FIV la cluj 17
Raspunsuri - Pagina 2
georgetani spune:
am uitat sa va spun -DAAA-am primit ok de la dr. Micu si maine voi face prima injectie. oare trebuie facuta la o ora anume?-poate sa-mi spuna cineva?ca am uitat sa intreb.
mara72 spune:
georgetani ar fi bine sa le faci in fiecare zi la aceeasi ora, eu le-am facut dimineata imediat dupa ce ma trezeam. Mult mult noroc si stai linistita, esti pe miini bune Cum e la mare, cald??Mi-e un dor de mare.... sunt mare fan
georgetani spune:
va astept la vara daca vreti sa veniti dar am o singura conditie-cu burtici
daca eu vreau sa le fac seara oare se poate?
uratica spune:
hihi..toate ca toate,ati aparut in sfarsit!!moni-sa te auda Dzeu si sa am mana aurita!ca la cat m-am chinuit sa deschid capitol nou..macar atat!
si plus de asta,nimeni nu zice nimic de fripturica mea???am carbonizat-o cu capitolul asta nou!asa ca o sa fie norocos capitolul asta 100%!!
si asa miroseam a fum..ca m-a trimis sotu sa ma spal..ca put naspa..si intr-un final a trebuit sa recunosc si sa ii spun ca era sa dau foc la casa!
hihi..am lasat geamu deschis non stop da tot degeaba!pute a parjoale!mare gospodina sunt!hihi..ma distrez de una singura la faza asta..ptr ca niciodata nu am patit asa ceva!
iertati-ma si pe mine-sunt dusa rau!da rau de tot!!!!
mara-ce ma bucur ca ai aparut!!imi era ff dor de tine!
moni-si de tine imi era dor!
de fapt-de toate imi e dor si va iubi iubi mult de tot!!
asa ca fetele-va astept la capitolul asta muncit asa tare!
uratica spune:
georgie-si eu vreau la mare!
hihi..abia astept sa tin galerie fetelor in focuri!asa ca..abia astept sa vad testele voastre si binenteles pe al meu-cel cu 2 liniute!
madutzule,fetelor-pe unde sunteti??
georgetani spune:
uratica hihi -esti cea mai tarebucatareasa dar daca nu a luat casa foc e ok-nu? friptura e doar mai crocanta un pic nu? ca sa nu ingrase
uratica spune:
deci fetele-daca nu apareti la interval,va gravidesc pe toate in listuta!ca acum pot!
asa ca..hai s-o facem pe bune!apareti cu 2 liniute!
denissullee-tu ai onoarea!esti prima de trecut pe lista!!!!!cu gemelasi neaparat!
deci incepe galeria!
si acum va las..numai un picut-ca mi-a inceput meciul!daca nu ii batem pe austrieci-sparg televizorul!!!!!!
HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAI SOTU LUI DENISUUU!!!HAI LA GALERIE!denisu-nu te supara...da poate fac echipa cu sotu tau!ca al meu isi face cruce cand ma vede cat comentez si ma oftic!!!!!!!!!
mama..era sa dea unul gol-din echipa ailalta!!ii omor!!!!cred ca scot bata la ei!oare se sperie si ne lasa sa castigam?
fetele mele frumoase!
HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
georgetani spune:
chiar va astept daca vreti la vara
va rog sti cineva daca pot sa fac dipherelinul seara?
uratica spune:
GRESIT!NU E CROCANTA-E CARBONIZATA!E LA COSUL DE GUNOI-NICI LA CAINE NU AM PUTUT SA O DAU!!CA-MI DADEA CU EA IN CAP SI EL!
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!GOLLLLLLLLLLLLLLLL!ROMANIA!!GOLLLLLLLLLLLLLLLL!
PE MASA!CA AU DAT SI AILALTI GOL!
georgetani spune:
uratica ce ne facem cu belemecii astia ai nostrii de fotbalisti nici nu am apucat bine sa ma bucur de golul nostru ca mi-a trecut cand am vazut ce gol am luat -sunt buni de impuscat