FIV la cluj 17

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

off bruni..naspa situatiune!da ce sa-i faci?trebe sa mergem inainte!!asta-i viata! si..sunt constienta ca toata lumea are probleme..insa sunt unii care se incapataneaza sa-si faca probleme cu mana lor!!si ar fi ok daca nu m-ar afecta si pe mine!asa ca....
si uite asa inca un stres in plus saptamana viitoare cand ar fi trebuit sa fiu linistita si sa incerc sa le rezolv eu pe ale mele!sa prestez!!!!!!!asa ca..disper!
insa nu sunt cu moralul la pamant-ci doar furioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica ,hai si pe la mine p acasa si fa ordine,iti dau voie
si la mine e tot la fel,toata ziulica
of of mai mai...si eu imi caut ceva de lucru dupa ce termin cu examenele, ca asa nu se mai poate, ma stric de cap in casa..
dar incerc sa raman pe pozitii sa nu o iau razna mai tare ...

Mergi la inceput

bruni-nu zi de 2 ori ca s-ar putea sa te trezesti cu mine pe-acasa!ca asa as fugi in lume..........sa uit de toate si toti!sa ma linistesc!ca altfel ma inebunesc cei din jur de cap!!nimic nu le convine,nimic nu e bine..ce sa intamplat frate odata cu criza asta????le-a luat si mintile oamenilor??sincer eu incep sa cred ca da!!of of mai mai..
de-abia astept sa gasesc ceva de lucru..ma duc si la coltul blocului sa cersesc numai sa nu-i mai aud pe toti cum se plang si se crizeza din orice-de nu te mai poti intelege cu ei! ma dispera!
asa ca..de luni imi caut de lucru..sper sa gasesc ceva cu criza asta..daca nu,gunoier ma fac si tot fug de-acasa!sa nu ma mai gaseasca nimeni!

Mergi la inceput

maine dimineata merg sa mi fac analizele hormonale ...
macar sa vad daca sunt ok...dupa , o sa vad ce fac oricum sunt indecisa , dar macar sa vad ca sunt bine..

Mergi la inceput

uff..draguta-trebuie sa fii bine!macar atat!!ca traind in lumea asta-cu siguranta suntem stricate la cap!sper insa sa nu o luam razna de tot!!sincer,nici eu nu stiu incotro s-o apuc..sa mai astept,sa nu..habar nu am!ceea ce stiu e ca imi treubuie cateva clipe de liniste!!asa ca..o sa ma incui in casa,o sa ma baricadez bine,nu dau drumul nimanui la usa..o sa las laptopul deschis non stop-ca sa fiu doar cu voi..si uite asa o sa-mi revin!

Mergi la inceput

uratica , inteleg ce zici si eu sunt in aceeasi faza cand nimic nu mai convine nimanui , in cazul meu,desi ma cosider eu victima ,asa se invart toate de uit de mine si ii compatimesc pe cei din jur si tind sa cred ca ele sunt victime...tare ciudata treaba!!! cred si eu ca criza e de vina...toata lumea se zbate sa lucreze si eu nu fac nimic , asa ca sper sa gasesc ceva si eu de lucru in perioada asta...credeam ca numai aici se plange lumea dar vad ca peste tot e la fel...intrusul meu lucreaza nonstop , mai nou si in week end,
beiii ce naiba se intampla??? nu mai putem trai o viata normala???

Mergi la inceput

si proiectul bebe nu mi da pace , ajung sa fac o obsesie din asta ,in plus numai piedici se ivesc , ba vad ca nici nu sunt reusitele pe masura asteptarilor cu fiv urile astea...tot ma gandesc cand o sa am si eu bebele meu ???cine stie!!!! eu cred si cred si cred ca o sa l am si sa reusim toate, apoi numai d zeu stie ...poate asa e sa fie...

Mergi la inceput

se pare ca nu....si ce-i mai nasol e ca acum toata lumea angajeaza doar neamuri,rude..etc.pe la noi cam asa e..si ce e si mai ciudat e ca se da pe capete afara..nu mai merge nimic si toti se plang!!si eu una nu pot sa-i inteleg!!se plang toti cei la care le merge bine deocamdata!nu stiu..aiurea rau de tot!intra lumea in panica din orice!!se crizeaza si uita ca trebuie sa-si traiasca viata..se rezuma doar in asi plange de mile!si eu una nu suport asa ceva!
toti din jur imi zic ca mie nu-mi pasa ca am facultate etc,de parca ar conta???si chiar si asa..eu una m-as duce si la un loc de munca care e poate inferior mie..insa altii au aere deja!!pai in ritmul asta cum sa le mearga bine?plus de asta iti mai freaca si tie nervii..

Mergi la inceput

si mie imi vine sa ma duc in lume dar unde?? ca tot dusa sunt , oriunde as fi nu mi gasesc linistea din nainte...of ce bine a fost pana mai anul trecut, nu mi vine sa cred ca nu gasesc nici o rezolvare,sunt indecisa si gandurile astea nu mi dau pace...
nu caut sa indispun pe nimeni...incerc cat se poate sa raman pe baricade si sa nu ma demoralizez...
fetelor ce i de facut???

Mergi la inceput

si eu numai la asta ma gandesc..la bebe..cred ca o s-o iau razna..deja m-am obisnuit luna de luna sa astept rusii..si deja nici nu ma mai afecteaza intrebarile celor din jur..ptr ca am ajuns sa nu mai stiu ce e cu mine..incotro s-o apuc si ce trebuie sa fac!!am ajuns sa ma indoiesc eu de mine si de hotararile mele!si trebuie sa-mi revin!!!!si exact cum ai zis si tu..tare mi-e frica de nereusita in cazul unui fiv..asa ca mai astept pana se implinesc si cele 6 luni de la operatie..apoi mai vedem ce si cum..

Mergi la inceput