarativa.

Aida, ce mai este si uveita asta? Si de ce nu te-ncanta tratamentul? Este riscant pentru sarcina? Eu una ii iert sotului orice "iesire", mi-e o mila cumplita de el..sper insa din tot sufletul sa ramana asa cume acum pentru multa vreme.

alinaalex,sigur,o sa mergem sa cerem si alta parere. Acum ne linistim putin de Paste si apoi o luam de la capat.

Mergi la inceput

Noe, stiam ca ai mers la inmormantare ..pentru puterea ta. Mi-e atat de mila de Aida si nu gasesc nici o vorba potrivita..o sa incerc (iarasi!) sa "vorbesc" un pic cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Vreau sa va urez tuturor PASTE FERICIT,PLIN DE LUMINA,LINISTE SI PACE IN SUFLET!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Un Paste Fericit cu multa lumina tuturor ghioceilor si mamicilor de Martie - Aprilie.

La Multi Ani ghioceilor care si-au sarbatorit cei trei anisori ,sa cresteti mari ,sanatosi si norocosi.

Felicitari , sarcina usoara si bebe sanatos pt. AndreeaGeorgiana.

la toata lumea.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Un Paste fericit, cu bunatate si lumina in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Paste fericit!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Paste fericit!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hristos a inviat !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput