FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

offf uratica ai perfecta dreptate!!!!cei care au, se plang mai mult!!!
sa si traiasca viata? nici vorba!!! sa fie multumiti ca sunt sanatosi si nu au probleme de genul nostru...
cred ca oamenii din ziua de azi sunt inconstienti!!!
cauta sa stranga avere si sa uite de existenta lor...
pai ce satisfactii mai au in viata???
al meu e unul dintre einumai bani vede , numai masini ,case , apartamente...si ce folos? nu si face timp pt niste analize si sa aiba un week end linistit!!!
imi vine sa l bat, sa i vina mintea la loc!!!
din pacate nu putem schimba nimic...asa e lumea in care traim ,nu putem fi toti la fel

Mergi la inceput

in legatura cu proiectul bebe, eu tind sa accelerez proiectul!!! timpul tace si trece , analizele se pot inrautati in cazul meu si pe urma nu vreau sa mi reprosez ca e prea tarziu...daca in 7 ani am reusit doar o extrauterina ,nu vreau sa astept sa mai treaca timpul ...cu cat inaintez o sa scada si sansele astea minime care sunt in cazul unui fiv...deci cu orice risc vreau bebe ...macar atat isi doreste si intrusul meu !!! ca mai mult nu se poatedeocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..bruni..hai ca ne ducem la fund..asa ca..mai bine iesim din butoi acum!ce zici??
eu oricum azi am tras o portie sanatoasa de plans asa cum nu am mai facut-o de mult!de ma doare si capul si ochii si toate!am din tot sufletul!sa ma descarc de toate!da crezi ca am reusit??tot imi venea sa strang pe cineva de gat!
si exact cum ai zis..nu poti schimba mentalitatea unora..insa ar fi bine sa putem sa ne-o pastram noi pe-a noastra!!macar atat!asa ca eu de maine duc o cura lipsa de oameni negativisti si pesimisti si incerc sa ma repun pe picioare ca nu mai tine!!incerc sa ma feresc de astfel de oamneni ptr ca vad ca nu ma mai tin nervii si nici rabdare sa ii fac sa se schimbe sau sa inteleaga anumite lucruri nu mai am!asa ca..de maine sunt numai cu voi fete frumoase!si daca si pe vreuna dintre voi o prind ca e pesimista sau in butoi-o sa scot pe bune!!acum chiar ca nu mai glumesc!
uff bruni-sper sa apara soarele si pe strada noastra-daruindu-ne u zambet de -al nostru si sa fie sanatos!sunt persoane-ca noi,care se multumesc doar cu atat!cu o minune de in viata lor!asa ca vom avea si noi bebelul mult dorit in brate ptr a ne lumina viata!asta garantat!

Mergi la inceput

fatuca frumoasa-eu ma duc la somn..ca ma doare capul de nu mai pot!
uff..sper ca maine sa ne trezim mai bine dispuse!daca nu..furam energie si optimism de la madutza!ptr ca pe ea niciodata nu am vazut-o trista!
madutzule-nu-i asa ca ne dai din optimismul si veselia ta?macar un pic..
fetele si un somnic linistit va doresc!sa visati-sa visam frumos-la bebe-iar visul sa vi(ni) se adevereasca cat mai curand!
noapte buna!

Mergi la inceput

eu nu pot sa plang...decat f rar , poate o data de 2 ori pe an...cred ca mi ar prinde bine si mie dar nu reusesc...
eu oricum in ciuda tuturor evenimentelor sunt ok, suparata dar nu demoralizata...ma pastrez pe linia de plutire , sa gandesc pozitiv...crede ma ca functioneaza ...
in primul rand nu mi pierd speranta si o sa fac tot ce mi sta in puteri sa depasesc orice situatie, chiar cu riscul de a lua o decizie nefavorabila ,mi o voi asuma !!!deci la mine totul e imprevizibil dar eu merg ca magarul inainte....ce o fi ce n o fi , vom vedea...incerc sa vad doar partea buna a lucrurilor ...
asa ca de maine ne luam doza de optimism de la fetele noastre frumoase si sa facem totul sa avem un moral de invidiat

Mergi la inceput

uratica , somnic usor..
dimineata te astept la cafeluta...

Mergi la inceput

madutzule, unde esti ?
hai in ajutor
si povestioara mea unde e?

Mergi la inceput

nici eu nu-s demoralizata..ci pur si simplu furioasa!!ptr ca vreau nu vreau-ceea ce se intampla in jur ma afecteaza si pe mine!
da imi revin eu!si..imi face bine sa bocesc din cand in cand..imi mai revin nitel!e ca si cum as compensa ptr fiecare porcarie rea din jur cate o lacrima!si asa sunt chit!echivalez balanta!
uff-maine trebuie sa nu ma scol cu fata la cerceaf ci sa fiu optimista!asa ca ma pun sa dorm-cu fata in sus!
fata frumoasa!hai nu mai bantui-ci pune-te sa dormi!
somnic usor!
maine va fi cu siguranta o zi buna!!!!!!

Mergi la inceput

eu nu am somn , mai stau p aici , ma uit la tele vad eu...
somnic linistit

Mergi la inceput

vad ca voi dormiti toate...ma duc si eu la

Mergi la inceput