FIV la cluj 17
Raspunsuri - Pagina 7
criadema spune:
madd, cu siguranta stii si raspunsul la intrebarea ce mi-ai pus-o, cu siguranta ca imi puneam 3 dar din pacate eu de fiecare data nu am "facut" decat 2 ovule, si ma gandeam uneori daca exista varianta cu 3......... eu nu am spus ca nu e frumos, e minunat, pentru mine a fost o realizare mai mult decat puteam sa-mi imaginez vreodata, dar cu toate acestea am uneori senzatia ca-mi vine sa plec in lume..... ca o iau razna.....ca..... ca...... dupa care imi revin si multumesc la D-zeu ca ei exista si sunt sanatosi, si tare mi-ar placea sa pot schimba cu toate impresii despre cum va descurcati cu gemeni.
maddutz spune:
naida87 decat nici unul...mai bine 3!
cat despre apelativul copilut, copilas stai linistita, cred ca uratica e fericita ca a scapat! pana nu de mult i-am promis o bataita in toata regula: tanara, frumoasa (foc), slaba (vai, iar imi vine sa o bat ), cu abdomen plat...amu e fericita ca are inspre cine indrepta "atentia" deosebita de care se bucura. si ea, si inca cateva de p-acilea (la fel de slabe, frumoase, inalte, etc) deci e numai o tactica strategica
uratica
denisule unde umbli! m-ai lasat aici singurica. printre cele tinere si slabute!
maddutz spune:
criadema e normal sa se intample asa am prietene care cu un copil si le vine sa-si mai ia lumea in cap, d'apai mamicilor cu 2
de fapt...daca stau bine si ma gandesc...mie mai imi vine sa-mi iau lumea in cap fara nici unul ...dar imi trece repede
criadema spune:
Madd, Denisa te-a lasat cu mine, oricum sunt cap de lista si la varsta si la kg
Uratica, sa de-a D-zeu sa nu strici traditia familiei ba chiar sa treci cap de lista cu tripleti, dar diferenta dintre a avea 2 sau 3 galagiosi si guralivi mereu langa tine si a sta o zi, o saptamana, o luna cu 2, 3, 4 sau mai multi copii nu se poate compara, si mai pune si faptul ca trezesti de n ori pe noapte, mai mergi si la servici, mai faci si treaba in casa......mai vorbim ca oricum nu plec de aici , mai bine ma mai gravidesc o data, si Madd daca va vi sa fie si o sa am si de unde tot 2 sau 3 pun
criadema spune:
Uratica, rectific in loc de gravideala trebuia sa scriu ca ma mai fivuiesc o data ca citind gravideala o sa credeti ca mi-i foarte usor, ca doar ce e aia, dar nu e usor deloc ca de era usor nu trebuia sa astept 20 de ani
maddutz spune:
criadema hihii...poate incepem impreuna tratamentul imi place ca esti o femeie hotarata
ups....v-am zis ca sunt la cura de slabire? daca o spun in public, poate ma si tin de ea!
....asa ca uratica pazea, caci te voi ajunge!
uratica spune:
hihi..
copilus-eu am fost la dr homeopat!el mi-a recomandat nebuniile astea!nu le luam de capul meu!si nici de capul lor nu le iau!de asta am intrebat-o pe madd!!iar ref la dr-ii din bucuresti-o experienta asemanatoare am avut eu cu dr marinescu..asa ca..te inteleg!si..la dr micu nu trebuie sa mergi cu zaharelul,ci sa-i spui pe sleau!!!spune-i ca ai umblat prea mult prin medici si te-ai saturat si ca vrei sa treci la fiv!!nu are de ce sa nu vrea!asa ca stai linistita!insa daca iti zice ca ai o sansa altfel..nu rata ocazia-ptr ca stie el ce spune!!
criadema-eu uitai sa va spun ca stateam la soacra-mea cand erau si cei mici acolo!intr-adevar asa cum zici eram un zombi!nu ma duceam eu seara la ei cand plangeau,dar eram planton!treaza la cel mai mic zgomot!asa ca..stiu cum e!stiu cum e si sa nu vrea sa manance si sa zica..mami nu vleau fasole ca imi sta cojitele in gat!!!nu vleau spanac ca asa facea gaina lu bunica-eu nu vleau caca de gaina!!mami nu vleau capsuni ca ele ma pisca pe limba!mami nu vleau pe olita ca mi-e flica ca manca puta..si cate si mai cate!!asa ca....nu am cedat nervos la toate nazbatiile nepoteilor!dar am cedat nervos la bazaconiile soacra-mii!asa ca..am tulit-o repejor de acolo!!mai ales ca la 5 minute exista cineva sa ma intrebe!!da la tine pe cand cei mici??ca acum e vremea!acum se fac!si sa te auda Dzeu!!ptr ca 3 bebelini vreau!!!!!
maddule-eu m-am hotarat!ca sa nu ramai somera ca mine eu o sa iau acid folic!sa nu dea farmaciile faliment!alimentatia mea e ff sanatoasa si bag legume si fructe la fel!!insa nu asimilez asa bine!de asta cred ca e bun acidul folic..si na..ca sa nu mai fii suparice pe mine..de cand piticii mei de pe creier au luat-o razna cu simptomele de gravideala..m-am mentinut la 50 de kg!deci..sunt la mijloc!!nici nici..insa asta e..m-am ingrasat putin dar am pus la plamanasi ami mult!fericirea intrusului!in rest nu stiu pe unde le-oi fi pus ca nu se vede!si ptr asta ii multumesc din nou lui mami ca m-a sculptat bine!!m-a proportionat tare bine!!da as da oricand abdomen plat in schimbul unei burtici cu bebeici!cine se ofera????
uratica spune:
hihi..madule chiar te rog sa ma ajungi!uite eu ti-am usurat sarcina!ma mentin la 50!nu vreau sa mai scad!ptr ca imi place si mie si intrusului asa!!ca nu se mai inteapa!
criadema-poate ca nu e usor sa te gravidesti..insa eu am o teorie-e mai usor la cele care s-a prins macar o data!!chiar si la cele care au avut extrauterina!!exemplu enni-bruni..ca si la bruni se prinsesera amandoi-numai ca a fost din nefericire extrauterina!dar eu..neavand nici o sarcina..nu stiu poate e doar parerea mea-insa e mai greu..nu stiu de ce!!!poate nu e corpul pregatit ptr a cuibari un bebelas acolo..nu-s ca sa zic!!de asta mi-e frica de fiv!pe bune-cred ca m-as bucura si ptr o extrauterina!atunci as avea curaj si ptr un fiv!!insa asa...imi dardaie fundul si piloteii!!
asa ca..le astept pe fete cu reusitele-poate asa ma urnesc si eu din loc si ma fivuiesc!
nu dati cu rosii in mine!!!
madule-si tu ziceai de frumusete??pai cu carliontii tai si ochisorii tai verzi,plus mandra,frumoasa si modesta cum te facu ai tai..nici nu ne gandim sa te concuram!ca ne invingi din start!asa ca..nu te mai plange!si da-mi mie ciucalata ta!!ca sa nu te mai ispiteasca!
naida87 spune:
uratica, 50kg, draga mea?te invidiez.....eu am 64!la 1.75mcam grasuna.Si da-mi vezi, burtica, serios ca zici ca-s gravidadar nu-s!
madd, ai dreptate, decat niciunul, mai bine 3..dar sa fie!ca greu se mai lasa veniti....
criadema, eu-s mai noua....dar cum de ai gemeni? ai facut fiv sau te-a inzestrat DD cu ei? Apropo...sa iti traiasca. Cred ca esti intr-adevar o femeie implinita.Felicitari!