FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Acum pentru ca tot am putin timp la dispozitie, legat de fiv de gemeni si de embriotransfer va relatez ce mi-i s-a intamplat inainte de embriotransfer, nu de altceva ci pur si simplu de a va da seama ca de fapt va inteleg perfect.
Eram la al 3-lei fiv, cu sansele pe care le aveam sau mai degraba nu le aveam, cu un tratament care mergea cum dorea el nu cum vroiam noi ceilalti. Mai aveam o pata genetica, aveam un raspuns din partea dr.Micu ca degeaba incercam ca nu obtinem ovule...... Scuze pacientelor lui......si acum imi amintesc cu groaza de imaginea lui cand statea in fata mea si imi spune nu are rost......de atunci nu l-am mai putut suporta pe acest om..... iar dupa ce am ramas insarcinata mereu ii falfaiam burta pe sub nas...... si ajung la punctinarea ovulelor. 4 foliculi din care 2 ovule. Se fecundeaza, incep divizarea, vreau sa zic ca la primul fiv 1 s-a oprit la 2 celule iar celalalt era morula. Obsedata de faptul ca celelalte fivuri au fost un esec o sun pe Stela si o intreb daca nu as putea sa mai iau de la cineva niste ovule in plus, sa-mi maresc sansa. Am sunat-o si am intrebat-o dimineata iar dupa masa urmam sa o sun din nou si sa-mi spuna daca mi-a gasit ceva, fericita totusi ca aveam o speranta in a gasi. Dupa masa o sun si-mi spune ca a gasit pe cineva dispusa sa imi doneze 2 ovule, contra cost si sa ma puna in legatura cu persoana respectiva, pe care nu am mai reusit sa o cunosc dar careia ii multumesc pentru gestul sau..... eram disperata. Analizam situatia ivita cu sotul meu si hotaram sa punem cele 2 ovule ale mele carora nu le cunosteam calitatea, dar gandindu-ma la Micu aveam multe semne de intrebare legate de reusita, si sa punem si cele 2 ovule pe care le puteam lua. Toata noaptea nu am inchis un ochi, gandindu-ne cu sotul meu care ar fi cea mai buna solutie. A doua zi o sun pe Stela si imi spune ca ovulele se dezvolta bine, dar cum nu pot garanta nimic...... ii spun ca ne-am decis si pentru celelalte 2 ovule si daca ramane asa dimineata inainte de embriotransfer vom lua legatura cu persoana si eventual daca nu ne intalnim ii las plata acolo. Eram foarte fericita din 4, imposibil sa nu se prinda 1.
O alta noapte de cosmar, urma ziua cea mare, cand ne pregateam pentru a pleca la Cluj sotul meu imi zice: "Stii ce m-am gandit, oare nu ar fi mai bine sa-i punem luna aceasta numai pe ai nostri si daca nu se prind luna urmatoare sa incercam cu altii, pentru ca daca din cei 4 se prinde 1 sau 2 nu vom stii care e"
Cu greu am cedat si chiar in acea dimineata am plecat suparata la Cluj dar dupa ce m-am mai gandit putin i-am dat dreptate, oricum lunile urmatoare puteam sa mai incercam. Si s-au prins amandoi.
Am tinut sa relatez aceasta poveste pentru ca sunt convinsa ca mai sunt si alte cupluri care gandesc cum am gandit noi atunci si se gandesc ca poate de la altcineva s-ar prinde mai usor
Scuze daca sunt greseli dar nu am timp sa recitesc si sper ca nu am scris prea mult sa plictisesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

pai copilus..eu am 1.65 si 50 de kg..asa ca nu te plange!!ca la 1.75 si 64 de kg-e tot pe-acolo!..clar esti si tu fotomodeala ca anamy si apalina!
eo-"e" mai pitica..ca de..mama nu m-o tras de chicioare cand m-o facut!in schimb ai mei frati trec amandoi de 1.85!parca nu puteau sa mai lase de la ei in burtica la mami 5 cm si ptr mine!!calici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

naida, dupa cum ai dedus am gemeni, fetita si baiat de 2 ani si 5 luni, dupa 20 de ani de tratament si 3 fiv-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

criadema m-ai amuzat teribil! te si vedeam "fataindu-te" tantosa cu burtica prin fata dr-lui "problema"
of....si va vad cum v-ati framantat zilele acele. dar...totul e bine cand se termina cu bine
ieri, citeam postarile lui gerogetani si, stiind ca ea face fiv cu donator, mi-a trecut un gand ca poate, cine stie, voi fi nevoita sa apelez la o mama purtatoare. nu ma intrebati de ce mi-a trecut gandul asta. cred ca sunt un pic speriata de gandul ca nu mi-au reusit 2 fiv-rui si mi-e teama ca nu se vor prinde nici urmatoarele. ca eu sunt de vina. ca cine stie din ce cauze nu se pot prinde puiutii de burtica mea...da' mi-a trecut. voi reusi! mara la fel si tu. la anul vei veni la mine sa plimbam copilutii (la mine e aer cu rat si verdeata)
naida...of...ma gandeam io....si tanara si slaba....nu am ce face. pur si simplu nu am ce face. m-am impotrivit, dar...ma vad silita sa te trec pe lista neagra!
auzi la ea: 1.75 si 64 de kg pai io...la 1.60 ai mei cu cele 65 de kg... da' da io....am fost bolnava cand eram mica...

stiti poata aia cu furnicuta si elefantul?
elefantul se intalneste cu furnicuta: vai, furnicuta ce mica si prapadita esti! tu te-ai uitat in oglinda sa vezi cat esti de mica si amarata?
la care, furnicuta raspunde: da, da' io am fost bolnava cand am fost mica!
asa si io....

Mergi la inceput

criadema-mult curaj ai avut!te admir-sincer!
insa..eu ma refeream la corpul nostr,la organismul fiecareia..nu neaparat la ovule,gigei si embrioni..ci pur si simplu la implantare-la nidare cum se zice pe-aici in tremeni medicali!
mie de asta imi e frica!imi e frica de faptul ca voi ceda unui eventual esec..sa stiu ca am avut un pici..si nu s-a prins in burtica..nu stiu..sper sa ma conving de contrariul si sa trec si eu la fapte!ptr ca am contraargumente impotriva ideii asteia fixe care-mi bantuie prin cap!un exemplu concludent e moni..ea a reusit din a 5-a incercare..daca tin bine minte..si un exemplu esti si tu..desi la tine,din cate am inteles de vina era calitatea embrionilor!
mie nu de asta imi e frica..desi nu stiu ce se va intampla!ca nu am trecut prin asta!dar eu asa simt-ca nu va fi o problema obtinerea embrionilor!ci mie mi-e frica ca corpul meu va respinge implantarea!am si eu un pitic pe creier!stiu!dar inca nu pot scapa de el!
insa ma voi autoeduca in privinta asta!
ref la dr micu..intr-adevar e ff transant!daca nu crede ca sunt sperante nu ti le da!ptr mine e mai bine asa!!tu esti un caz fericit!!organismul tau a reactionat bine!insa nu toate suntem cladite la fel!mie tare mult imi place de dr micu..ptr ca trece la fapte si nu se bazeaza pe povesti..dar e strict parerea mea!
asa cum in cazul tau-e normal sa fie asa dr micu!sa il privesti ca pe un bau bau care nu ti-a dat nici o sansa!si totusi-contrar parerii lui-ai reusit!insa..medicina nu iti da garantii!!ptr ca as vota si eu legea in care medicina ar trebui sa dea garantii!din pacate ramane doar o loterie deocamdata!!
sper sa fim si noi la fel de norocoase ca si tine!dar pana vor veni bebeii nostri,ii vom ciufuli si smotoci pe bebelinii tai!si ii vom trage de falcute!atat virtual si poate chiar pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

maddutz, te rog io sa nu ma pui pe lista neagra, ca am fost cuminte..hihihihi...promit ca daca raman insarcinata ma ingrash

criadema, o poveste foarte trista, dar slava DD ca s-a terminat cu bine. Ar fi ideal ca rezolutia sa se aplice pentru noi toate.

uratica, ai dreptate cu medicii si loteria.cam asa e.si la bucuresti unde am fost, mi s-a zis ca "da, faci natural", dar yoc tamaie!la sibiu mi s-a zis ca nu pot, ca-s la menopauza.si in germania la fel mi-au zis. Astia-s nebuni! de unde menopauza cand io-s pe CM?

Mergi la inceput

madutz-se pare ca avem aceiasi pitici pe creier si suntem pe aceeasi lungime de unda!!si eu lucrez sa scap de ideea asta!ca am eu ceva de nu se prinde!da o sa ma autoeduc!si voi reusi!vom reusi!garantat!
si vom face naveta brasov cluj-cluj brasov!sa ne fataim si noi burtile in fata medicilor!
naida-nu-ti mai fa griji fata frumoasa!cu siguranta vei reusi si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

naida cum de au ajuns dr le concluzia ca esti la menopauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

saluuuut! Uratica, Maddutz voua vi s-a urat cu binele? ce baliverne indrugati acolo?ca vin acum la voi si...ne suparam eu va stiu de fete optimiste-deci va rog fara prostii sau e astenia de primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

criadema sa-ti traiasca comorile. acesta este si visul meu sa am gemeni un baiat si o fata desi al meu sot vrea doar fete. FELICITARI si succes pentru ceea ce ti-ai mai propus.

Mergi la inceput